Şimdi Ara

BMW 218i vs 220d Coupe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    her caddede yan dönen downpipe yapılmış apaçi bmw 2 serisi gördün mü hiç acaba ? ayrıca 218 mi yoksa 220 mi diye sormanın neresi saçma acaba ? neyse aldığım zaman fotoğraf gelecek merak etmeyin.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    farklı konular olduğu bariz değil mi ? fotoğraf gelecek merak etmeyin...
  • Vergiler olmazsa sorunun cevabı bellide idare et gitsin. Yanindan vizir vizir renolar geçince moraliniz bozulmasın sonra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenornek

tente olmasaydı kesinlikle cabrio alırdım fakat tente sevmiyorum güvensiz hissettiriyor ve görünüşü pek güzel değil, teşekkürler.

haklısınız tente olayı kötü bir zamanlar bende 218i cabrio yu baya araştırmıştım.
    Kışın karda,doluda falan bir sorun teşkil etmiyor.(tente için)
    Yol sesi bariz fark var.(coupe ye oranlar)
    Üstü kapalı olduğunda birleşim noktalarından hava alabiliyor bu yüzden içeride sıcak soğuk ilişkisi farklı olabiliyor.
    Benim hayalimde olan bir araç inşallah nasip olur 218i cabrio

ayrıca inşallah trol değildir konu zamanımızı çalmıyorsundur fotoğrafları bekleriz
  • erenornek E kullanıcısına yanıt
    yav hadi işine 2 serisi sana dar geliyordu ?https://www.youtube.com/watch?v=HtJr79kHk0s al sana istanbul park arkası :) arabada dp var ayrıca birde şöyle yazmıyor musunuz egzoz yapsam olur mu :D Daha elinde araba yok hele onu al sen.
  • bmw nin sevmediğim araçlarındandır kendileri. mazda rx8 temiz yüksek model çok daha mantıklı olur. en kötü ihtimal sandık motor alırsınız 15 bin liraya. yakıt ikiside yakıyor ama rx8 yaktığını veriyor. ne olur 2.18i ye göre 3 litre fazla yakarsınız. aradaki fiyat farkına yıların benzin parası çıkar. işte bi türlü 2 serisini sevemedim gitti. 2.20d daha mantıklı olur.

• Ses için araba almak/almamak arasında kalan insan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• iki motor seçeneğinin arasında çok büyük fiyat farkı var, yoksa elbette 2.20d alınır. Sıfır alacaksanız 2.20d ikinci elde ciddi üzebilir. Arada ilanlarına bakıyorum aynı arabalar sürekli ilanda. 2 kasa ülkemizde pek beğenilmiyor. 2.0 dizel alanlar 3 veya 4 serisine yöneliyor genelde.

2.18i'nin test arabası yoktur ama 1.18 ya da 3.18i birinden biri kesin vardır herhangi bir bmw bayinde. Gidip test edin, sesini falan duyun. Gidişide muhtemelen 1.18i'den yavaş, 3.18i'den biraz hızlıdır
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    sanırım 220d olacak, çünkü benzin+vergileri tahmini hesapladığımda yıllık aynı hesaba denk geliyor.
  • inşallah senin de hayalin olur kardeşim. küçük bir ihtimal de olsa olmama ihtimali var fakat asla troll değil.
  • SemBerk7 S kullanıcısına yanıt
    diğerlerinin de fiyatları geniş geldi
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    motor vs ile uğraşmak hiç istemiyorum. ben normalde hiç düşünmeden 4 serisi almak isterdim fakat çok pahalı olduğunu düşünüyorum. 3 serisine gelirsek, önüne gelende olan bir araç ve gözüm çok alıştı. herkeste olan bir şeyi almak da hiçbir zaman tarzım olmamıştır, biraz farklı olsun istiyorum. bu yüzden en iyi tercih 2 serisi gibi duruyor.
  • Febr kullanıcısına yanıt
    oradaki cümleler arasından sadece sesi tutup çıkarmak + olayı araba almak ya da almamak olarak anlamak. kimin troll olduğunu çok daha iyi gösteriyor bence.
  • BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    onu ben de fark ettim, aylardır satılmıyor çoğu ilan. bmw'nin 2 serisi için yeteri kadar reklam yaptığını düşünmüyorum ben. alırsam uzun süre kullanacağım bunu da göz önünde bulundurmak gerek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.