Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ E81 BLUETOOTH PROBLEMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde e81 3 kapılı 116i araç aldım. heryere baktım fakat bluetoothla ilgili bir bölüm göremedim. bu araçlarda radyo ve direksiyon üzerinde Telefon simgeleri var fakat çalışmıyor. ayarlarda da bluetooth seçeneği yok. Bu tuşlar süs mü yoksa arızalı bir modül mü var bilemedim. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• Araçta muhtemelen bluetooth kiti yoktur hocam direksiyondaki tuşlar ön hazırlık için yapılıyor siz bluetooth taktırırsanız onları kullanabilirsiniz araca mikrofon ve bluetooth kiti takılacak internette bakının sanayide vs halledilir herhalde ancak masraflı olabilir.

Ayrıca aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firataksahin -- 15 Temmuz 2015; 1:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahdanas

Arkadaşlar geçenlerde e81 3 kapılı 116i araç aldım. heryere baktım fakat bluetoothla ilgili bir bölüm göremedim. bu araçlarda radyo ve direksiyon üzerinde Telefon simgeleri var fakat çalışmıyor. ayarlarda da bluetooth seçeneği yok. Bu tuşlar süs mü yoksa arızalı bir modül mü var bilemedim. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Öğrendinizmi konuyu? bende çözemedim :S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen firat arkadasın dediği gibi dışarıda ilave kit taktırmak gerekiyormuş ve sanırım maliyetli olduğu için pek yaptıran yok... onun yerine dynavin oem daha mantıklı gözüküyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 1 Serisi E87 E81
    11 yıl önce açıldı
    Audi A5 ile Bluetooh Müzik Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.