Şimdi Ara

BMW 2012 F30 320d renk önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
2
Favori
16.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Alakasız yorum yapmayın. Porsche Panamera'da 20"jant var. Ne lastikçiye gidiyor ne de jant düzelttiriyor.

18 jant C sınıfına bile güzel olur.

Porche Panamera'ların sahipleri sana günlük rapor mu veriyor ?

"Bugün lastikçiye gitmedim Sonersongur, yarın ilk işim sizi aramak olacak" gibisinden... :)
  • dışı beyaz içi bej olsa tadından yenmez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tEmh@

Bu aracın rengi budur.

BMW 2012 F30 320d renk önerisi

+ karamel rengi koltuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: playumb

quote:

Orijinalden alıntı: asoz

quote:

En az 18"jant alın.

Tabi , en az 18" alsın.. RFT lastiklerle birlikte artık 2-3 günde bir Lastikçide jant düzeltmeye veya balon yapan lastiği yaptırmaya gider ..

Böylelikle de arabayla bol bol gezmiş olur... :)

18" lastik tavsiye etmeden önce hayatınızda bir 18" lastikli araç kullansaydınız bari..

yoo hocam benim araçta da 18 jant var hem rof lastiklerle. Daha hiç bi zararını görmedim. Tabii arka 2 lastiği bitirdik o ayrı mesele başka bir konu o.

Birde 18 jant ve spor süspansiyonlu olduğu halde benim 328i'im eski Passat'ım dan daha konforlu.

Türkiye'de yaşamıyor musun ?

• quote:

quote:

Alakasız yorum yapmayın. Porsche Panamera'da 20"jant var. Ne lastikçiye gidiyor ne de jant düzelttiriyor.

18 jant C sınıfına bile güzel olur.

Porche Panamera'ların sahipleri sana günlük rapor mu veriyor ?

"Bugün lastikçiye gitmedim Sonersongur, yarın ilk işim sizi aramak olacak" gibisinden... :)

Yan komşumun var. 5-6 aydır hiçbir şey olmadı. Adam heryere gidiyor.

18 jant bence o kadar büyük değil. D serisi araçlarda standart olmalı hatta. Golf Serisi 225/45/17 lastikle satılıyor mesela opsiyonel olarak.

Insignia 18 jant neredeyse çoğunda standart. 17 baz donanım zaten.

BMW tarzı araçlarda 3 serisi 18-19 zaten en güzel yakışan. 16-17 kesmez bence.

Benim Dandik City'de var 16 jant.

18" BMW için çok ideal.

• Eğer araçta Xenon far ve sunroof varsa beyaz ,eğer bu donanımlar yoksa siyah alın.Baz donanım beyaz çok sırıtıyor.
  • yaşınızı bilmiyorum ancak bmw 3er bence böyle alınmalı
    sport line + melbourne red metallic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0ldskool -- 15 Şubat 2021; 18:8:50 >
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz aslında hangisi gözüne hoş gelirse onu al ama ben olsam kesinlikle beyaz alırım bmw yi daha iri gösteriyor , artı kir göstermez siyaha göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersinho -- 31 Temmuz 2012; 18:19:23 >
  • sadece 2 seçenek varsa dışı beyaz içi siyah alın derim.
  • Başlığı okudum ve kırmızı yazmak için içeri girdim

Kırmızı olmazsa dışı beyaz içi siyah yada vişne çürüğü
  • quote:

quote:

quote:

quote:

En az 18"jant alın.

Tabi , en az 18" alsın.. RFT lastiklerle birlikte artık 2-3 günde bir Lastikçide jant düzeltmeye veya balon yapan lastiği yaptırmaya gider ..

Böylelikle de arabayla bol bol gezmiş olur... :)

18" lastik tavsiye etmeden önce hayatınızda bir 18" lastikli araç kullansaydınız bari..

yoo hocam benim araçta da 18 jant var hem rof lastiklerle. Daha hiç bi zararını görmedim. Tabii arka 2 lastiği bitirdik o ayrı mesele başka bir konu o.

Birde 18 jant ve spor süspansiyonlu olduğu halde benim 328i'im eski Passat'ım dan daha konforlu.

Türkiye'de yaşamıyor musun ?

İstanbul.

Valla ben çok memnunum şuan da.

• dışı beyaz içi bej
  • quote:

Bendekiler 255-45-17 arka, 225-45-17 ön şeklinde

Bu bile sıkıntı yaratıyor...

Geçmiş araçlarımda da aynı sıkıntıyı hep yaşadım... sürekli lastik balon yapar, cant yamulur vs...

18" jant bana göre sırf sıkıntı... Görüntü süper o başka konu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoz -- 31 Temmuz 2012; 19:49:22 >
  • selam arkadaşım

kesinlikle beyaz ve içi siyah al ben de aldım türkiye paket+comfort+teknoloji+harmon kardon+sunroof line yok beyaz içi siyah deri camlara da 2numara film yaptırdım tadından yenmiyo daha önce 2004 5serisi vardı içi bej sürekli kir leke temizlemekten gına geldi ayrıca siyahtı en ufak tozlanmada iğrenç duruyo beyaz arabayı 1hafta yıkatmasan yinede temiz duruyo.
  • M technic estoril mavi tek secimim olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tercıhler arasında kırmızı olsa tek geçilir ama şu şartlarda beyaz alınması daha iyi olacağı kanaatindeyim
  • içi bej dışı siyah güzel durur bence.3 yıldırdır içi bej e46 kullanıyorum herhangi bir kirlenme sorunu yaşamadım.ayda 1 iç dış yıkatıyorum sadece.aracımın dış rengi dark blue,sizede öneririm.
  • Siyah seçeneği bence daha uygun olur. Eğer içi bej değil de kırmızı olursa tadından yenmez.
    edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 25 Aralık 2012; 17:37:51 >
  • Araba coktan alinmis muhtemelen ikinci ele dusmustur :)

• kesinlikle beyaz ici siyah.eski aracim siyah ici bej deriydi 159.ama gercekten cabuk kirleniyor.bir seyler yiyip icmesende bir sure oturmak bile yetiyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.