Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.904.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bmw 1.16i'nin 2012 modelinde (Türkiye'ye gelecek olanlarda) donanımı ile ilgili bilgisi olan var mı? 1,5 DCI qashqai (paltinium donanımlı) ile 1.16i arasında kararsız kaldım. Yardımcı olabilirmisiniz?
  • Arkadaşlar, yeni 116 nını (170 hp)İngiltere fiyatı 23bn paund. Burayada aynı fiyat ile gelirmi ? Vw ler aşagı yukarı aynı fiyatla türkiyede satılıyor. BMW de de aynısı oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Arkadaşlar, yeni 116 nını (170 hp)İngiltere fiyatı 23bn paund. Burayada aynı fiyat ile gelirmi ? Vw ler aşagı yukarı aynı fiyatla türkiyede satılıyor. BMW de de aynısı oluyor mu ?

Sanmıyorum ingilterede eski kasa ile yeni kasa arasında az bir fark var burada ise borusanvar :D geçen sene kampanya yokken jant kapaklı manuel klimalı tuşsuz direksiyonlu tr paket 29 bin euroydu , yeni kasada da tr paketi biraz daha dolu olarak 30 bin euroya bekliyorum. Tahmince otm.klima ve çok fonk. direksiyon tr pakette olur.
  • herkese selam
    2005 116i sahibiyim
    benim sorumun aux girişi ile ilgili 3,5 mm aux kablosu alıp blacberry telefonuma bağladım ama araç görmüyor.
    bu konuda ne yapmam gerekir. ses sistemi business bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzycan25

herkese selam
    2005 116i sahibiyim
    benim sorumun aux girişi ile ilgili 3,5 mm aux kablosu alıp blacberry telefonuma bağladım ama araç görmüyor.
    bu konuda ne yapmam gerekir. ses sistemi business bu arada

mode seçeneklerinden aux a getirmen lazım
  • 2012 BMW 120d, 118d, 116d, 118i ve 116i Detaylı Gerçek fotoğraflarını gördükten sonra siyah,gümüş ayrıca kızmızı gövde rengi ve siyah jantlı sport paketine hayran kaldım. Bu versiyonlardan 116D ve ÇİFT KAVRAMALI SEKİZ İLERİ OTOMATİK şanzımanın keyfi bambaşka olur. Çok fotoğraf var link atıyorum.

http://www.turkeycarblog.com/2011/07/2012-bmw-120d-118d-116d-118i-116i-detayli-teknik-veriler-benzersiz-dev-galeri/

http://www.turkeycarblog.com/2011/07/2012-bmw-120d-118d-116d-118i-116i-detayli-teknik-veriler-benzersiz-dev-galeri/

• tekrar selam öncelikle teşekkürleer ama mode seçeneğine basınca sadece cd player ve radyo arasında değişim yapıyor aux gibi bir opsiyon sunmuyor.başka ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

2012 BMW 120d, 118d, 116d, 118i ve 116i Detaylı Gerçek fotoğraflarını gördükten sonra siyah,gümüş ayrıca kızmızı gövde rengi ve siyah jantlı sport paketine hayran kaldım. Bu versiyonlardan 116D ve ÇİFT KAVRAMALI SEKİZ İLERİ OTOMATİK şanzımanın keyfi bambaşka olur. Çok fotoğraf var link atıyorum.

1 serisine hayranim. Allah nasip ederse Agustos sonu alabilme imkanim oluyor. 2012 modelleri gorunce sabirsizlanmaya basladim.

• başlık ''yeni bmw 1 serisi'' olursa daha kolay olur zannımca.
  • valla ben araca bayıldım. umarım çıktığı zaman şuanki bmw1 ler gibi olur fiyatı. bu arada arkadaşlar bmw sitesinde sadece 1.16lar ve onun fiyatları var ama sahibindene giriyorum bi sürü 1.18-1.30 falan var bunlar zamanla kalktı mı satıştan o yüzden mi yok? şimdi burdaki distrübütörler kafalarına göre değilde komple bütün motor seçeneklerini getirirler inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

valla ben araca bayıldım. (1)umarım çıktığı zaman şuanki bmw1 ler gibi olur fiyatı. bu arada arkadaşlar bmw sitesinde sadece 1.16lar ve onun fiyatları var ama sahibindene giriyorum bi sürü 1.18-1.30 falan var (2)bunlar zamanla kalktı mı satıştan o yüzden mi yok? şimdi burdaki distrübütörler kafalarına göre değilde (3)komple bütün motor seçeneklerini getirirler inş.

1) mümkün değil... en az 30.000 - 35.000€'dan başlayacak fiyatları..

2) evet zamanla motor seçeneklerini azalttılar.. önce 1.30i kalktı sonra, 1.20d - 1.20i kalktı, hemen ardından 1.18i'yi kaldırdılar..

3) 1.16i, 1.16d, 1.20d gelir.. artık tüm modelleri getirtmiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

valla ben araca bayıldım. (1)umarım çıktığı zaman şuanki bmw1 ler gibi olur fiyatı. bu arada arkadaşlar bmw sitesinde sadece 1.16lar ve onun fiyatları var ama sahibindene giriyorum bi sürü 1.18-1.30 falan var (2)bunlar zamanla kalktı mı satıştan o yüzden mi yok? şimdi burdaki distrübütörler kafalarına göre değilde (3)komple bütün motor seçeneklerini getirirler inş.

1) mümkün değil... en az 30.000 - 35.000€'dan başlayacak fiyatları..

2) evet zamanla motor seçeneklerini azalttılar.. önce 1.30i kalktı sonra, 1.20d - 1.20i kalktı, hemen ardından 1.18i'yi kaldırdılar..

3) 1.16i, 1.16d, 1.20d gelir.. artık tüm modelleri getirtmiyorlar..

dostum nasıl mümkün değil neye binaen valla bütün hayallerimi suya düşürüyorsun üzüyorsun beni gece gece

• quote:

dostum nasıl mümkün değil neye binaen valla bütün hayallerimi suya düşürüyorsun üzüyorsun beni gece gece

walla kimseyi üzmek istemem ama sana 2008 yılının fiyat listesini ekleyim sen oradan çıkarımını yap

BMW 1 SERİSİ F20

motor olarakta en son 5 serisi örneğini vereyim.. normalde olan motorlar:

5.20i - 5.23i - 5.28i - 5.30i - 5.35i - 5.50i

5.20d - 5.25d - 5.30d - 5.35d

Türkiye'de satışta olan motorlar:

5.20d - 5.30d - 5.35i (5.35i artık satılmıyor ve fiyat listesinden çıktı. sadece 10 ay fiyat listesinde kaldı)

yine çıkarım yapmanı isteyeceğim, ama üzülerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

walla kimseyi üzmek istemem ama sana 2008 yılının fiyat listesini ekleyim sen oradan çıkarımını yap

BMW 1 SERİSİ F20

motor olarakta en son 5 serisi örneğini vereyim.. normalde olan motorlar:

5.20i - 5.23i - 5.28i - 5.30i - 5.35i - 5.50i

5.20d - 5.25d - 5.30d - 5.35d

Türkiye'de satışta olan motorlar:

5.20d - 5.30d - 5.35i (5.35i artık satılmıyor ve fiyat listesinden çıktı. sadece 10 ay fiyat listesinde kaldı)

yine çıkarım yapmanı isteyeceğim, ama üzülerek..

kur artmasa o kadar sıkıntı değil sanki ama euro uçtu uçtuu 2.5 i vuracak araba çıkana kadar korkum o.

• yeni seriler geldğinde fiyat kampanyası olurmu acaba.. ?? ya da aksesuar indirimi ? böylelikle kurdan yapacağın zararın bir kısmını karşılar belki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

yeni seriler geldğinde fiyat kampanyası olurmu acaba.. ?? ya da aksesuar indirimi ? böylelikle kurdan yapacağın zararın bir kısmını karşılar belki....

hocam yeni olan hangi üründe bu dedikleriniz olur?

arkadaşlar hiç boş hayaller kurmayın.. yeni seri gelir gelmez kampanya mı olur? adamlar kasa bitirecekleri zaman stok eritme amaçlı kampanya yapıyorlar.. yoksa tınladıkları yok.. ha Euro biraz daha yükselirse kendilerince ortaya koyacakları tavan rakamlı kur fiyatını sabitlerler ama fiyatlar aynı kalır..

ben 5'i alırken kur farkından dolayı 22.000TL fazladan ödeme yapmak zorunda kaldım... bu da size iyi bir örnek olsun..
  • Borusan otomotiv'den mail gelmiş, yeni 1 ve 3 serisi ile ilgili dönüş yapacaklardı, aşağıya gelen maili kopyalıyorum:

---------------------------------------------------

Selman bey merhaba,

Yeni BMW 1 Eylül üretimi Ekim teslimi ilk otomobillerimiz gelecek.

BMW 1 Serisi için paketli satışlara devam ediyoruz.Yeni paket içerikleri ekteki gibidir.

Yeni 3 Serisi için de biraz daha beklememiz gerekecek araç 2012 Ocak ayı gibi satışı planlanıyor.

Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olur ise bana xxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

Öztorun Oto Servis ve Tic. Ltd. Şti.
    Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi
    Yenişehir Mah. Araç Sok. No:55 Bekirpaşa / İzmit

Gsm : x
    Tel : 444 1 269 – Dahili: 205
    Faks : 0 262 311 76 31 - 32

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Borusan otomotiv'den mail gelmiş, yeni 1 ve 3 serisi ile ilgili dönüş yapacaklardı, aşağıya gelen maili kopyalıyorum:

---------------------------------------------------

Selman bey merhaba,

Yeni BMW 1 Eylül üretimi Ekim teslimi ilk otomobillerimiz gelecek.

BMW 1 Serisi için paketli satışlara devam ediyoruz.Yeni paket içerikleri ekteki gibidir.

Yeni 3 Serisi için de biraz daha beklememiz gerekecek araç 2012 Ocak ayı gibi satışı planlanıyor.

Yardımcı olabileceğim herhangi bir konu olur ise bana xxxxxxxx numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

Öztorun Oto Servis ve Tic. Ltd. Şti.
    Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısı ve Yetkili Servisi
    Yenişehir Mah. Araç Sok. No:55 Bekirpaşa / İzmit

Gsm : x
    Tel : 444 1 269 – Dahili: 205
    Faks : 0 262 311 76 31 - 32

Ekteki paket içeriklerini pm atarmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 30 Temmuz 2011; 16:10:48 >

• mumkunse bana da
  • Mümkünse banada pm atarmısın
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.