Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.055
Cevap
57
Favori
168.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anahtardan açma var ama sadece kilidi açıyor bastığında otamatik bagaj kalkmıyor. sayın qrionun'da dediği gibi anahtara bastığında kilit açılıyor o kadar. Otamatik olarak açma opsiyon. Senin siparişinde vardı abi. Benim aractan tek eksiği navi ve head up ekran yok.
    Birde vicdansızlar aynaların katlanmasını bile opsiyon sunuyorlar almanların tüm araçları böyle. Kınıyorum kendilerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_vatansever -- 14 Şubat 2015; 15:59:30 >
  • Merhaba,
    Toplantı trafiği vardı. Biraz uzak kaldım. Ama forumun canlı olması yeni arkadaşların aramıza katılmalarına çok sevindim.
    Bizde bagaj otomatik bildiginiz üzere. Sürücü kapısındaki tuştan, anahtardan ve bagaj üzerindeki logonun altındaki tuştan otomatik açılıyor ve kapanıyor. Kapatma işlemini bagaj kapağından yapacaksak iç kısımda kalan tuşa basarakta yapabiliyoruz. Hatta araç bilgisayarindan otomatik açma işleminde ne kadar seviyede açılmasını istiyorsak ayarla yapabiliyorsunuz.
    Ayrıca kumanda ile kapatırken sürekli basmak gerekiyor eğer tuşu bırakırsak o noktada kalıyor. Diğer kapatma şekillerinde bu durum yok. Sonuna kadar gelip kendisi kilitliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın vatansever size de hayırlı olsun aracınız.

• Merhaba,
    3 kasımdan araç bizde şu an 3500 km de aracımız.... çoğunlukla eşim kullanıyor bizim yakıt ortalamamız şu an için 10,5 istanbul için...5000 kmde değişmezse servise götürücem.

Aracın ses sistemi kötü değiştiricem araştırma içindeyim....

Bmw 218i siyah türkiye paketi,cam tavan,dijital klima

İyi forumlar........
     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

• Sayın kombine,
    Sizin de aracınız hayırlı olsun.
    Araçlar hanımlarda, forum bizde

10.5 biraz fazla olarak gözükse de 5.000km yi beklemeniz çok mantıklı bence. Fakat oturduğunuz nokta ve trafik yoğunluğu da etkili tabiki.

Yanlışlıkla start stop kapatılmış olabilir mi? Ilk etapta aklıma geldi. Yanlış anlamayın,

• Start stop hep açık ama eşim eco pro modundan nefret ediyor sürekli comfort modda birde araç hep kısa mesafe yapıyor bundan olabilir bilemiyorum şu an...servise telefon açtım daha çok erken beklememi söyledi..

• Sizin ki de hayırlı olsun. Kazasız belasız binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_vatansever -- 14 Şubat 2015; 22:10:52 >
  • Teşekkürler

• Aracı ilk aldığımızda tüketim 20 litre civarlarındaydı giderek hızlı şekilde düşüyor bizde tüketim şu an 9 litre seviyesine geldi sayacı sıfırlamadan önce fotoğraf çekmiştim aşağıda paylaştım. Araç bilgisayarında 10 lt civarı yazıyor hala. Kullanım şekli start stop bazen kapalı bazen açık, eco mod bazen açık bazen kapalı stabil bir durum yok şimdilik.

• Telefondaki tüm resimler gitti
    Android ahhh ahhhh

• vinyakal kullanıcısına yanıt
    Android iyidir severek kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinyakal

Telefondaki tüm resimler gitti
    Android ahhh ahhhh

Nokia nokia ben 8310 kullanıyorum adama bak yıl 2015 halen 8310 kullanıyor demesinler diye ıphoneda kullanıyorum ama 8310 unun yanında yemişim ıphone Samsungu

• quote:

Orijinalden alıntı: vinyakal

Sayın kombine,
    Sizin de aracınız hayırlı olsun.
    Araçlar hanımlarda, forum bizde

10.5 biraz fazla olarak gözükse de 5.000km yi beklemeniz çok mantıklı bence. Fakat oturduğunuz nokta ve trafik yoğunluğu da etkili tabiki.

Yanlışlıkla start stop kapatılmış olabilir mi? Ilk etapta aklıma geldi. Yanlış anlamayın,

Araçlar Hanım'larda forum bizde aynen hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Aracı ilk aldığımızda tüketim 20 litre civarlarındaydı giderek hızlı şekilde düşüyor bizde tüketim şu an 9 litre seviyesine geldi sayacı sıfırlamadan önce fotoğraf çekmiştim aşağıda paylaştım. Araç bilgisayarında 10 lt civarı yazıyor hala. Kullanım şekli start stop bazen kapalı bazen açık, eco mod bazen açık bazen kapalı stabil bir durum yok şimdilik.

Sayın hocam şehir içinde 8-8.5 arası eşimin kullanımı hiç zorlamaz iki defa Sport'ta kullandı oda benim baskılarımla tabi birde rodaj var tahminim 2000 km dir bizimki daha 1110 kmde, rodajdan sonra ahım şahım bir düşüş beklememeli ineceği 7-5 litre ama uzun yolda Cengizhan hocamın 5.2litre tüketiminden bile az yakarsınız cruse control 90'na sabitledimmi önünüzde açık olursa tabi. aracınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir_vatansever -- 15 Şubat 2015; 1:21:56 >

• bir_vatansever kullanıcısına yanıt
    Sağolun size de ve herkese Allah hayırlı sürüşler nasip etsin..

Aracın frenler filan daha yeni kendine geliyor bizim araçta bakalım yakıt ne olacak sanırım BMW teknik verileri tutmayacak ama sadece bu araç için geçerli değil 320d şehir içi 5,4 yazıyor bir tanıdıkta var 8-9 litre yakıyormuş araç M paket karakter olarak da agresif kullanım sever ama yine de yüksek bence. Active Tourer için şehir içi 6.5 yazıyor teknik verilerde, 8 olması bizim için yeterli tabi benim durum şu an sadece merak yoksa tam otomatik şanzıman ve aracın performansına göre 8 fazla değil araç dağa bayıra vur beni ben gideyim modunda takılıyor..

Bu arada aracı alırken pek bayan arabası gibi gelmemişti bana daha çok aile arabası dedim ama çocuklu bayanları unutmuşum sanırım.

• kombine K kullanıcısına yanıt
    Kısa mesafede yakıt hep yüksek gözükür. Kalkış anı ve vites yükseltmeleri nedeniyle. Aldığınız yakıt ile yaptığınız km karşılaştırması ve ayrıca verileri sıfırlayarak 10 - 20 km yol yaparak deneme yapmanızı tavsiye edebilirim.

• Aile Arabası hocam. Problem yok. Sürekli kullanmadığımız için bizimkisi kıskançlık

• Bagaj kapağı manuel olarak el gücüyle kapanan yok mu şimdi forumda?

• YOK
  • Bu konuyu popüler konular arasına sokmak için ne yapmak lazım?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.