Şimdi Ara

BMW 1 SERİSİ F20 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.757
Cevap
308
Favori
2.902.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • trafikte dikkatli olun biri gelir sagdan soldan onden arkadan takarsa iciniz cok yanar :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

trafikte dikkatli olun biri gelir sagdan soldan onden arkadan takarsa iciniz cok yanar :(

hayırdır dostum kötü bir şey mi oldu yoksa?
  • quote:

walla benimde tam bir bilgim yok.. önümüzdeki dönemde çıkacak tabi ama kesin bir tarih bilgim yok.. Eylül'de olabilir, Ekim'de olabilir.. ama o sıralar çıkacak.. görsel olarak hep spy fotolar var.. fiyat olarakta benim tahminim en aşağı 30.000 - 35.000€'dan başlayacaktır fiyatlar..

Teşekkürler :)
  • aracınız hayırlı olsun gerçekten çok beğendiğim bir araçda o motor o arabada olduğu sürece almam bmw ye şu enkaz 1.6 motor hiç yakışmıyor kötü opel bile 1.6 180 hplık motor kullanıyorsa bmw de böle bir motora geçmeli heralde yeni serisinde daha farklı motorlar görebiliriz
  • Teşekkür ederim.

BMW 116i için kasko bedeli ortalama olarak hangi aralıkta oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi

Cumartesi günü Borusan otodan BMW 116i Premium - Beyaz 25000 Euro'ya satın almış bulunmaktayım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın Aracı teslim alırken kavuçuk paspas istemeyi unutmayın.
    Kaskosunu ben 1450 tl ye yaptırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta60 -- 31 Mayıs 2011; 21:48:35 >
  • HERKEZE selamlar ve SAYGILAR ...! Bmw yeni 1 serisinde önden çekiş ve 1.3 turbo motor gibi değişiklikler yapıcağı doğrumu ?? eğer uydurma haberse yeni 1 serisini beklicem değilse alfa romeo guli. düşünüyorum !! Birde 120 d modeline binmiş şanslı biri olarak ( ar4kadaşımın ) arkadan çekiş ve BMW ikilisi aklı başında herkezi yoldan çıkarır ...=)) SAYGILAR
  • Teşekkür ederim. :) C.tesi yada P.tesi aracı teslim alacağım. Bu arada kaskoyu borusan aracılığıyla mı yaptırdın yoksa kendin mi? Sorular belki saçma olabilir ama bu işlerden hiç anlamıyorum:)
  • arkadaşlar bi sorum olacak..

benim araba bazen geri vitese attığımda teklermiş gibi titreme yapıyor..

bunun sebebi ne olabilir..? her zaman olmuyor ama, arada yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugi

Teşekkür ederim. :) C.tesi yada P.tesi aracı teslim alacağım. Bu arada kaskoyu borusan aracılığıyla mı yaptırdın yoksa kendin mi? Sorular belki saçma olabilir ama bu işlerden hiç anlamıyorum:)

hayırlı olsun..

kasko bedelini belirleyen bir çok faktör var..fiyatlardaki değişkenlik normal..

kaskoyu borusan'a yaptırtırsanız muhtemelen onların anlaştığı bir şirket vardır ve pek seçme şansınız olmaz..

tabi net olarak bilemiyorum, diğer firmalarda bu şekilde genel olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadohan

HERKEZE selamlar ve SAYGILAR ...! Bmw yeni 1 serisinde önden çekiş ve 1.3 turbo motor gibi değişiklikler yapıcağı doğrumu ?? eğer uydurma haberse yeni 1 serisini beklicem değilse alfa romeo guli. düşünüyorum !! Birde 120 d modeline binmiş şanslı biri olarak ( ar4kadaşımın ) arkadan çekiş ve BMW ikilisi aklı başında herkezi yoldan çıkarır ...=)) SAYGILAR

ilk etapta yine 1.6 motorla geleceği söyleniyor..
  • arkadaşlar ilk resmi fotolar BMW tarafından yayınlanmıştır.. buyrun:

kişisel yorumuma gelince: dış tasarım olarak eski çizgilerden çok fazla ödün verilmemiş fakat yeni tasarım daha şık olmuş.. ancak arka stopları daha modernleştirelim derken biraz daha kabalaştırmışlar.. park lambaları açıkken ya da frenlere basılı halde stoplarda nerelerin aydınlandığını pek anlayamadım ama şık duracağına eminim..

yeni kasa ile birlikte beni en çok etkileyen iç tasarımdaki yenilikler oldu.. yeni direksiyon, yeni ön göğüs, yeni iDrive kontrolü, trimlerde - direksiyonun deri dikişlerinde - anahtarda - koltuklarda kırmızı dikişler (bunlar büyük ihtimalle aracın rengine uyumlu olacaktır) ve yeni iDrive ekranı... 6 serisinde de kullanılan 10.2" lik ekranın 1 serisinde de kullanılacak olması çok büyük bir yenilik... anladığım kadarıyla ekran ile ilgili opsiyonu almazsanız 7" lik ufak ekran gelecektir..

eski kasaya göre biraz daha uzun ve geniş olan yeni 1 serisinin satışlarında önemli bir artış olacaktır.. başlangıç fiyatı (baz model) tahminimce en az 30.000 - 35.000€ arasında olacaktır ancak fiyatı lansmanda açıklanır.. lansman sonrası fiyatı da açıklarım..

İLK MESAJA YENİ RESİMLER EKLENMİŞTİR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Haziran 2011; 0:53:52 >

• quote:

arkadaşlar ilk resmi fotolar BMW tarafından yayınlanmıştır.. buyrun:

kişisel yorumuma gelince: dış tasarım olarak eski çizgilerden çok fazla ödün verilmemiş fakat yeni tasarım daha şık olmuş.. ancak arka stopları daha modernleştirelim derken biraz daha kabalaştırmışlar.. park lambaları açıkken ya da frenlere basılı halde stoplarda nerelerin aydınlandığını pek anlayamadım ama şık duracağına eminim..

yeni kasa ile birlikte beni en çok etkileyen iç tasarımdaki yenilikler oldu.. yeni direksiyon, yeni ön göğüs, yeni iDrive kontrolü, trimlerde - direksiyonun deri dikişlerinde - anahtarda - koltuklarda kırmızı dikişler (bunlar büyük ihtimalle aracın rengine uyumlu olacaktır) ve yeni iDrive ekranı... 6 serisinde de kullanılan 10.2" lik ekranın 1 serisinde de kullanılacak olması çok büyük bir yenilik... anladığım kadarıyla ekran ile ilgili opsiyonu almazsanız 7" lik ufak ekran gelecektir..

eski kasaya göre biraz daha uzun ve geniş olan yeni 1 serisinin satışlarında önemli bir artış olacaktır.. başlangıç fiyatı (baz model) tahminimce en az 30.000 - 35.000€ arasında olacaktır ancak fiyatı lansmanda açıklanır.. lansman sonrası fiyatı da açıklarım..

İLK MESAJA YENİ RESİMLER EKLENMİŞTİR!

Geç kaldın BMW Uzmanı

• bende 2 hafta icinde alacaktim ama yeni kasayi mi beklesem artik kararsiz kaldim sizce 5-10000 euro vermeye deger mi?
  • Ben bu sinifta bmw den bomba gibi bir arac bekliyodum acikcasi ama bu gercekten berbat bir tasarim olmus.

Zevkle ve renkler tartisilmaz fakat bune be..

Ozellikle arkasi berbat,vw polo gibi olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaksaydan
    bende 2 hafta icinde alacaktim ama yeni kasayi mi beklesem artik kararsiz kaldim sizce 5-10000 euro vermeye deger mi?

Yeni kasayi begendiyseniz o size kalmis bence.

Neyi begeniyorsaniz onu alin,siz bineceksiniz baskalari degil,onemli olan sizin begenmeniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanaksaydan

bende 2 hafta icinde alacaktim ama yeni kasayi mi beklesem artik kararsiz kaldim sizce 5-10000 euro vermeye deger mi?

bence yeni kasayı bekleyin.. güncel kasa bomboş, artık yeni 1 serisi ile ve güncel 3 serisinde ekran standartlaşmış durumda.. yeni 3 serisinde de bu ekrandan gelecek çünkü şu anda 8.8"lik ekran kullanılıyor 3 serisinde..

hem kalite olarak F kasaların kalitesine ulaşmıştır (güncel kasanın kötü olduğu anlaşılmasın ama her yeni kasa daha başarılı malzeme demek) hem de şimdi ki kasayı alırsanız ilerde sattığınızda değeri düşmüş olacaktır...
  • acikcasi gecen hafta icinde alacaktim ama artik kesin kararim beklemek yoksa ciktiginda cok uzulebilirim :) tesekkurler.
  • e bence de mantıklı olan bu.. ama yeni 1 serisinin haberinin gelmesi ile 1.16i Premium'un fiyatı 25.000€'nun altına indi ve %3 gibi bir indirim daha yapıyorlar diye biliyorum..

tamam tamam susuyorum, yoksa kafa çok karışacak
  • Enteresan ama ilgi çekici bir tasarım olmuş sanırım daha fazla araba bakmaya gerek yok alınası bir 1 serisi :)) umarım fiyatları daha da artmaz.. ve eski kasadan daha geniş bir iç dizayn yapılmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.