Şimdi Ara

BMW 3.16i Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
96.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Resimleri pcye gecince duzeltecegim hocam. Sallama koymuslar gordugum kadariyla. Ben de anlamadigimdan ekleme yapamadim haliyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    😱

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Hahaha O zaman sana sorum su. Makyajli kasa 3.18 143lukte 5. Vites 3000 devirde kac yapar?

• Pi kullanıcısına yanıt
    100 130 arası birşey yapar atmosferik motor

• mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Şimdi 100 le 130 arasinda epey fark var. 100se cok iyi degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: silverusta

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

3.16 giris seviye bmw alanlara iyi,fakat bu kasaya gore performans olarak tatmin etmeyebilir.zamaninda bu arabayi s60 t4le kapistiranlar yok 8'5 saniyede yuruyo abisi diyenler vardi,ne gülmüştük

hocam her konuya s60 karıştırma gerçekten baydın artık

Shadowgeist hocam S60 T3 ve T4'ün kıymetini bilir, hakkını verin. Helal.

• forumun meşhur bir bmw fanboyu var. sürekli mercedese çamur atar durur ama ağzını açıpta 2010 model e90 316i için 0-100 km hızlanma süresi 13,5 sn olmasına tek laf söylemez. aynı kapsamdaki 2010 model 1,6 cc c180 0-100 km hızlanması 8,5 sn için ise her fırsatta kötüler. rakamlar ortada hangisi gidiyor hangisi gitmiyor belli. fanboyluk yapmaya gerek yok. 0-100 km hızlanma süresi 13,5 sn nedir araştırın bakın başka hangi arabalar bu sürede 0-100 km hıza çıkıyor görün ona göre karar verin.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış bilmiyorsam 120'yi biraz geçiyor. Haftasonu uzun yola gideceğim, istersen bakabilirim net olarak. Soruların varsa cevaplarım
  • -Alper- kullanıcısına yanıt
    3.18 makyajli kasa mi vardi sende ustam? Tam adami. Musait zamanda mesaj atacagim. Tesekkur ederim

• Pi kullanıcısına yanıt
    e46, f30, e90 neden alınmasın. 3.18d bence en ideali
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Rica ederim.
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    3.18d guzel ama fiyati yüksek. Anca bize 3.18 20 falan olur hocam. Ha alan icin guzel araclar tabiki

• güzel yazı, zamanında e90 316i çok çile çektirmişti millete
  • 3 serisine 5 serisi iç mekan resmini koyuyorsanız bmw ile ilgili konu açmayın

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    1- Alinti oldugunu belirttim.
    2- Bmwden anlamadigimi belirttim.
    3- Cucuk kadar ekrandan anca bu kadar oluyor dedim.
    4- Pcye gecince duzeltecegimi soyledim.
    5- Guzel oldugunu dusundugum bir makale paylastim. Bu tip tavırlar hos degil sanki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Haziran 2016; 23:38:44 >
  • Merhaba,

E36 coupe bakıyorum. İlk arabam olacak. 3.18is veya 3.20i. 3,16 veya 3,18 kesinlikle istemiyorum.

93 model lpg li 236.000 km de full orjinal ancak tavan hariç boyalı bir araç buldum. 24.000 tl fiyatı var. içi dışı düzgün temiz. Lastikler yeni çelik jantı mevcut sanırm 17 inç ti. Sunroff yok maalesef. Arka şaft takozunun değişmesi gerekiyor satan arkadaş ben yaptırıp vericem dedi.

Şimdi 1. si coupe alınır mı?
    2. Fiyatı nasıl?
    3. Ekspertiz de motor 236 binde olan bir araç için ne çıkmalı? Yüzde olarak %80 gibi mesela?
    4.E36 nın bir çok sorunu oluyor yaşından bazısı kronik. Arabayı da bir kısım borç alacağım için tamirciye ayıracak bütçem yok. Ekspertizde sağlam çıkan bir araç daha sonra başıma iş açar mı? Kullanım tarzım sportif gaza bastın mı uzasın isterim. Ama yanlama da yapmam sevmiyorm. Bu şekilde sadece hafta sonları kullanıcam. Kapalı garajımda var çok şükür. Değerledirmelerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler
    Tayfun

• Hazir yeri gelmisken. Bmw sahibi biri olarak. 316yi bilmem ama 318 eh iste. Vergisine katlanırım derseniz 320 6 silindir alinmali en kötü. Ancak 318 cok sirittirmasa da gulumsetir

Bu arada 320d almayi dusunenler almasin bence. Cok sorunlu oldugu soyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 28 Kasım 2016; 15:53:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

E90'a hantal demisler ama 320d nasil gidiyor bi baksinlar.

Arkadaş 316i hantal, 320d'ye hantal diyen arabadan anlamıyordur.

Tamamdir. Ben de kasa olarak hantal diye genelleme yapilmis sandim.

Halbuki e90 kasa olarak son derece rijit ve yol tutusu saglam.

320d olayina gelince bende 163 luk var hala puruzsuz vites gecislerine sahip. Gazi kokleyince zamanda yolculuga cikiyormusum gibi geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınır,binilir performansı kötü degil şehiriçi hantal kalabiliyor ama basarsan hiçte hantal degil ve yakıtı 10 Litreyi hic geçmedi şehir içi.Hız meraklısı değilseniz zorlanmış araba almak istemiyorsanız 316 e46 gayet iyi bir araç çok da memnunum gidişindeki ağırlığı yeter arabanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

3.16 giris seviye bmw alanlara iyi,fakat bu kasaya gore performans olarak tatmin etmeyebilir.zamaninda bu arabayi s60 t4le kapistiranlar yok 8'5 saniyede yuruyo abisi diyenler vardi,ne gülmüştük

biz de şimdi senin arkadan gülüyoruz. acaba hangi müstear nikle kaydoldun foruma. sen buralara burnunu sokmadan duramazsın zira...

On numara incelemesini yapmış arkadaş,araç çok temiz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.