Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Adewode
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.904.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayırlısıyla önümüzdeki aylarda temiz bir 1,16i almayı düşünüyorum. Bütçe konusunda babamla biraz daha konuşmam gerekebilir.
  • Merhaba,

Ben de bu siralar 2. el bir BMW 1.16i almayi dusunuyorum. Uzun suredir suregelen BMW hayranligimi bir BMW sahibi olarak surdurmek istiyorum. Bu seriyi tercih etmem ozellikle spor gorunuslu, surusu konforlu bir HB kullanmak istemem. Asagidaki ilandaki aracin cok sevdigim angel eye xenon farlari olmasa da bakilmaya deger oldugunu dusnuyorum. Eger aramizdaki BMW kullanicilari ve BMW ile ilgilenen arkadaslar araci ve bu ozelliklere gore fiyati degerlendirebilirse cok sevinirim. Goruslerinizi bekliyorum...

Tesekkurler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2008-bmw-1-16i-coupe-56-000-km-ilk-sahibinden-50239425/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavdaremre -- 23 Haziran 2011; 17:58:03 >

• 2 ay kadar önce arkadaşım aynı kasadan ama zır boş olan bir 1.16i aldı.. tek artısı sunroof olması.. 2008 model onun aracı da ama 21.000km'de aldı ve 39.000TL verdi..

44.000TL bu tip 1 serisi için gayet uygun..
  • Almanyada satışta fakat Türkiye için satış süresi ne olur

• Yeni motorlar ve yeni otomatik şanzımlar ile cok başarılı olur.

8 ileri şanzıman çift kavrama mı bilen var mı ?
  • cift kavrama degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

cift kavrama degil

Evet bende arastırdım değilmiş. Ama en az çift kavrama kadar iyi ve ekonomikmiş.
  • merhabalar bende bir adet 1.16i ile aranıza katıldım. aracım şu an 3300km de. aracın sürüş keyfi gerçekten çok güzel. arada dtc yi kapatıp eylenmeside güzel oluyor.
    adana da şehir içinde klima açık şu an 10 lt yakıyor, hafta sonu yaptığım ankara adana yolunda, hiç yorulmadım ve keyifli bir yolculuk yaptım. yakış değeri olarak gidişte 7.2 lt yi tutturdum ortalama hız 100 110 dönüşte ise 8.3 lt ortalama hız ise 130 140 olarak geldim klima kapalı. aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi hiç viraja giriyomuşsnuz hissi vermiyor.

bi kaç garipsediğim olaydan bahsedeyim, ayağınız frene basılı iken silecek çalışırsa sileceğin bütün hareketlerini ayağınızda hissediyorsunuz, insasnı sinir ediyor. trip in 1 adet olması da can sıkıcı. standar bussiness teybin mp3 çalarken şarkı ismini göstermemesi can sıkıcı, şimdilik kafama takılan bunlar başkada bir sorunum yok.

yeni kasa gelince 1.3 lt motorlar uygun fiyata gelirse ( hiç sanmam ) bir tane daha düşünebiliriz :)

• 1,3 cc yok. 1,6 turbo 136bg lik gelecek. 0-100 ü 8,5sn ve tüketim ort 5,6lt
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginbay
    merhabalar bende bir adet 1.16i ile aranıza katıldım. aracım şu an 3300km de. aracın sürüş keyfi gerçekten çok güzel. arada dtc yi kapatıp eylenmeside güzel oluyor.
    adana da şehir içinde klima açık şu an 10 lt yakıyor, hafta sonu yaptığım ankara adana yolunda, hiç yorulmadım ve keyifli bir yolculuk yaptım. yakış değeri olarak gidişte 7.2 lt yi tutturdum ortalama hız 100 110 dönüşte ise 8.3 lt ortalama hız ise 130 140 olarak geldim klima kapalı. aracın yol tutuşu gerçekten çok iyi hiç viraja giriyomuşsnuz hissi vermiyor.

bi kaç garipsediğim olaydan bahsedeyim, ayağınız frene basılı iken silecek çalışırsa sileceğin bütün hareketlerini ayağınızda hissediyorsunuz, insasnı sinir ediyor. trip in 1 adet olması da can sıkıcı. standar bussiness teybin mp3 çalarken şarkı ismini göstermemesi can sıkıcı, şimdilik kafama takılan bunlar başkada bir sorunum yok.

yeni kasa gelince 1.3 lt motorlar uygun fiyata gelirse ( hiç sanmam ) bir tane daha düşünebiliriz :)

Uzun yolda gercekten keyifli bir araba surus konforu cok guzel.

• Yeni 1 ler ne zaman gelecek, haberi olan var mı ?
  • kısaca hayalet de denebilir
  • 2009 model premium fume 39bin kmde 41 bine TLye almis bulunuyorum. Umarim herkes kazasiz belasiz kullanir araclarini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaksaydan

2009 model premium fume 39bin kmde 41 bine TLye almis bulunuyorum. Umarim herkes kazasiz belasiz kullanir araclarini.

Hayırlı olsun, iyi rakam Yakıt tuketiminizi yazarsanız sevinirim.
  • Merhaba bende Haziran'da sıfır olarak 1 serisi almıştım. Yakıt tüketimi şuan için bi depo ile 420 - 430 km arası. Yüzde 90 şehir içi kullandım
  • arkadaşlar bende 2011 bmw 1.16 almayı düşünüyorum ama araca tüp taktırmayı düşünüyorum. Tüp taktırmam bir sorun oluşturur mu?
  • Selamlar.Bende 116 premium almayı düşünüyorum yaz sonuna doğru ancak yeni kasa fiyatını tahmin edemediğim için düşünceliyim.Tip olarak farketmez açıkcası ikisinide beğeniyorum ama donanım farkı çok olurmu?
  • BMW U.K sitesinde yeni 1i konfigre edebiliyorsunuz . sevindirici haber 1.16d 1.600cc ve 8 ileri otm. şanzıman ops. var.

Ayrıca aynı donanıma sahip eski 1.16 ile yeni 1.16 konfigre ettim aralarında sadece 1.000 poundlık bir fark oldu yani aslında yeni 1.16ların şimdikilerle yakın fiyata satışa çıkması lazım ama borusan affedermi , affetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MINERVAL -- 11 Temmuz 2011; 21:28:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

BMW U.K sitesinde yeni 1i konfigre edebiliyorsunuz . sevindirici haber 1.16d 1.600cc ve 8 ileri otm. şanzıman ops. var.

Ayrıca aynı donanıma sahip eski 1.16 ile yeni 1.16 konfigre ettim aralarında sadece 1.000 poundlık bir fark oldu yani aslında yeni 1.16ların şimdikilerle yakın fiyata satışa çıkması lazım ama borusan affedermi , affetmez

1.16 dizel malesef 2000. Ama yeni 1.6 benzinli motorlar cok iddalı, tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Yeni 1 ler ne zaman gelecek, haberi olan var mı ?

Eylül de TR de satışta oacağı söyleniyor borusan yetkilisi tarafından...
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.