Şimdi Ara

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45) (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.055
Cevap
57
Favori
169.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arabamın garantisi temmuzda doluyor. Ama iyi niyet muhabbetine devam edeceğim. 2 seneye kadar yardim ediyorlarmış. Hoş kriz ayağına iyi niyeti %50/60 seviyelerine çekmişler ama Bmw'de herşeyin avro üzerinden olduğunu dusunursek o da fena değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba kumanda için düşük pil uyarısı verdi bugün. Pil modeli nedir, değişim nasıl yapılır, değiştiren oldu mu hiç acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SanalNot kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cr 2032 pil kodu kumandanın yandaki tırnağa basarak alttaki metal kısmı (yani anahtarı) çıkartın çıkarttığınız yerden arkadaki kapağı tırnağınızla çıkartabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kullanan var mi bilmiyorum ama Türkiye'de BMW ConnectedDrive hizmeti sonlandirilmis.
  • nuroludge N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kolayca değiştirdim.
  • eDDiè kullanıcısına yanıt
    Aslında aracı alırken imzaladığınız bir formda özellikle istemiyorum demezseniz minimum özellikler ile herkeste oluyor bu hizmet. Bagajda bir yerde simkart ile acil durumlarda arama, servis ile iletişim vs gibi temel hizmetler var. Uzaktan kilit açma/kapama, navigasyon, hava durumu, vb. abonelik ile olan ilave özellikler çok yoktu sanırım, ya da bana almaya değer gelmemişti.

Sadece 112'nin acil durumlarda aranması aktif kalmış anlaşılıyor.

BMW, simkartı yurt içi operatörlerden temin etse, sunucuları yurt içine kursa bu hizmeti hala verebilir diye anladım ama tercih eder mi, mümkün mü belirsiz. Bütün araçların verilerini toplayamayacak ama belki çözüm bulurlar.
  • MERHABALAR,

F45 TE TRİGER KAYIŞI MI VAR YOKSA ZİNCİR Mİ ?

NE ZAMAN DEĞŞİMESİ UYGUN OLUR ?

TEŞEKÜRLLER.
  • Sanirim yakinda su iki özellik yazilim yüklemesi ile olmayan araclara gelecek, her ikisinde de bende BMW Connection drive sitesinde avaiable soon yaziyor.

Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 26 Temmuz 2019; 16:44:19 >
  • eDDiè kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz özellikler sadece yazılım güncellemesi ile çalışır hale gelemez ne yazık ki. Araçta donanım altyapısının da olması gerekiyor.
    ACC için öndeki aracın mesafesini tarayacak bir radar gerekiyor. Devamlı olarak mesafeyi ölçüp ona göre gerekirse hızı düşürecek şekilde geri besleme yapabilmesi lazım.

Uzun far asistanı için de iç dikiz aynasının ön cama bağlı kısmında yola bakacak şekilde bir kamera donanımı gerekli. Uzun farlar öndeki araçların gözünü almaması için devamlı olarak yolu izlemesi gerekiyor sistemin.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Bu bahsettiğiniz özellikler sadece yazılım güncellemesi ile çalışır hale gelemez ne yazık ki. Araçta donanım altyapısının da olması gerekiyor.
    ACC için öndeki aracın mesafesini tarayacak bir radar gerekiyor. Devamlı olarak mesafeyi ölçüp ona göre gerekirse hızı düşürecek şekilde geri besleme yapabilmesi lazım.

Uzun far asistanı için de iç dikiz aynasının ön cama bağlı kısmında yola bakacak şekilde bir kamera donanımı gerekli. Uzun farlar öndeki araçların gözünü almaması için devamlı olarak yolu izlemesi gerekiyor sistemin.
    acaba benim aracin altyapisinda bu donanimlar varda, sonradan mi gelece yoksa ek donanim taktirdiktan sonra mi calisacak.

Misal benim aracta park asistani var , bir araca tehliklei yaklastiginda uyari vs var, donanim varda bu özelikler mi yoktu da bu secenkler gözüktü anlamadim :)

•  Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

• 1 ay önce 1600 tl ye hava filtresi hariç borusan bakımı yapıldı
    1500 km yapıp bakımı 12000 'den 8000 e dusurdum

• Bizim arabaların yolda olan 2019 modelleri bmw bul sitesinde gözüküyor. Oldukça dolu luxury modelleri getiriyorlar. Sürüş güvenlik sistemi,geniş ekran multimedya ve dinamik amortisör kontrolu gibi standart donanimlar var. Bu amortisör kontrolü yumuşaklığı ayarlanabilen elektronik amortisörmü oluyor? Bizim arabalarda olduğunu bilmiyordum.

•  Bmw 2 serisi Active Tourer (F45)

• Merhaba Arkadaşlar,
    1 ) 216d araçlarımızda mazot filitresi kaç km de bir değişir ?
    2 ) Aracın üzerindeki orjinal yakıt filitresi marka , model ve kod/numarasını yazabilecek var mıdır?
    Çok teşekkürler, iyi bayramlar...
  • avskrc A kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Yakıt filtresi 50 bin'de değişiyor. Iyi bayramlar.

• Herkese merhabalar,

B serisi almak için yola çıkıp 2 serisinde karar kılarak sizlere danışmak istediklerim var. Dizel ve benzinli yakıt ortalamaları şehir içi çok devasa farklar yok gibi okuduklarımdan. Yılda 15.000 max km yapacağım.

Birde paket olayı var ki maşallah malum sitede hepsi full. Hangisine baksam sınıfının en dolusu.bu paketlerin Aslı astarı nedir Bilgi verirseniz sevinirim.

Son olarak deri olan koltuklarda ısıtma hangi paketlerde var yada yoktur-hız sabitleyici hangi paketlerde var yada yoktur.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler dilerim.

• Leo-Nidas L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Paket olarak en üst donanım Luxury Line ya da Luxury Plus olarak isimlendiriliyor malum sitede . Bu pakette Dakota gerçek deri koltuk, ahşap kaplama, elektrikli bagaj krom süslemeler vs var. Onun dışında hız sabitleyici, ısıtmalı koltuk, herhangi bir paket dahilinde Türkiye'ye gelmedi geçmişte. Hep ayrı donanımlar olarak geldiler.
    Bunları ilan resimlerine bakarak düğmelerden anlayabilirsiniz. Koltuk ısıtma tuşları klima düğmelerinin orada, altta sağlı ve sollu olacak. Hız sabitleme ise direksiyonda sol tarafta üzerinde saat ve sabitleme işareti olan düğmeler. Hız sabitleme yok ise sadece LIM tuşu olur direksiyonda sol tarafta. Var ise 3 tane tuş olur.
  • Leo-Nidas L kullanıcısına yanıt
    Luxury olanlar deri koltuk(dakota yazanlar gercek) ve ahşap görünümlü trim ile diğerlerinden ayrılıyor. Disarisinda da genelde çok kollu alaşım jant ve krom görünümlü süslemeleri oluyor.
    Sport olanlarda baldır destekli, kırmızı veya gri desenli koltuklar var. Trimleri piano black. Yine dışarısında piano black aksesuarlar var.
    Premium isimli baz versiyonda daha bir sade kumaş koltuklar var. Trimleride genelde gri renkli plastik.
    Koltuk ısıtma,hafıza ve komiktirki cruise kontrol opsiyonel. Herhangi bir donanımda karşınıza çıkabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierre34 -- 21 Ağustos 2019; 12:51:25 >
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum sportline koltuk jant tasarımı filan daha hoşuma gitti gibi bakalım. Saolun

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.