Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.052
Cevap
57
Favori
168.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    metalik beyaz boya bizim ülkeye pek uğramayacak bir renk.. bizim araç siyah fiyatı vs. konuştuktan sonra aklıma geldi siyah opak siyah mı diye sordum, BMW de metalik siyah rengin çok az sayıda olduğunu opak ile metalik siyahı sadece çok güneş vurduğunda filan fark edersiniz yollardaki siyah BMW lerin hemen hemen hepsi opak siyah dediler.. Beyaz renk zaten hep opak tercih ediliyor her marka ve modelde.. güneş korumalı cam işine gelince zaten cam filmi çekerek hallediyorlar? bizim araca hediye olarak yapıldı. ne kadar koyu isterseniz o koyulukta yaptırırsınız tabi fabrika çıkışlı karartılmış isterim derseniz bilemem.. onun dışında spor koltuk, arka ayarlı koltuk cam tavan vs. vardır. ön park sensörü ne için lazım driving asistant mı istiyorsunuz? Yani böyle Mercedes BMW de donanım bitmez bu araçların fiyatı 200 bile olur..

bizim araçta navigasyona hazırlık sistemi var dediler navigasyon neden yok istersek ekleyebiliyor muyuz bu soruyu da buradan soralım? Yoksa sonradan mı gelecek bir bilgisi olan?

• O konuya şöyle cevap vereyim; x1 forumundan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla.
    Navigasyon ile ilgili herşey hazır fakat gümrük vergisi çok fazla arttığı için de girişte iptal ediyorlar. O yüzden navigasyon iptal yazıyor proformada. Buraya kadar durum bu.
    Sonrası; Bazı arkadaşlar eren elektronik miydi bir firmaya tekrar yükletiyor. Bu durumda da garanti dışı kaldığı söyleniyor. Ama dediğim gibi bu kısımdan emin değilim. Yanlış bilgilendirme yapmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vinyakal kullanıcısına yanıt
    Bu mantıkla yetkili servisin gümrük geçtikten sonra açabilmesi lazım? Aracı teslim alırken sorarım navigasyon işini ya da garanti dışı kalma olayını.. Ben de instagramda bir sayfa buldum BMW araçların gizli özelliklerini açıyoruz filan demişler garanti dışı kalmaz diyor ama ne kadar doğru bilmiyorum bence garanti dışı kalma ihtimali var sonuçta araç beynine vs. müdahale ediliyor herhalde..

Siz uzatılmış garanti aldınız mı ya da almayı düşünüyor musunuz?

Bir de bakım ücretleri hakkında düşünceleriniz nedir?
     Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

Bizim araçların konfigrasyonu açılmış bmw.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1872 -- 29 Ocak 2015; 19:57:58 >

• Bakım paketi de uzatılmış garanti de almadık. Aslında alsak iyi olurdu sanırım.

Servis işi zaten firmaların en karlı kısmı bana kalırsa. Garanti suresince mecbur olduğumuz için gidiyoruz. Iyi bağlantı.

Not;Listede 4 silindir yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinyakal -- 8 Şubat 2015; 22:55:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrio

metalik beyaz boya bizim ülkeye pek uğramayacak bir renk.. bizim araç siyah fiyatı vs. konuştuktan sonra aklıma geldi siyah opak siyah mı diye sordum, BMW de metalik siyah rengin çok az sayıda olduğunu opak ile metalik siyahı sadece çok güneş vurduğunda filan fark edersiniz yollardaki siyah BMW lerin hemen hemen hepsi opak siyah dediler.. Beyaz renk zaten hep opak tercih ediliyor her marka ve modelde.. güneş korumalı cam işine gelince zaten cam filmi çekerek hallediyorlar? bizim araca hediye olarak yapıldı. ne kadar koyu isterseniz o koyulukta yaptırırsınız tabi fabrika çıkışlı karartılmış isterim derseniz bilemem.. onun dışında spor koltuk, arka ayarlı koltuk cam tavan vs. vardır. ön park sensörü ne için lazım driving asistant mı istiyorsunuz? Yani böyle Mercedes BMW de donanım bitmez bu araçların fiyatı 200 bile olur..

bizim araçta navigasyona hazırlık sistemi var dediler navigasyon neden yok istersek ekleyebiliyor muyuz bu soruyu da buradan soralım? Yoksa sonradan mı gelecek bir bilgisi olan?

Metalik renk satışları her zaman daha fazladır. Metalik beyazı getirmezse almam aracı. Audi a5mi alırken özsanın muduru en çok beyaz renk sattıklarını söylemişti peugeot 3008'im sedef beyazı ve diğer renklere göre en çok tercih edilen renk. Arkadasıma metalik beyaz getirmiyoruz demediler özel sipariş olacak beklersiniz demişler ilerde bu renk yok derlerse kendileri bilir. bizim bir kaybımız olmaz sonuçta. Filmi oldum olası sevmemişimdir.Fabrikadan karartılmış her zaman favorimdir. Ön ve arka sensör eşim için. driving asistant değil ona gerek yok.
    iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzhan -- 29 Ocak 2015; 22:00:20 >

• Aynen 4 silindir yazmışlar ben de fark ettim, önemli olan sayısı değil işlevi yalnız 3 yıl yazmışlar biz 3 yıl ya da o yazan km leri yapmadan bu araç 20bin 30bin filan bakıma girmeyecek mi? 3 yıl içerisinde 60bin km yapmamız bizim zor yıllık 15 filan en fazla herhalde bu durumda 3 yıl sonra mı gitcem servise?

dediğiniz gibi servis bakımlarından yedek parçadan sağ olsunlar

@cngzhan hocam getirmezler demedim getirirler elbet.. fazla tercih edilmiyor demek istedim sadece..
  • Serviste sonradan cruise control takılması hakkında bilgisi olan var mı? Özgörkey BMW servisi "1 serisine takıyoruz, herhalde buna da takılır" gibi belirsiz bir cevap verebildi sadece.
  • Merhaba,

Ben bakım paketini aldım 3 yıl 60 bin km. Aracı en az 3 yıl kullanmayı planlıyorum ve yılda 20 bin km yapacağımı tahmin ettiğim için hesaplı geldi.
    Her bir bakım yaklaşık 1200-1300 TL tutar dedi Borusan. 4-5 bakım dahil diye düşünerek aldım, umarım yanılmam.

Ek garantiyi ise pek tavsiye etmediler. Europlus diye bir şirketin anlaşmalı paketiymiş.
    Distribütör garantisi olmadığı için her türlü sorunda garanti dışına atma eğilimi olduğundan bahsettiler.
    2 yıldan sonrası için araç geçmişine bakarak iyi niyet garantisinden söz ettiler, umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz.
  • mekatu M kullanıcısına yanıt
    Daha önce de belirtmiştim. Tam aynı özellik olmasa da hız limitleyici olduğu için hiç sormadım, araştırmadım.
    Bu tip konularda yetkili satıcı ve servisten çok özel servislere sormakta fayda var bence. Daha cesur şekilde bir çok uygulama yapabiliyor ve yaptırılabilir, ama garanti dışı kalma olayını da göz ardı etmeden.

• x+y=z X kullanıcısına yanıt
    Yetkili servisten gelen cevap:

"2 serilerine sonradan cruise kontrol donanımı şu an için maalesef sonradan eklenmiyor. Belki ilerleyen dönemlerde yapılabilecek bir güncelleme ile eklenebilme ihtimali olabilir. "
  • F45 KULLANICILARINA BENİDE EKLEMENİZİ RİCA EDECEĞİM
    ARACIN SİPARİŞİNİ ÇEKTİK. MART TESLİM
  • cngzhan kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, bizim araçta herşeyiyle hazır Pazartesi teslim alacağız..

• quote:

Orijinalden alıntı: qrio

Hayırlı olsun, bizim araçta herşeyiyle hazır Pazartesi teslim alacağız..

Sizinde hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin hocam. . bu arada sayın vinyakalin kulağını çınlatayım aracım İzmir plaklı olacak
    Owww,
    Önce hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 35 iyidir iyi.

• Gelmez o pazartesiiiiii

Bu arada yarın Sömestr için Antalya yoluna çıkacağız. Önce benim araçla çıkacaktık ama iş çıkışı; sürüş dengeleyici, abs, hava yastığı arızası verdi aynı anda. Iyi bir yağmur vardı. Böylelikle ne ile uzun yola çıkacağımız belli oldu. Uzun yol tecrübelerini dönünce paylaşacağım. 2 yetişkin 2 çocuk bir 218i

• Akşam trafiğinde alsancak'a gitmek zorundaydık mecburen hanımın araba ile gittik.
    Trafik sıkışık olduğu için eco modu kullandım. Ayarlarına baktığımda "yakalanmış hızı koru" kısmı işaretli idi. Yolda ayağımı gaz pedalından çektiğim de aynı hızda gittiğini farkettim. Bu modla alakalı mı yoksa vitesle mi alakalı bilemiyorum. Ama hoşuma gitti. Çünkü bildiğim kadarıyla eco modda gaz pedalına basmıyorsanız motor dönme gücünü rolanti benzini harcamak yerine tekerlerin motora geri gönderdiği güç ile karşılıyor. Belki bunun bir ismi vardır ama ben hatırlayamadım. Izmirin meşhur ankara caddesi-alsancak hattını cuma akşam trafiğinde (istanbul'daki arkadaşlar kızmasın lütfen bizde de bazı yerlerde bazı saat aralıklarında trafik oluyor) bol start stop 30dk ve 8.5lt ile tamamladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: vinyakal

Owww,
    Önce hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. 35 iyidir iyi.

TEŞEKKÜR EDERİM. ALLAH SİZE DE KAZA BELA VERMESİN. 3008 İM VE A5 İM İZMİR PLAKALIYDI İKİSİNİ DE EŞİM İZMİR DE GÖREV YAPARKEN ALMIŞTIM. YOLUNUZ AÇIK OLSUN HOCAM.
    Uzun yolda 5.2 litre ile seyir etmiştim.

Teşekkürler.
    Bakalım bizim yakıt değerleri ne olacak.
    Bavullar arabaya indi. 1 orta büyüklükte bir büyük winks' li çocuk bavulu rahatlıkla sığdı. Yanlarda boşluklar kaldı.
    Yolculuk erken bana müsade.

hayırlı yolculuklar abi.. şehir içinde 8.5 yakması az mı normalde daha mı fazla yakıyor araç
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.