Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.904.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tamamıyla katılıyorum söylediklerine..zaten 1 serisiyle kıyaslamıyorum golf'ü..

ben golf'ün focus ya da megane'dan çok daha konforlu ve sessiz olmasını beklemiştim ancak çok büyük bir fark

göremedim..hepsini -kısa süreler de olsa- kullanma şansı buldum..

daha önce de söylediğim gibi anlatılanlar beklentimi fazla yükseltmişti sanırım..

• bundan sonra borusan ile calismayacagim karar verdim... bu adamlarin yaptiklari resmen sahtekarlik artik...

bir arkadasim 1.16i almisti soylemistim.. araba bombos sadece sunroofu var.. adam bi-xenon far taktirayim dedi iyi dedim dur ben bi arastirayim.. arabanin şasi numarasini istedim, aldim once kosifler'i aradim..

ddm boyle boyle.. şasi numarasini verdim, efendim bi-xenon farin tanesi 600€ iscilikle 1750€ gibi bir rakam tutar maksimum dediler.. tesekkur ettim kapattim..

ardindan borusana telefon ettim aldigim cevap şu.. "yalniz simdi bi-xenonlar takilacaksa arka stoplarinda degismesi gerekiyor, iscilikle 3000€ bulur.."

ayip yahu hakikaten ayip soyleyecek soz bulamiyorum artik!!!
  • abi, sadece borusan veya kosifler değil olay. Doğuş otomotiv de mercedes mengerler de hepsi müşteriyi kazıklama peşinde. Hepsinin satışları çok iyi olmasına rağmen neden böyle bir politika izliyorlar anlamıyorum. Özellikle işçilik konusunda abartı fiyatlar söz konusu. Son paket halinde satılan bmw 1 serilerinde vites kolunun önünde eşya koyma gözü var sigara küllüğü yerine. Çirkin durduğunu düşünmüştüm bir ara acaba sigara donanımını taktırmak istesem o boşluk yerine kapak geliyor biliyorsunuz, ne kadardır diye soracaktım ancak bu işlerden anlayan bir arkadaş hiç sorma bence dedi en az 140 150 euro isterler dedi, ben de şimdilik vazgeçtim.
  • usb taktırmaya kalktıgımda soyle olmustu.. parca fiyatlarının uzerine sonra iscilik ucreti olarak 110Euro+KDV/Saat olarak fiyat uzerinden hesaplanan ucret alındı.. USB Retrofit kitlerinin şemalarının bulundugu ve takılısını gosterdigi bir pdf dosyası var bmw'nin kendi yayınladıgı.. orada max. 3,5 saat veriyor iscilik olarak.. onlar da o parayı aldılar.. indirim vs max %10 yapıyorlar, o da tanıdık degilseniz soz konusu degil..
  • Bmw 116i nin trigeri zincirlimi kayışlımı?

• alakasız ama ebay de gözüme çarptı bu kadar şık ve sportif bir araba olamaz bence. Bmw nin 3.0 3.5 benzinli v6 motorlu arabalarını denemek isterdim kim bilir nasıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: cantaylan

alakasız ama ebay de gözüme çarptı bu kadar şık ve sportif bir araba olamaz bence. Bmw nin 3.0 3.5 benzinli v6 motorlu arabalarını denemek isterdim kim bilir nasıldır

ön göğüs şahin gibi.. hey allahım yaaaa.... navigasyon alma tamam da bari bi on board moni. al... o da yok

• arkadaşlar daha önce hiç BMW kullanmadım, 2 yıldır megane 1 kullanmaktaydım ve sattım onu. şimdi 1 serisi 118i modelini düşünüyorum. brezilyada yaşıyorum, yeni evliyim çocuk vs yok, sadece eşim ve ben kullanacaz.. 2011 model yani sıfır almak istiyorum standart model 15.000 euro civarı (brezilya)..

audi a3 ile ikisinin arasında kaldım fiyatları yaklaşık aynı. baya bi başlık var ikisinin karşılaştırlması olarak ama hiçbirindende tatmin olmadım.

ilk tercihim bmw olacak ve üzerine 3.000 euro kadar opsiyon seçeceğim, neler öncelikli olmalı acaba. kullanan arkadaşlar nelerin yokluğunu hissediyor yada nelere iyiki varmış diyor.. birde 1 serisi 5 kapının kasası değişecekmi bu sene yada 2012 de? 2013 ün sonunda satacağım bi aksilik olmazsa..

benim aklımdan geçen ; 118i, otomatik vites, elektronik sunroof , metalik siyah renk , tam otomatik klima, multifonk deri spor direksiyon, 17" lastikler, xsenon far...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 8 Nisan 2011; 3:58:55 >

• yeni kasa geliyor bence bekleyin..
  • 2005 model 1.16i manuel vites sunroofsuz buldum arkadşlar yarın işi bitiricez sorun çıkmazsa
    bunlarda donanım farkı ne oluyor neler standart neler opsiyonel
    yardımcı olursanız sewinirim
  • araci aldigin kisiye sorucan onlari!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone
    araci aldigin kisiye sorucan onlari!

birader yardımcı olursanız dedim olmuycaksan ters düz cewap werme
  • ters düz cevap vermedim terbiyeni takın önce!!!

sunroofsuz 2005 model 1.16i buldum diyosun, arabanın ne fotosunu görmüşüz ne bilgilerini biliyoruz kalkmışın donanım farkı ne oluyor gibi anlamsızca bir soru sormuşun?? bunun cevabını burada alamazsın, ben ne bilim aldığın arabada ne gibi donanım farklılıklarının olduğunu?! ne bileyim arabanın hangi opsiyonlarla doldurulduğunu?!

biraz MANTIK!!!!
  • quote:

ters düz cevap vermedim terbiyeni takın önce!!!

sunroofsuz 2005 model 1.16i buldum diyosun, arabanın ne fotosunu görmüşüz ne bilgilerini biliyoruz kalkmışın donanım farkı ne oluyor gibi anlamsızca bir soru sormuşun?? bunun cevabını burada alamazsın, ben ne bilim aldığın arabada ne gibi donanım farklılıklarının olduğunu?! ne bileyim arabanın hangi opsiyonlarla doldurulduğunu?!

biraz MANTIK!!!!

bı kaç konuda yorum yazınca kendini nerelerde görüyosun bilmiyorum
    ama insan yerine konmak için insan gibi cewap vermek gerekir
  • birkaç konu da yorum ha... güler geçerim..

cevap veremeyince direk hakaret... ne güzel memleket..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 10 Nisan 2011; 0:17:29 >
  • lütfen biraz sakin olalım... hiç gereği yok bunların...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamina propria

quote:

biraz MANTIK!!!!

dh bmw forumunu forum yapan techzone un yorumlarıdır biraz saygı göster bence ben bile bmw sahibi olmadığım halde techzone un yorumları için okuyorum bu forumu

• quote:

Orijinalden alıntı: lamina propria

quote:

biraz MANTIK!!!!

Bulduğunuz 2. el araç eğer internette ilanlı bir araç ise link yazın ve yardımcı olalım?

• quote:

birkaç konu da yorum ha... güler geçerim..

cevap veremeyince direk hakaret... ne güzel memleket..

bir insan bir konuda bilgili olabilir bir başkasınında hiçbir fikri olmayabilir bunlar normal şeyler
    normal olmayan hitap tarzıdır
    tepkim, gayet düzgün bir biçimde yardımcı olurmusunuz diye atılan mesaja verilen cevapla ilgilidir.

konu hakkındaki bilgisizliğimden eksik yada hatalı yazmış olabilirim ama bu kimsenin ukalalık yaparak karşısındakine cevap verme hakkının olduğunu göstermez.

sanal ortamda bile olsak saygılı olmamız gerekir
    sadece saygılı olmayı öğrenelim daha sonra saygı bekleyelim!

diğer üyelere werdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.