Bildirim
BMW 1 SERİSİ F20 (10. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
7 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras
Ben olsam beklerdim, en azından modeli beğenmeyip eskisini almak daha mantıklı olurdu. Ama alıp da 2012'ye aşık olsam, 2011 model eski kasamdan soğurdum heralde...
Bekleyin derim
Sonuna kadar katılıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetbz
Sn emrejam ve Sn culers,
Forumun 9 Şubat 2011 ve 22 Şubat 2011 tarihli eski gönderilerinde aracın gerçeğe en yakın (kısmen kamuflajlı test aracı) fotoğrafları mevcut. Eski sayfaları tararsanız başkalarını da bulacaksınız, bunlar işinize daha fazla yarayacaktır. Gönderdiğiniz tahmini tasarımlar bunlara göre çok eski.
quote:
Orijinalden alıntı: culers
bir de böyle bir resim var..
daha olası sanki..
Hocam taramistim forumu o dediginiz spy photolarida gordum ben belki bu fotolarda olasidir diye yayinladim dogrulugundan emin degildim ama siz oyle diyorsaniz oyledir bilgilendirmeniz icin cok tesekkurler
-
quote:
Sn emrejam ve Sn culers,
Forumun 9 Şubat 2011 ve 22 Şubat 2011 tarihli eski gönderilerinde aracın gerçeğe en yakın (kısmen kamuflajlı test aracı) fotoğrafları mevcut. Eski sayfaları tararsanız başkalarını da bulacaksınız, bunlar işinize daha fazla yarayacaktır. Gönderdiğiniz tahmini tasarımlar bunlara göre çok eski.
quote:
Orijinalden alıntı: culers
bir de böyle bir resim var..
daha olası sanki..
evet kamuflajlı fotoları gördüm..haliyle pek birşey belli olmuyor..
koymuş olduğum resime benzeyeceğini düşündüğüm için paylaşmıştım..
takipteyiz yani üstad..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kowalski -- 17 Mart 2011; 22:56:26 >
-
Bence yeni kasa beklenmeli eminim bir çok degisiklik yapılmıştır.En çok motor seçeneklerini merak ediyorum. -
Sn emrejam ve Sn culers,
bu konu ile ilgili en taze resimler için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
özellikle ilk linkte yer alan 3. ve 6. resimlerde araç kendini neredeyse tamamen belli ediyor. ayrıca, yukarıdaki satırlarda belirtildiği gibi 2011 Eylül'deki Frankfurt Autoshow'da dünya premieri yapılacağı yazılmış.
ikinci linte ise daha detaylı foto.lar mevcut.
F20'yi sabırsızlıkla bekliyoruz...
1.f20.1addicts.comF20 1-series 5-door Spied in Silver and New Wheelshttp://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=502755
2.www.teamspeed.comSpied: BMW 1 series (F20) Video - Teamspeed.comhttp://www.teamspeed.com/forums/general-bmw-mini/55021-teamspeed-spy-shots-bmw-1-series-f20-video.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetbz -- 18 Mart 2011; 14:32:47 >
-
quote:
Sn emrejam ve Sn culers,
bu konu ile ilgili en taze resimler için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.
özellikle ilk linkte yer alan 3. ve 6. resimlerde araç kendini neredeyse tamamen belli ediyor. ayrıca, yukarıdaki satırlarda belirtildiği gibi 2011 Eylül'deki Frankfurt Autoshow'da dünya premieri yapılacağı yazılmış.
ikinci linte ise daha detaylı foto.lar mevcut.
F20'yi sabırsızlıkla bekliyoruz...
1.f20.1addicts.comF20 1-series 5-door Spied in Silver and New Wheelshttp://f20.1addicts.com/forums/showthread.php?t=502755
2.www.teamspeed.comSpied: BMW 1 series (F20) Video - Teamspeed.comhttp://www.teamspeed.com/forums/general-bmw-mini/55021-teamspeed-spy-shots-bmw-1-series-f20-video.html
tskr ederim üstadım fotolar çok iyi az çok belli ediyor kendini dediğiniz gibi eylül e kadar bekleyecez artık kaçarı yok elinize sağlık.
-
2.0d 184 hp ile getirecekler mi acaba??
joystick vites olacak galiba..
@ mehmetbz
-
1.20d 184 hp + yeni nesil 8 ileri sanziman gelir ve tr paketi 33-34 bin euro civari olursa donanım boşta olsa performansı yaşamak için tercih edilir. -
184 hp 1 kasayı uçurur resmen merakla bekliyorum -
yeni 1 serisi cok satacaaak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
yeni 1 serisi cok satacaaak..
sayın ' TechZone' şimdi bmw nin klass ı nı performansını vs tartışılmaz ama benim merak ettim şey yeni kasa bmw 116 almayı planlıyorum Allah ın izni ile sanırım fiyatı güncel kasadan 5 -7 bin fazla olucaktır bu fiyata bmw yerine daha donanımlı başka araç almak mı mantıklı yoksa bmw mi cevaplarsanız mutlu olurum tskrler.. -
3 gundur Golf ile ise gidip geliyordum,bugun Bmw ile gittim gercekten bu arabayi her surusumde hayran kaliyorum muthis bir yol tutusu var iki aracimda cok kaliteli iki aracimdanda buyuk keyif aliyorum ama Bmw nin yeri gercekten bambaska. -
Ekrandan motor yagı seviyesine nasıl bakılıyor.Ben ekrandan giriyorum yag seviye işareti çıkıyor altında saat gibi birşey dönüp duruyor. -
yeni 1 serisinin baz versiyonu bnm tahminlerimle 38.000 - 40.000€ gibi bir fiyattan giris yapacaktir.. imkan varsa baska modellere yonelmek mantiksiz.. -
quote:
yeni 1 serisinin baz versiyonu bnm tahminlerimle 38.000 - 40.000€ gibi bir fiyattan giris yapacaktir.. imkan varsa baska modellere yonelmek mantiksiz..
cevabınız için teşekkür ederim ama şunu da sormadan edemeyeceğim imkan meselesi bu biliyorum bmw kullanıcısı olduğunuz için size soruyorum 35000 - 40000 € veya daha fazlasını bu arabaya yatırmanın ne gibi bir getirisi olabilir ? (sürüş zevki konfor prestij dışında) -
sürüş zevki, konfor, prestij yeterli bir cevap sanıyorum.. ama bunun dışında;
- opsiyon listesinden üstüne ekleme yapılarak tamamiyle kişiselleştirebileceğiniz bir araç
- alacağınız maksimum kişisel zevk ve fazlasıyla tatmin olma duygusu
- kasa değişiminin 7 senede bir olması dolayısıyla arabayı aldıktan 2 - 3 sene sonra kasa değişmesi gibi bir sorunun olmayacağını ve keyfinizin kaçmayacağını bilmeniz
- BMW kalitesi
- Borusan & Kosifler Oto gibi şanslarınızın olması
bu ve bunlar gibi şeylerle 40.000€'dan daha fazla bir geri dönüş ile maksimum marka memnuniyeti..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Mart 2011; 18:35:52 > -
quote:
sürüş zevki, konfor, prestij yeterli bir cevap sanıyorum.. ama bunun dışında;
- opsiyon listesinden üstüne ekleme yapılarak tamamiyle kişiselleştirebileceğiniz bir araç
- alacağınız maksimum kişisel zevk ve fazlasıyla tatmin olma duygusu
- kasa değişiminin 7 senede bir olması dolayısıyla arabayı aldıktan 2 - 3 sene sonra kasa değişmesi gibi bir sorunun olmayacağını ve keyfinizin kaçmayacağını bilmeniz
- BMW kalitesi
- Borusan & Kosifler Oto gibi şanslarınızın olması
bu ve bunlar gibi şeylerle 40.000€'dan daha fazla bir geri dönüş ile maksimum marka memnuniyeti..
teşekkürler 'techzone' üstadım ama son olarak yine bu forumda bi yerde okumuştum bmw 3 serisinden başlar diye doğru bir cümle mi dir bunuda yanıtlarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemo'can -- 22 Mart 2011; 19:12:07 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrejam
teşekkürler 'techzone' üstadım ama son olarak yine bu forumda bi yerde okumuştum bmw 3 serisinden başlar diye doğru bir cümle mi dir bunuda yanıtlarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz.
forumda çoluk çocuk çok ve oturup 1 serisini bırakın BMW kullanmadan ahkam kesen adam da çok.. bunlara kulak asmayın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 22 Mart 2011; 19:40:12 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X