Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.050
Cevap
57
Favori
168.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayın hocam benim atladığım şöyle bir durumda var hangi güzergahları kullandınız bilmiyorum ama yokuşu bol bir güzergah anladım Buda yakıtı çok etkiliyor. Yokuşu bol bir güzergah için Tüketim normal diyebileriz
    Sizin arka koltuklarda ısofix Varmı sayın hocam? Opsiyonmuş diyorlar da ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cngzhan kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Isofix tüm donanımlarda var. Led far veya bluetooth gibi. Ilk kez sizden duydum aslında opsiyoneldir şeklinde.
    Bir şey daha fark ettim bu arada; emniyet kemeri uyarısını sadece surucu için veriyor. Yan koltuk için uyari sesi vermiyor. Iyi mi kötü mü tartışılır. Bence maliyet azalak için yan koltuğa ağırlık sensörü koymamışlar

Arka standart diye biliyorum bizim araçta var sanırım arka hiç kullanılmıyor şüpheye düştüm inip bakasım var..

• vinyakal kullanıcısına yanıt
    Evet araçta beni şaşırtan bir nokta ön yolcu kemer uyarısı olmayışı oldu, satış elemanına arkaları sormuştum ben arka kemer uyarısı opsiyon dedi bana ama ön taraf üzerine hiç konuşmadı benim de aklıma hiç olmayacağı gelmedi ama aracı alınca fark ettik. Aslında bir eksiklik sayılmaz takmak isteyen uyarı sesi gelmese de takıyor, takmak istemeyen sırf ses sussun diye ya arkadan takıyor ya da kemer ucu satın alıp onu takıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 9 Şubat 2015; 1:06:10 >
  • ISOFİX BAĞLANTISININ OPSİYON OLDUĞUNU BURADAN GÖRMÜŞLER ŞAŞIRDIM VE KAFAM KARIŞTI
     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)
  • Biraz önce kırsehir girişinde bmw 218 i gördüm istanbul plakalı çok tatlı duruyordu beyaz renkliydi harikuladeydi iyikide beyaz sipariş çekmişim dedim
    Son hızı kaç bu aracın ? 183 le gidiyordum yanımdan geçti gittide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 10 Şubat 2015; 2:05:45 >
    Hocam aracı kontrol ettim bizim araç standart donanım, arka iki koltukta ISOFIX mevcut.. Opsiyon olan ön koltuk içindir.

Bunun dışında aklıma gelen (standart donanım bilgi verme amaçlı yazıyorum) menüden rengi ve şiddeti ayarlanır iç aydınlatma, bagajda 12 V soket, arka koltuklar için 12 V soket, arka kol dayama ve bardaklık, elektronik el freni, anahtarsız çalıştırma, start&stop, bluetooth bağlantısı, hız limitleme, multimedya ekran (radyo mp3, yol /araç bilgisayarı, kullanım klavuzu vs.) , yükseklik vs ayarlı ön koltuklar, katlanır arka koltuklar, arka koltuklarda isofix, runflat lastikler, şöför kol dayama (içinde saklama gözü var), usb ve aux girişler, ön+arka full led farlar, çok fonk. direksiyon, şöför ve yolcu kısmında ışıklı makyaj aynası, ön ve arka tarafta tavan lambası+sağ sol taraf okuma ışıkları, kararan iç ayna, ön+arka sis, yağmur sensörü, far sensörü, park sensörü, geri görüş kamerası, dış aydınlatma paketi, 16" çelik jant, lastik basınç göstergesi, kilitli bijon, menüde yağ seviyesi yağ sıcaklığı vs. vardı onları da gösteriyordur aracı çok karıştıramadık daha.. Güvenlik olarak ekstra bir şey yok zaten herhalde sürücü+yolcu hava yastıkları, perdeler ve arkalarda h. yastıkları, abs asr cartı curtu hepsinde vardır. Yedek anahtar ile şöför anahtarı aynı, hangisi ile girersen aynalar, klima radyo vs. ayarlanmış şeyler o anahtarda nasıl ayarlanmışsa araç öyle çalışyor, misafir modu filan da var bunun.. İşte bir de yakıt tasarrufu olarak bmw effidencydynamic olsun sport mode, comfort mode ve eco pro mode mevcut. Bmw connected drive vs. biz de kullandıkça öğreniyoruz

Aklıma ilk gelen standart donanımda olmayanlar: Sport koltuk yok, deri döşeme koltuk yok, ön yolcu koltuğu katlanmıyor ya da ben katlayamadım, klima dijital derece göstermiyor, arka koltuklar bagajdan katlanmıyor içeriden katlamak gerek, şöför kapısından bagaj açma yok, otomatik bagaj kapağı yok, anahtarsız giriş yok(bununla gelen ayak ile bagaj açma da yok), cam tavan yok, dış krom çıtalar yok, metalik renk yok, önde isofix yok, katlanır ayna yok, elektrikli koltuk yok aynı şekilde ısıtmalı/soğutmalı koltuk yok.

Line lara gelince pek bilgim yok ama Luxury de deri döşeme mevcut ve dış krom çıtalar var, lastik 17" oluyor sanırm dijital klima vs. yine ekstra olabilir sn. vinyakal daha iyi bilecektir. Sportta ise sport koltuklar var sanırım emin değilim, dış krom çıtalar yok ama sis çevresi filan düz siyah plastik yerine parlak siyah olarak geliyor. Tamponlar vs. aynı, M pakette tamponlar filan değişiyor ülkemizde mevcut değil.

Araç azami hız 205 km, bu hıza çok rahat çıktığını söyleyen var biz test etmedik, 1.5 tona yakın araç 1.5 motor 136 beygir, 0-100 9.2 saniye, bu kadar konforlu bu kadar hacimli bir araçta BMW farkı diyelim. Bu aracı alan kitle zaten araçtan hız beklemez ama araç hantal değil aksine seri sayılır. Seyir halinde istenildiğinde aracın hızlanması çok iyi.. Aynı şekilde kalkışlar çok iyi.

183 km/saat nedir hocam en büyük korkum yüksek hızlarda hep ya lastik patlarsa olmuştur, runflat vs. alamaz bu korkumu bence riske girmeye değmez ne gerek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 10 Şubat 2015; 3:29:06 >

• Siz böyle sayınca boşuna mı luxury line aldık yaw dedim bir an
    bagaj büyük rahatlık ama belirtmeden geçemeyeceğim. Eşim en çok ondan memnun.
    krom çerçeveler ve deri koltuk, digital klima, lastik ebadı olarak kabaca ekleme yapabilirim. Ön koltuğu katlamayı denemedim. Katlanır mı bilmiyorum.

• Dediğiniz gibi aslında hiç uyarıya bile gerek kalmadan takmak en iyisi.

• gidiş geliş toplam veriler;
  • biraz da renklendirelim;

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinyakal -- 10 Şubat 2015; 12:03:58 >

• arka koltuklar artık böyle temiz değil tabii
  • vinyakal kullanıcısına yanıt
    Evet bagaj büyük daha hiç bir şey koymadık ama büyük bebek arabası vs. olanlar için hele otomatik bagaj varsa çok iyi olacaktır.. bu araç bize büyük aslında dediğim gibi 1 serisi ya da A3 filan çok basık geldiği için bunu tercih ettik, onlarda koltuğa değil tabureye oturuyormuşsun gibi oldu biraz inip binmesi zor geldi yaş 25 ama bizim içimiz yaşlı heralde bir de 500 ün o sert yayları ve istanbul un bozuk yollarından sonra araçta ilk baktığımız şey konfor oldu. 500 de arka koltukları katlayınca bagaj hacmi, bunun katlanmamış hali kadar bir şey oluyordu o bile yetiyordu bize ikea dan neler neler taşıdık hey gidi

Luxury gelince görüntü hoş oluyor ama, iç mekan torpido altı vs. her yer deri döşeme görüntüsü çok hoş.. ağaç kaplama ben sevmem ama sevenler için yine luxury de ağaç desen kaplama geliyor..

Fotodan gördüğüm iç farklar bizim araç torpido altı kapılar vs. hep o torpido üzerindeki yumuşak malzemeden deri kaplama yok, koltuklar kumaş.. bir de o kapılardaki kaplamaların üzerinde buzlu şeritler sizde pleksi gibi ışık veriyor, bizim araçta aydınlatma o kaplamanın altından geliyor led şerit var. Saklama gözleri aydınlatması aynı. Klima tuşları neredeyse aynı sizde dijital yazan yerde bizim araçlarda 7 adet led yanıyor fan seviyesini gösteren.. arka koltuk kısmına havalandırma yok sadece çakmak var, havalandırma yerine hiç bir işe yaramayacak göz gibi bir şey koymuşlar ön koltukların arkasındaki fileli gözler bu forumda ilk sayfada bir araçta yok ama bizim araçta var, araç kağıdında ekstra donanım sadece saklama gözü yazıyordu sanırım ondan olmuş olabilir, klima ayarının üzerinde göz filan yine bizim araçta mevcut. sizin arka koltuklar bagaj kısmından cam düğmesi gibi düğmeler ile katlanıyor galiba, biz de o yok içeriden katlamak gerekiyor..

Sanırım bu aracın yurt dışı baz paketinde sis farı, led farlar ya da diğer donanımlar yok ama Borusan, Türkiye paketini biraz geniş tutmuş bu araçta.. Bence luxury de büyük ekran filan olabilirmiş biraz daha donanım farkı olması açısından.. Bir de önceki mesajıma standart donanıma ek olarak arka silecek yazmayı unutmuşum tüh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 10 Şubat 2015; 15:13:04 >

• Bagaj normal 468 litre. Ancak diz mesafesinde açılması çok büyük kolaylık sunuyor. İki tane bebek arabası iki tane valizi alıyor. 3 tane valizi de aldı ancak arka koltukları öne itmek gerekti. Söyle bir durumda var, istisnai durumlar dışında uzun yolculuğa benim aracımla çıkılacak.
    Benim gibi bebekli aileler bagaj konusunda sıkıntı yaşamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 10 Şubat 2015; 17:51:15 >
  • 17 gün sonra active tourera kavuşuyoruz

Hayırlı olsun şimdiden.. Euro kuru tekrar hesaplanacak mı eğer öyleyse daha artmaz inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Hayırlı olsun şimdiden.. Euro kuru tekrar hesaplanacak mı eğer öyleyse daha artmaz inşallah..

Teşekkür ederim
  • Bu araçla tanışmamız ve siparişine kadar geçirdiğim olaylarla ilgili bir kaç şey yazayım.
    Eşime araba arıyordum önce 2014 glk bulduk araç 750 km de idi. Aracı beğendik anlaştık. Aracı bir tanıdık vasıtasıyla bulduk ama ne kadar da tanıdık vasıtasıyla da bulsam ikinci elde ağzım yandığı için tanıdığım Ustaya götürdüm arabanın tavan kapılar boyalı çıktı. İkinci el defterini sonsuza dek kapadım. Tabi ahbabımızdan az daha kazık yiyorduk moralimiz bozuldu canımız sıkıldı. Sonra Forester, aklımızda hiç yoktu. Şans eseri subaru bayisinin önünden geçerken girdik bayiye. Önce ben test ettim sonra eşim. Beğendim aracı 240 hp 8 ileri otomatik şanzıman test sırasında birde xc60 ı 3 kez arkada bırakınca ben çok beğendim yol tutusu falan harikaydı Eşime alalım mı dedim olur dedi ne artısını ne eksisini araştırdım girdik aldık çıktık yani. İlk hafta sorunsuz kullandı Ama ikinci hafta Subaru eşimle anlaşamadı park edemiyorum zorlanıyorum demeler başladı ardından Kocatepe beğendikde bagajın kapısını tavana vurunca 3008'i kullanmaya başladı. Yurt dışına gittik ve karşımızda 218i active tourer. Eşim görür görmez etkinlendi otamatik açılır bagajından çok etkilendiğini söyledi halbuki foresterımızda da vardı. İçini özellikle o baldır destekli koltuklarını bende çok beğendim. ondan sonra hızla değişen kararlarım ve siparişi verdik.

• Bu arada Grand Tourer geliyor (ne zaman gelecekse) bizim araçlara kardeş.. 7 kişilik araç, bagaja +2 koltuk gelmiş, C sütunundan sonra tavan daha yüksek geliyor arka cam daha dik.. 7 koltuklu Renault ile seyahat etmiştim arka 2 koltukta yetişkin oturması biraz zordu herhalde bu da böyle bir şey olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Bu arada Grand Tourer geliyor (ne zaman gelecekse) bizim araçlara kardeş.. 7 kişilik araç, bagaja +2 koltuk gelmiş, C sütunundan sonra tavan daha yüksek geliyor arka cam daha dik.. 7 koltuklu Renault ile seyahat etmiştim arka 2 koltukta yetişkin oturması biraz zordu herhalde bu da böyle bir şey olur.

Çok az arabada +2 koltuklarda rahat edilebiliyor. Koltukları açtığın zamanda bagaj bitiyor. Bmw hızlı giriş yaptı. Forumda bir konu mu açsam mercedes b mi yoksa bmw 218i active tourer mı diye

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.