Şimdi Ara

BMW 218i vs 220d Coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 220d coupe almaya karar vermiştim fakat 2.0'lık bir aracın MTV'si çok fazla oluyor. Ayrıca yaşım genç olduğu için spor arabada dizel araç sesi olması bana ters kaldı. Bu yüzden 218i düşünmeye başladım fakat aklıma takılan bir şey var. Bu araç 3 silindirli olduğu için motor sesi pek tatmin edici değil diye düşünüyorum. Egzost desteğiyle verimli bir şekilde spor bir ses alır mıyım ? (Spordan kastım apaçilerin seat leon'lara şahin'lere egzost taktıklarında çıkan borazan gibi ses değil, yüksek beygirli bir motorun ince sesi) Sizin düşünceleriniz neler, sizce hangi aracı düşünmeliyim ?
    Not: Bunu alacağına S2000, GT86 al diye yorum yapmaya gelecekler boşuna ellerini yormasınlar

• Yüksek beygirli bi motorun ince sesi için yüksek beygirli bi motor lazım.
  • edmond66 E kullanıcısına yanıt
    Boş yapmaya gelecekler de boşuna yorulmasınlar yazmayı unutmuşum maalesef kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenornek

Boş yapmaya gelecekler de boşuna yorulmasınlar yazmayı unutmuşum maalesef kusura bakma

Apaçileri küçümseyip egzost sesi tavsiyesi isteyen dolu bir insan modeli.

Neyse soruna cevap veriyim, güzel bi hava filtresiyle güzel ses alabilirsin.
  • 3 silindirli motorlardan 6 silindir sesi çıkar ses açısından tatmin olursunuz, tabiki bir V8 sesi çıkmıyor ama hoş bir hırlama var araçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efective

3 silindirli motorlardan 6 silindir sesi çıkar ses açısından tatmin olursunuz, tabiki bir V8 sesi çıkmıyor ama hoş bir hırlama var araçta.
    218i aldıktan sonra 220d test etme de, çünkü tork ve beygir olarak çok fark var 218iden soğursun
    yeni motor ona da geldiyse 190hp 400nmdir 220d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 7 Nisan 2016; 22:33:08 >
  • edmond66 E kullanıcısına yanıt
    Pek zor olmasa gerek, tavsiyen için teşekkür ederim. Peki hangi aracı tercih edersin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Efective kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler, tercih edecek olsanız hangi araç ?
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    geldi fakat ikinci el düşündüğüm için sadece 2014 modeller bulunuyor ilanlarda, daha 2015'e rastlamadım. 2014'lerde de 184'lük motor var.
  • Ben olsam 218i alırım aralarında baya fiyat farkı var ve spor bir araçta benzinli motoru tercih ederim. Genelde 2 serisi m paket oluyor, M paketle tadından yenmez.

• Egzost??

• Kucuk hacimli spor arabalarda 125lik supersport motosikletler gibi oldu. Spor araba diye aliyorsun zirt pirt boyboy fark yiyorsun. Ben olsam bos da olsa 2.20d alirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem hacim ve güç hem de ekonomi açısından dizel olanını alın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ArrowLight

Hem hacim ve güç hem de ekonomi açısından dizel olanını alın bence
    218i modelde pek tatmin etmez sizi yani bu seçenekte dizel motor sesi verir 136 bg sonuçta bence cabrio modelini alın derim hazır yazda geliyor çok güzel olur ben olsaydım 218i cabrio alırdım çok tatlı bir araba yeter bence 136 bg yeterli hız tutkunuz yoksa

218İ CABRİO ALIN SİZ
    Bu mesaja eklenen görseller:

BMW 218i vs 220d Coupe

• Yalnız 3 silindirli motorun çok tatlı sesi var.

Ayrıca böyle bi araba gidicek aga,o yüzden 220d

• Arkadaşımda i10 var. R34 skyline gibi ses çıkartıyor şerefsizim

• quote:

Orijinalden alıntı: BacaIsmail

Arkadaşımda i10 var. R34 skyline gibi ses çıkartıyor şerefsizim
    1.5 motoru test edin, sesini kesinlikle beğeneceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

1.5 motoru test edin, sesini kesinlikle beğeneceksiniz

Alıntıları Göster
    Her caddede yan dönen downpipe yapılmış apaçi bmwler çok fazla yanlız yazdığınız örnekler istekleriniz felan saçma geldi bence konu fake.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

Her caddede yan dönen downpipe yapılmış apaçi bmwler çok fazla yanlız yazdığınız örnekler istekleriniz felan saçma geldi bence konu fake.

Alıntıları Göster
    pardon da bu konunun neyi vardı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_114827331//tm.htm#114827331
    boş yapmaya gelecekler diyorsunuz kendiniz 1 ayda 2 farklı konuyla geliyorsunuz.

• tente olmasaydı kesinlikle cabrio alırdım fakat tente sevmiyorum güvensiz hissettiriyor ve görünüşü pek güzel değil, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.