< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (20. sayfa)

-
-
Gelmeye devam etsin. Bizim araçlar içinde çok iyi olur. İkinci eli içinde avantaj katar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen 2 parti araç getirip piyasası yarım yamalak bırakılmaması lazım.
Aslında bu yıl boyu adetli getirmeyi planlamışlar ama son durumlar olayı biraz belirsizliğe sürükledi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İnşaallah çünkü brigstone turanza kötü bir lastik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınıza birebir katılıyorum
Sol arka jant biraz çizildi rot biraz bozuldu( rotu burada hallettim) En önemlisi sol arka denge kolu burcunda sorun varmış dedi sanayideki tanıdık usta. Yürüyeninde sorun yok ama servise gitmem şart. Diyarbakır servisi kapanınca geriye Urfa, Erzurum, Antep kalıyor
Aracınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Bu güneş korumalı arka camlar için cam filmi gerek var mı? Tam detaylı bilgi bulamadım. Nano seramik cam filmi hep kullandim, şimdi bunda ısı yalıtımı varsa çok isik geçirgenliği olandan yapayım bari.
Diyarbakır Akcan kapandı ama Diyarbakır Borusan açıldı.
2.25 yaparlar, luxury olmaz yine de getirirler bence uzun süre. Borusan bunları satma karşılığında başka kotadan indirim alıyordur kesin. Düşük kar marjıyla 2.30 satmasının kendine pek faydası yok çünkü
😳
Aynisi
Yarın Antalya'dan bende bir arayayım bakalım burada ne diyecekler sizdekini 22 kw gibi daha hızlı şarj istasyonunu takacak sanmış olabilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratmantc -- 26 Mart 2025; 1:1:23 >
Benzer bir soruyu ben de soracaktım.
Karartmalı arka camlar etkili bir şekilde ısı yalıtımı sağlıyor mu? Sağlamıyorsa lumar air 80 tarzı ısıyı kesen bir film çektirmeyi düşünüyorum arka camlara.
-
Kapsamlı cam filmi yapan yerlerde UV geçigenliğini ölçen cihazlar var, cama tutup ısı engelleyip engellemediğine bakabilirsiniz. Genelde karartmalı camlar sadece görüntüden ibaret oluyor.
-
Donanım listesinde güneş korumalı ifadesi var ama ne ölçüde etkilidir bilmiyorum
PHEV bir araç için eve istasyon kurdurmaya gerek yok, TEDAŞ'la bir işiniz yok, kaliteli bir kablo çektirip 7 kw ile hız alabilirsiniz. Ama gerek yok 3.5 kw ile sarj yeterli. Bunun için özel bir izne projeye vs gerek yok.
-
Kullanıcılara şöyle bir şey sormak istiyorum;
Sanırım zaten işleyişin de böyle olması gerekiyor ama izlediğim 1-2 Türk test içeriğinde sanki araba sadece tam gaz yapıldığı zaman 326hp kullanıyor da, normal zamanda 120'ye kadar hep full elektrik gidiyor gibi anlatılmış.
Ancak zaten fişli hibritlerde bildiğim, elektrikli ve karma sürüş seçenekleri var.
Örneğin bir arkadaşım yurtdışında Mercedes A250e mi A300e mi öyle bir araç kullanıyor.
Ona "uzun yol" sormuştum, "tempolu gidersin, sollamalar, ara hızlanmalar falan, seni İstanbul-Bodrum götürür, şarj derdin olmaz" demişti. Yani benzinle karışık kullanımda çok büyük şarj derdi olmuyor, zaten şarjı bitirirsen elektrikli kullanamıyorsun sadece, hibrit çalışmaya devam ediyor, çünkü hiç bir zaman aslında şarjı sıfırlamıyor dedi.
Bunda da öyledir herhalde diye düşünüyorum.
Bu araçta da aralarda yavaşlamalarda falan da D/L yapsak rejenerasyonla da şarj yaptırabiliriz gibi sanki bir yandan da.
Bu davranış modelini açıklayabilecek kullanıcı ve uzun yol tecrübesi rica edeceğim bu anlamda, neler yaptınız, hangi modda gidiyorsunuz, ne taktikler yapıyorsunuz, otoyolda orada burada arkadan selektör manyağı yapan sefilleri ne hallere düşürdünüz falan gibi şeyleri duymak istiyoruz artık
-
Hocam araç her türlü rejenerasyon yapıyor. Benzin motoru da dolduruyor, fren de, süzülme de. Hatta şöyle bir özellik var; ayağınızı gazdan çektiniz araç çok güzel süzülüyor. Ancak önünüzde trafik var, ayağı gazdan çekince önünüzde araç varsa mesafe ayarlayıp ortaya çıkan motor freninden deliler gibi rejenerasyon yapıyor
Kısacası uzun yolda hiçbir ayara gerek yok, odun gibi kullanmak lazım :) bugün bitik bataryayla çevreyolunda kullandım genellikle 110 civarı hız. Sadece rejenerasyonla elde edilmiş ufak bir şarjım vardı, sonuç bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Eyvallah hocam, yani nasip olur da şu aracı alabilirsek (hoş, bu muhteşem ortamda artık ona da ümidimiz kalmadı da..), şehiriçinde elektrik menzili ile kullanım, şehirdışında ise tamamen hibrit şekilde uzun yol yarı performanslı şekilde bir kullanım stili düşünüyorum.
Ayarı şunun için sormuştum, bi testte vatandaş 100 küsür km/h hıza kadar full elektrikli gidiyor, tam gaz yapınca hibride geçip gazlıyor araba.. Öyle değil de mesela hibrit 50 ile gidiyorum benzin-elektrik karışık, 5.5sn'de değil de, daha yumuşak ama yine de trafiğe göre çok atak hızlanmak istedim, yarım gazla da istediğim hızlanmayı yapıp gideyim istiyorum. Bu şekilde çalışmaması için bir sebep yok sanırım
Zaten göstermişsiniz.
Yani pil bitik bile olsa ara hızlanma ve tüketime her şekilde destek oluyor değil mi, sadece full elektrikli kullanım yapamıyoruz, doğru anladım?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X