Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.055
Cevap
57
Favori
168.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun, Allah büyük kazalardan korusun.
  • Amin hocam. Teşekkür ederim.
  • bir_vatansever kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşim bugün ufak bir nazarlık kazası geçirdi yazmıştım. Kazadan sonra eşim aracı park ederken geri kamerası çalışmamış geri d ye alıp r ye takmış düzelmemiş aracı stop edip tekrar çalıştırmış düzelmiş.Umarım tekrarlamaz

inş. tekrarlamaz tekrarlarsa da garanti kapsamında hallederler diye umut ediyorum. Kamera bagaj kapağında tampon ile alakası olmaması lazım park sensörlerinde bir sıkıntı olabilir. belki ufak bir soket filan oynama yapmıştır.
  • 1872 1 kullanıcısına yanıt
    Plaka düşmüş, kamerada plakanın üstünde duruyor acaba zarar mı gördü diye korkmuştum neyse ki sabah çalışmış.
  • öteki konu düşündüğümüz kadar ilgi çekmedi

Sonuç olarak makyajsız kasa önden çeker araçları alarak hata ettik kandırdılar bizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1872

Sonuç olarak makyajsız kasa önden çeker araçları alarak hata ettik kandırdılar bizi..

• Hocam yukarıda ayağımı gazdan çektiğimde hızım düşmeden seyir ettim yazmışsınız;
    x5'te 50-140 km hızda giderken ayağımı gazdan çektiğimde araç kuş gibi süzülerek ilerliyordu hız düşmüyor,aktarma organları birbirinden ayrılıyor yakıt ekonomisine katkı sağlıyordu. Active tourer'da hiç denemedim, sizin yazınızı okuyunca, bu teknolojiyi active touruer'da da kullanmışlar herhalde.
  • Popüler konuya girmek için 24 saat içinde 20+ mesaj alması yeterli oluyormuş.
    Hocam aynen test ettim onayladım. Kağıthane tünelinde 70 e getirdim kadranı gazı bırakınca araç 100 metre kadar sonra 67-68 filan anca olmuştur. Önceki araçta aynı işlemi yapsam hemen yavaşlardı araba.
    Evet hocam.bir düzeltme yapıyım hız düşmüyor dedim düşüyor da o kadar hızlı düşmüyor.
  • Önden çekişli de olsa makyajsız da olsa çok iyi bir araba almışız. Eşim çok memnunum diyor

• Arabamıza kovuşmaya az kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz

• Hocam konu passat yada benzeri araçlardan olsaydı ilgi görürdü. Ehliyeti olmayanlar konuyu popüler yapardı ama bu kadar da az ilgi olacağını tahmin etmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 18 Şubat 2015; 1:07:12 >
  • Kıyas sözkonusu olunca ikisini de kullanan veya incelemiş olup bilen kişilere iniyor hedef kitle. Bu araçlar da çok fazla ortalıkta fazla olmayan araçlar olunca konuya fazla ilgi olmaması normal geliyor bana. Active Tourer çıkmadan önce her ne kadar tasarımını çok fazla beğenmesem de bir Mercedes ve fonksiyonel bir araç olduğu için B serisi aklımın bir kenarındaydı fakat Active Tourer çok daha cezbedici bir tasarımla girmiş rekabete. O nedenle tercihim BMW yönünde oldu. Zaten birisi bana soracak olsa hangisi diye "her ikisi de çok iyidir, hangisinin tasarımı hoşuna gidiyorsa onu al memnun kalırsın" derim. Zira aradaki farklar hakikaten sadece nüans bence.
  • Araçlarınızı aldığınızda kışlık mı yazlık mı lastik vardı? Markası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 18 Şubat 2015; 11:21:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.