Bildirim
BMW 2012 F30 320d renk önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben oyumu beyazdan yana kullanıyorum. Kesin çizgili araçlara beyaz çok yakışıyor. -
Öncelikle hayırlı olsun ; Bana soracak olursanız sizin seçeneklerinizin arasından beyaz derim fakat artık heryer beyaz kaynadığı için aracınız gözlerden kaybolup gidecektir benim tercihim Kırmızı oldurdu araca çok yakışıyor ama siz iki seçenekte kesin kararlıysanız beyaz -
iki gün önce dış kırmızı iç siyah t . paket+line 3.20d inceledim bayide. beni benden aldııı götürdü. taa ki 144 bin tl fiyatını görene dek.
ama denildiği gibi tercihlerinde beyaz daha hoş olur gibi. kırmızıyı da bir düşünün .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence yeni 3lerde kahve rengi ve lacivert iyi duruyor içini bej yaparsanız hem heryerde olmayan hem de çok şık bir arabanız olur :) ama hazır alıcaksanız siyah + beji tercih etmenizi öneririm iç mekana bej çok yakışıyo :) -
3.dışı beyaz içi bej diyorum -
Dis beyaz kesinlikle. İc siyah veya visne curugu.
Bu aracın rengi budur.
-
Kırmızı diyorum bende. -
Belirttiğim iki opsiyon arasından tercih yaparsanız sevinirim
1-Dışı beyaz içi siyah(deri)
2-Dışı siyah içi bej(deri)
Teşekkür ederim -
Dışı siyah içi bej. İç benim için her zaman daha önemlidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Dışı siyah içi bej. İç benim için her zaman daha önemlidir.
Bej renkte kirlenme probleminin onune nasil geciyorsunuz? -
İlk tercihim kırmızı olurdu.Bu olmazsa parlament mavi.En son seçenek milano beji. -
Luxury Line eklenebilirse eğer.
Dışı siyah yada imperial blue olmak kaydıyla.. iç mekan taba rengi deri olduğu sürece harika kombinayon olur diye düşünüyorum.
-
Kirmizi stoplu araca kirmizi renk hos durmuyor boguyor arka kisimdaki goruntuyu. 3 serisinde yillardan beri estoril blue rengini cok yakistiririm. Bir renk her kasaya uyar mi arkadas ya.
Aracin siyahligi bir agirlik verir. Artik her yerde beyaz arac var. İcinin bej olmasi ortami ferah yapacaktir.
Zaten deri aliyorsunuz oyle kir falan tutmaz ki doseme koruma diye birsey var yaptirirsiniz. Aracin icinde birseyler yiyip icmeyin temizlik bu kadar onemliyse.
Kırmızısı bir farklı hani ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: can_11
İlk tercihim kırmızı olurdu.Bu olmazsa parlament mavi.En son seçenek milano beji.
Bu konuda zevklerimiz aynıymış -
Tabii ki dışı beyaz. Bir de bu sıcakları düşünürsek siyah arabanın içinde durabilmek çok zor olmalı. Bir de yeni nesil beyaz araçların renkleri de çok güzel oluyor. Eski soluk beyaz gibi değiller. -
En az 18"jant alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 31 Temmuz 2012; 4:06:24 >
Benzer içerikler
- clio 1.2 icon
- tata indica 1.4 tdi
- suzuki vitara alınır mı
- honda city kronik sorunları
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X