Şimdi Ara

BMW 1 Serisi Cabrio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın ilk premium kompaktı BMW 1 Serisi Cabrio'su tanıtıldı. Audi ve Mercedes'te herhalde buna rakip çıkartmak için kolları sıvamışlardır.

BMW 1 Serisi Cabrio

BMW 1 Serisi Cabrio

BMW 1 Serisi Cabrio

BMW 1 Serisi Cabrio

1 Serisi’nin Coupe modelinin tanıtılmasından kısa bir süre sonra merakla beklenen cabrio karoserli versiyonu da resmen ortaya çıktı. İlk etapta sadece Almanca bülteni yayımlanan otomobilin tente tavanı 22 saniye içinde katlanıp, üstü açık otomobil kullanma keyfini yaşatabiliyor. BMW 1 Serisi Cabrio’da tavan açma-kapama işleminin 40 km/s hıza kadar yapılabilmesi pratik bir özellik. Çünkü bazı cabriolar’da bu işlem için durmak gerekiyor. L formlu LED’li stop lambalarına sahip otomobilde “angel eye” gündüz sürüş farları mevcut. 2008 yılının ilkbahar aylarında Avrupa’da satışına başlanacak 1 Serisi Cabrio’nun en dikkat çekici modelleri 128i ve 135i olacak. 128i’ de 3.0 lt’lik 230 HP gücünde sıralı 6 silindirli motor görev yapacak. 128i’den birkaç ay sonra yollara çıkacak 135i Convertible’da ise 306 HP’lik çift turbolu, 3.0 litrelik V6 motor bulunacak. Bu motorla donatılmış 1 Serisi Cabrio 0-100 km/s hızlanmasını 5.6 saniyede tamamlayacak. Bunun dışında 143 HP’lik 118i ve 177 HP’lik dizel 120d’de diğer seçenekler olarak sunulacak.

kaynak: http://www.direksiyonda.com/

• bundan birkaç ay once (yaz basinda) bir topicde yazmiştim,almanyaya giden makina muh. arkadaşlarım bmw fabrikasını gezdiklerinde bmw coupe ve cabrıolar (1 serisi) iniodu bantlardan die soylemşti.
    gerci bilmeyen kalmadi galiba zaten 1 cabrio nun gelecegini.
    bence cok şık olmus.
    coupe side cabrio su da
  • bencede herşeyiyle güzel fakat resimdenmidir bilmiyorum arkası çok basit durmuş gibi ama diyorum ya resimden olabilir çnkü bazen fotojenık durmuyor bazı araçlar gerçekte çok tatmin edici'dir bence..
  • ufak ve çok tatlı olmuş..
  • Mükemmel olmuş
  • çok şık olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.