Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.902.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ön farların itici görünümü
    böbrekler durumu kurtarmış..
    polonun yandan yemişi bir far sistemi...

şahsen bmw'ye yakıştıramadım ama muhtemel olasılıkları söyliyim 2-3 sene sonra ufak bi makyajla ön uzunlar biraz büyür, arka farlar led olur bmw 1 makyajlanmış olur...

oval geniş egzost varken bu gitmemiş abi. tek yuvarlak çok kötü. 5 serisi gibi çift yuvarlak olsa tamam da... sonuçta aynı motor? neyse.. 325 330d gibi çift yuvarlak çıkış olmaz belki ama oval olsaymış...

biraz çemkirmek gibi oldu ama ne yapiyim

• ben arka stoplari pek begenmedim onun disinda mukemmel olmus ozellikle ic tasarim cok iyi..
  • ön konsolu bende beğendim, tuşlar daha dolu gösteriyor + 5 serisine yakın bir kalitede göz dolduruyor özellikle radyo ve klima bölümü...

o değilde 1in içini bu kadar doldurdularsa 3 nasıl olucak.. insan sabırsızlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

e bence de mantıklı olan bu.. ama yeni 1 serisinin haberinin gelmesi ile 1.16i Premium'un fiyatı 25.000€'nun altına indi ve %3 gibi bir indirim daha yapıyorlar diye biliyorum..

tamam tamam susuyorum, yoksa kafa çok karışacak

hocam insanin omzundaki melek ve seytan gibsiniz tamam diyorum beklicem sorna diyorsunzu ki acaba deger mi? tamam alicam diyorum beklemek lazim geliyor arkasindan

ama beklemeye kararliyim

@tugi araci teslim aldiniz mi? Ilk izlenimlariniz neler?

• Kısmetse salı yada çarşamba teslim alacağım. İzlenimlerimi bildireceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: hasanaksaydan

quote:

e bence de mantıklı olan bu.. ama yeni 1 serisinin haberinin gelmesi ile 1.16i Premium'un fiyatı 25.000€'nun altına indi ve %3 gibi bir indirim daha yapıyorlar diye biliyorum..

tamam tamam susuyorum, yoksa kafa çok karışacak

hocam insanin omzundaki melek ve seytan gibsiniz tamam diyorum beklicem sorna diyorsunzu ki acaba deger mi? tamam alicam diyorum beklemek lazim geliyor arkasindan

ama beklemeye kararliyim

@tugi araci teslim aldiniz mi? Ilk izlenimlariniz neler?

• Yeni kasanın iç kısmı güzel duruyor. Açıkçası dış tasarımını çok fazla beğenmedim ama bu tabiki tamamen zevk meselesi.
  • quote:

ben arka stoplari pek begenmedim onun disinda mukemmel olmus ozellikle ic tasarim cok iyi..

Kesinlikle katiliyorum ic tasarimi cidden cok guzel olmus. onun disinda bende one va yan tasarimi begendim ama arka spotlar eh iste ama genel anlamda daha spor olmus ben begendim. Daha iyi olabilir miydi? Bence evet ama yinede dedigim ozellikle ic tasarim etkileyici
  • www.automobile-magazine.fr/actualites/scoops/bmw/bmw_serie_1_2011__1

Arkadaşlar yukarıdaki linkte ilave fotoğraflar var.
    Sayfa Fransızca o yüzden önemli bilgileri özetliyorum:

Benzinli 1.6 turbo motor 2 güç düzeyinde geliyor. 136 hp ve 170 hp.
    Bu motorlar aslen Mini'lerde kullanılan PSA grubuyla ortak geliştirilmiş motorların arkadan itiş için transversal yapıdan dikey konumlandırmaya dönüştürülmüş haliymiş.

İlk etapta tüm dizeller 2.0 litre maalesef. 2014'te küçük dizel motorlar çıkacakmış. En azından bu haber öyle diyor.
  • canlı canlı görmeden konuşmayı pek sevmem ama iç tasarım hariç hayal kırıklığı bence..
  • Bazı yeni fotoğraflar

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

• Arka stoplar VW Polo'yu andırıyor.

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

• İç mekan güzel tasarlanmış. Bagaj hacmi de büyütülmüş. Keza arka yaşam alanı da genişletilmiş.
    Ön far tasarımına gözümüzün alışması zaman alacak sanırım.
    Kapıların üzerindeki ütü çizgisi ve çamurluklara verilen bombe hoş durmuş. X1'in yan çizgisini andırıyor.
    Bu arada 1.6 litre twin scroll turbolu dirket enjeksiyonlu motorların yaktı tüketimleri çok iddialı.
    Sanırım küçük hacimli dizel motorları çok aratmayacaklar.
    Türkiye'de rağbet görmesi muhtemel 1.6 litre modellerin teknik verileri:
    116i: 136 hp, 220 Nm tork, 0-100 8,5 saniye son hız 210 km/h tüketim 5,2-5,5 l/100 km
    118i: 170 hp, 250 Nm tork, 0-100 7,4 saniye, son hız 225 km/h tüketim 5,8-5,9 l/100 km

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

BMW 1 SERİSİ F20

• Stop grubunu x1 tarzında yapsalar daha güzel olurdu sanırım 1gt öyle olacak.
  • ewt bende daha iyi bir arka stop düzeni beklerdim.. yeni neon görünümlüler zaten 10 numara dediğim stop grupları.. ama işte eskisine bağlı kalmaya çalışmışlar.. aracın şimdi tam yandan fotosunu gördüm ve önde tampon diye bir şey yok.. bir araca arkadan çarpsanız park sensörlerini falan geçtim böbrekler, farlar vs her şey gider..

bu arada ön far grubunda dışarıda kalan büyük bi-xenon merceği çok hoş duruyor.. yeni 6 serisi gibi ama o içerideki far ve o farın alt kısmı çok kavisli ve gereksiz bir şekilde yukarı tırmanıyor.. tam tersi aşağıya doğru uzansaymış daha iyi görünürmüş ama artık yapacak bir şey yok..

onu da geçtim insan bi elektronik park freni koyar arkadaş, hala el freni nedir ya
  • Techzone'a katılıyorum. Farların alt çizgisini fazla yükseltmişler.
    İç kısma doğru olan sivrilme biraz gözümü tırmaladı.

Bu arada fotoğraflar gözümü aldatıyor olabilir ama sanki içteki far ünitesinin merkezi far değil de sinyal lambası gibi geldi bana.
  • www.bmw.de 'de yeni 1 serisi ile eski 1 serisinin fiyatlarını karşılaştırdığımda eski kasa 1.16 ile yeni kasa 1.16 turbo arasında sadece 800 euro gibi bir fark çıkıyor. Hal böyle olunca yeni kasanın fiyatlarından umutlu mu olmak gerekir yoksa Borusan bu işe bir el atıp giydirme yoluna gider mi .....

Bir bilgi daha M paketin 2 resmi sitede mevcut, satış tarihi de Mart 2012 olarak verilmiş, M paketin önden görünüşü daha derli toplu ve hoş geldi gözüme.
  • yeni 1 serisinde tampon adına bir şeyler istiyorsanız M paket şart.. ben alacak olsam M paket alırım..

fiyat konusuna gelirsek ben TR'de o kdr düşük bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum...
  • Ben de yeni kasayı alıcı gözle bekleyenlerdenim. Bir kaç gün içinde bulabildiğim kadar foto.sunu inceledim ve yorum okudum. İlk anda insanı çarpmayan ancak her özelliği ile güncel kasadan daha nitelikli olduğu hissedilen bir model ortaya çıkarılmış durumda. Belli ki üzerinde çok düşünülmüş, çok çalışılmış ve eski kasaya ait sıkıntılar giderilmiş. Bununla birlikte 1 serisinin genel havasından çok fazla uzaklaşılmamış. Satış ve kullanıcı deneyimleri sonrasında yeni ve üstün bir çok özellik daha mutlaka ortaya çıkacaktır, foto.lardan bunları yakalamak çok zor. Sonuç olarak BMW sadece bugüne ait değil, 2018 yılına kadar satılacak bir model üretti. Bazı şeyler zamanla yerine oturacak ve değeri anlaşılacaktır.

Şu anda merakla satış fiyatını bekliyorum. Fiyat olarak BMW (ya da Borusan) uçmazsa bu kasa iş yapar. F20 için bu kadar bekledik, bence beklediğimize değdi. Sonuçta, ilk izlenim olarak ben her açıdan beğendim...

• Bugün arabamı teslim aldım. İlk sürüşümü yaptım. İlk aracım olduğu için pek karşlıaştırma yapamıyorum ama benim için süper :)) Üç - dört gün içinde net izlenimlerimi bildiririm.
    Bu arada aracı teslim alırken yeni kasaları sordum. Satış sorumlusu sallamış olabilir ama yeni kasalar Türkiye'ye yine idrivesiz, navigasyonsuz gelecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi

Bugün arabamı teslim aldım. İlk sürüşümü yaptım. İlk aracım olduğu için pek karşlıaştırma yapamıyorum ama benim için süper :)) Üç - dört gün içinde net izlenimlerimi bildiririm.
    Bu arada aracı teslim alırken yeni kasaları sordum. Satış sorumlusu sallamış olabilir ama yeni kasalar Türkiye'ye yine idrivesiz, navigasyonsuz gelecekmiş.

Hayırlı olsun güle güle binin birde yag seviyesine ekrandan nasıl bakılıyor biliyorsanız yazarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.