Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.902.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cantaylan

Bmw 3 serisi sürmüştüm yol tutuşu harikaydı, bide kendi arabam olan 1 i sürüyorum. Beyler bu arabanın yol tutuşu şaheser Bu kasaya abartmıyorum 300 beygir motor koy anca hakkını verir. Eğer bütün bmw modelleri böyleyse kimbilir 3.0 3.0 dizel yüksek hacimli 6 silindirli 8 silindirli motorlarla neler yapılır virajlarda hayal bile edemiyorum.

• yüzümde şeytani gülümsemelere yol açan bu video için techzone a teşekkürler
  • arkadaşlar lpg kullanan varmı?
    varsa markası ve yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: cantaylan

Bmw 3 serisi sürmüştüm yol tutuşu harikaydı, bide kendi arabam olan 1 i sürüyorum. Beyler bu arabanın yol tutuşu şaheser Bu kasaya abartmıyorum 300 beygir motor koy anca hakkını verir. Eğer bütün bmw modelleri böyleyse kimbilir 3.0 3.0 dizel yüksek hacimli 6 silindirli 8 silindirli motorlarla neler yapılır virajlarda hayal bile edemiyorum.

Çok pis ooooof çektirdi bu video :(

• quote:

Orijinalden alıntı: asoz

sana mı??? bana mı??? her şey tamam ama walide izin vermiyor şu arabaya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

sana mı??? bana mı??? her şey tamam ama walide izin vermiyor şu arabaya...

Vermezler :)

Bu arada yeni F20 için şöyle bir site denkgeldi, nedir ne değildir bilgin var mı ?

http://www.2originals.com/en_ww/

• BMW'nin organizasyon sitelerinden biri
  • onun 1.45deki çıkarttığı ses, benim telefonun mesaj melodisi şuan

sağol video için dostum

ayrıca validehanıma katılıyorum. bırak biz başkalarından izliyelim videoları, sen bize lazımsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

onun 1.45deki çıkarttığı ses, benim telefonun mesaj melodisi şuan

sağol video için dostum

ayrıca validehanıma katılıyorum. bırak biz başkalarından izliyelim videoları, sen bize lazımsın.

şeytan dio sat ikisini, gelince al F10 M5 ama işte emir büyük yerden yapacak bir şey yok..

• merhaba arkadaşlar...
    bende 2007 model 1.18ia var. 65 km de. yalnız aracın pdc beynine su kaçtığı için aldığım kişi pdc beynini yaptırtmaya çalışmış, sonrada yaptıramayınca çıkarıp atmış. sizlere sormak istediğim bu pdc beynini borusan dışında nasıl temin edebilirim? borusanda nasıldır fiyatları? birkaç yerden çıkma buldum fakat araçların herşeyleri aynı olmasına rağmen çalıştıramadım. yardımlarınızı bekliyorum... birde aracın içinden sürekli rahatsız edici plastik sesleri geliyor. özellikle çukura veya kasise girdiğimde. buna nasıl bir çözüm bulabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airplanor

merhaba arkadaşlar...
    bende 2007 model 1.18ia var. 65 km de. yalnız aracın pdc beynine su kaçtığı için aldığım kişi pdc beynini yaptırtmaya çalışmış, sonrada yaptıramayınca çıkarıp atmış. sizlere sormak istediğim bu pdc beynini borusan dışında nasıl temin edebilirim? borusanda nasıldır fiyatları? birkaç yerden çıkma buldum fakat araçların herşeyleri aynı olmasına rağmen çalıştıramadım. yardımlarınızı bekliyorum... birde aracın içinden sürekli rahatsız edici plastik sesleri geliyor. özellikle çukura veya kasise girdiğimde. buna nasıl bir çözüm bulabilirim?

Ertürk bmw den uygun fiyatlı parçalar bulabilirsin... plastik seslere gelince benim arabadanda biraz gelmeye başladı (2005 116i)
  • Bu hafta 210tl ye depo fulledim,simdi benzin ibresi yarima yaklasti 300km yol yaptim bc de ortalama 9.5lt yaziyor range 310km gozukuyor B.duzu-K.cekmece arasi bu degerleri yakaladim.
  • Arkadaşlar,
    29 yaşındayım. Bu zamana kadar arabaya merakım olmamasından deyin, trafik fobisinden deyin imkanım olmasına herhangi bir aracım olmadı. Çok fazla sürüş deneyimimde yok. Ama artık bu duruma bir dur demek istiyorum.

Bmw araçlar çok hoşuma gidiyor. Herhangi bir teknik açıdan açıkçası pek birşey söyleyemem ama tip olarak acaip hoşuma gidiyor. Sıfır BMW 116i Premium almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Acemi birisiyim bu araca alışmam kolay olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi -- 26 Mayıs 2011; 14:56:48 >
  • sifirdan baslamak icin BMW son derece gereksiz olur.. bu tip ufak araclari seviyorsaniz alin bir tane 2.el arac trafikte iyice pişin, vurup kirdiginiz zaman da acimazsiniz sonra BMW dusunursunuz.. zaten 1 serisi kasa degistirecek an itibariyle artik almak pek mantikli olmaz..
  • Bu yeni seri ne zaman cıkıyor acaba? Babamla bayiye gittigimizde agustos gibi demişti adam ama emin konuşmamıştı... Birde görsel ve fiyatlar tahmini olarak var mı?
  • walla benimde tam bir bilgim yok.. önümüzdeki dönemde çıkacak tabi ama kesin bir tarih bilgim yok.. Eylül'de olabilir, Ekim'de olabilir.. ama o sıralar çıkacak.. görsel olarak hep spy fotolar var.. fiyat olarakta benim tahminim en aşağı 30.000 - 35.000€'dan başlayacaktır fiyatlar..
  • Cumartesi günü Borusan otodan BMW 116i Premium - Beyaz 25000 Euro'ya satın almış bulunmaktayım.
  • hayirli olsun..
  • eğer 30-35bin eudan başlicaksa yani premium dahi 35bin olacaksa bende olsam 25binlik fiyata bi önceki kasayı alırdım....

aslında bmw fiyatları düşük, bugün dolu bi fiesta bile 40bin lira civarında... tabi iyi bi analiz yapılınca aslında bmwnin fiyatlarının düşük değil, diğer markaların iyice zam yaptığını anlayabiliriz. mondeo bile 70bin tl civarındayken... eskiden 40bine 2000cc mondeo varken şimdi 70bine 1.6 veriyorlar...

buarada hayırlı olsun
  • İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
    Bende ilk başta tereddüt ettim ama şuan kendim için doğru karar verdiğimi düşünüyorum. TechZone'un uyarılarınıda dikkate aldım ama içimdeki ses illaki bu aracı istiyordu.

Tahmini olarak bir hafta on gün içinde araç teslim edilecek.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.