Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.904.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam istersen herkese tek tek pm atma, forumda yayınla. hepimiz görmüş oluruz.
  • Ekte paylaşacak birşey yok arkadaşlar, şuanki eski kasa 1 serisinin donanım paketini kastediyor. Yeni kasanınki değil yani.

Ayrıyetten de kopyala yapıştır yapınca bozuk bir şekilde çıkıyor, denedim olmuyor.
  • 1 serisinin 1600cc dizel seçeneğini ne zaman göreceğz acaba
    yoksa hep 2.0d mi devam edeck
  • Bugun aracim 12.000 km oldu yag isigi yandi yag seviye gostergesi +1 yaziyor galiba 1 lt yag eksiltmis bu hafta ilk bakima sokucam.
  • ilk bakim ucretini yazarsaniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaksaydan

ilk bakim ucretini yazarsaniz sevinirim.

Az once randevu almak icin aradim pazartesi gunu saat 10:30 da araci avcilardaki borusanotoya servise birakicam yanliz uyuz oldugum 10 dakika gecikme opsiyonumuz var dediler 10 dakikayi gecirmezseniz iyi olur sikinti cikmasin dediler.Bakim ucretini pazartesi gunu aksam yazarim.
  • Suanda Bmw web sitesinde 2011 ocak ayinda 55.000tl ye aldigim Bmw 116i sunrooflu aracim 70.000tl gozukuyor ilginc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Suanda Bmw web sitesinde 2011 ocak ayinda 55.000tl ye aldigim Bmw 116i sunrooflu aracim 70.000tl gozukuyor ilginc.

aracınızı 26750 euroya civarı mı almıştınız?

aldığınız ay kur 2.08 TL civarıydı şimdi ise 2.56 TL

ve teknik öngörüm, müdahale gelmezse euronun 2.70'i deneyeceğini söylüyor. (alım satımlarınızı etkilemesin, denedikten sonra buralara geri dönebilir)
  • Sabah 10:30 Avcilar Borusanotoya aracimi ilk bakima verdim.
    İlk bakim maliyeti tahmini 250 euroymus.Tam net tutari arabayi alinca ogrenicem ogleden sonra saat 14:00 veya 15:00 gibi teslim ediceklermis.

250 euroluk ne yapiyorlar derseniz 100 euro iscilik 118 euroda yag ve filitreler tutuyor kalan euroda kdv galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 15 Ağustos 2011; 12:38:51 >
  • Arabayi servisten aldim toplam 666 tl para verdim.
  • geçen gün arkadaşım 2008 1.16i'yi (3 kapı) 30.000km bakıma Kosifler'e götürdü.. periyodik bakım + ön - arka fren balataları + bujiler birkaç ufak tefek şey + işçilik 500€ + KDV'ye çıktı araç..

bilginize..
  • hacılar..

lastik alıcam..continental mi michelin mi..

ne dersiniz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: culers

hacılar..

lastik alıcam..continental mi michelin mi..

ne dersiniz..?

Pirelli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

Pirelli :D

o zaman continental mi michelin mi pirelli mi..? :P
  • michelin
  • arkadaşlar selam, uzun süredir yazamadım yurtdışındaydım. Sizlere bir kaç sorum olacak;

1- Arabam 9800 km ye geldi ve servis için 1000 km uyarısı yaptı. Ben 27 sinde tatil için çeşmeye gideceğim. Yani en fazla 12000 de aracı kosiflere götürebilicem herhangi bir sorun teşkil etmez umarım sizin görüşünüz nedir?

2- Üç ay kadar önce yol bilgisayarında motor yağı uyarısı yandı ve (+1) yazmıştı, bunun üzerine ben benzincide 1 litre yağ ekledim, ekledikten sonra yol bilgisayarında (OK) yazdı. Malesef ozaman eklediğim yağın markasını hatırlamıyorum ama castrol değildi inş zarar vermemiştir çünkü annemim vw marka aracına opetten bir litre yağ koyduk araç motor arıza uyarısı verdi.

3- Sonuç olarak uzun yola çıkmadan önce motor yağı ve motor suyunu benzincide kontrol ettirmem doğru olurmu? Çünkü kosiflere gidip periyodik bakıma aracımı tatilden önce sokmak istemiyorum, tatilden sonra götürmek istiyorum. Bmw 1 serisi için uygun Castrol yağ hangisi? ve nekadar eklemem doğru olur? yol bilgisayarındaki yağ göstergesinde tam yarısına kadar dolu gösteriyor. Sizce gerek var mı? Motor suyuna gerek var mı?

Teşekkürler...

• Aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. Borusan otoda sordum 800 küsür fiyat verdiler. Başka yerde yaptırırsanız garantiden çıkıyor dediler. Bu ne kadar geçerli + olarak komple mi garantiden çıkıyor yoksa sadece camlar mı ? Başka bir yerde yaptırsam sorun çıkar mı ? Konunun yeri yanlış ise şimdiden özür diliyorum. Bmw borusan yakınlığı + olarak bilgili arkadaşları bu başlıkta gördüğüm için sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. Borusan otoda sordum 800 küsür fiyat verdiler. Başka yerde yaptırırsanız garantiden çıkıyor dediler. Bu ne kadar geçerli + olarak komple mi garantiden çıkıyor yoksa sadece camlar mı ? Başka bir yerde yaptırsam sorun çıkar mı ? Konunun yeri yanlış ise şimdiden özür diliyorum. Bmw borusan yakınlığı + olarak bilgili arkadaşları bu başlıkta gördüğüm için sordum.

Cam filmiyle garanti dışı kalmak mı? ülkedeki bmw'lerin neredeyse yarısının camları filmli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 19 Ağustos 2011; 19:36:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Aracıma cam filmi çektirmek istiyorum. Borusan otoda sordum 800 küsür fiyat verdiler. Başka yerde yaptırırsanız garantiden çıkıyor dediler. Bu ne kadar geçerli + olarak komple mi garantiden çıkıyor yoksa sadece camlar mı ? Başka bir yerde yaptırsam sorun çıkar mı ? Konunun yeri yanlış ise şimdiden özür diliyorum. Bmw borusan yakınlığı + olarak bilgili arkadaşları bu başlıkta gördüğüm için sordum.

Cam filmiyle garanti dışı kalmak mı? ülkedeki bmw'lerin neredeyse yarısının camları filmli

Evet maalesef öyle. Borusan harici başka yerde yapılan cam filmleri garantiyi devre dışı bırakıyormuş tabi sadece camları. Bmwlerin yarısı camlı doğrudur çünkü 800 tl'yi veren taktırabiliyor. Bakalım bende o parayı vericem gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.