Şimdi Ara

BMW 3.16i Compact hakkında son tavsiye... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
11.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • temiz ise alınabilir.bmw lerin müşteri kitlesi belli.çoğu çok hırçın kullanıyor.şimdiden hayırlı olsun...
  • Selamlar Tekrar,

Aracın teknik bir hatası yoksa bakılacak çok şey yoktur bu yaşta bir araçta. Döşemeler , malzemeler değişen parçalar zaten zamanla eskimiştir yinede içine oturup tamamen emin olmadan parayı basmayın biraz kullanın 10 km falan. Ayrıca fotoğraflarınıda özellikle iç mekan çekerseniz foruma koyarsanız güzel olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun .
  • hocam almaya nıyetın vatsa bı e36ıyı ben,ce kılıdı varsa ıyı olur ıkıncı elde makbul deyıl ama sonucta bmw yanlızz fıyatta bıraz daha ındırım kopartmaya bak o paraya ıyı bı arastırmayla temız bı sedan bulunabılr unutmayınkı ınternet pıyasanın tam rengını vermıyo hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmiralay

hocam almaya nıyetın vatsa bı e36ıyı ben,ce kılıdı varsa ıyı olur ıkıncı elde makbul deyıl ama sonucta bmw yanlızz fıyatta bıraz daha ındırım kopartmaya bak o paraya ıyı bı arastırmayla temız bı sedan bulunabılr unutmayınkı ınternet pıyasanın tam rengını vermıyo hayırlı olsun

Merhaba,

İlginize teşekkür ederim ama tam anlayamadım dediğinizi... Üstelik şu da var ben sedan araba düşünmüyorum.

Hicks
  • benim arkadasımda vardı aynı 1998 model hemde mteknik olandı 3 sene önce 18000 ytl ye zor sattı.araba hakkındaki bilgilerimi söylim aşırı derecede benzin yakıyor zar zor 180 yapıyor hiç seri bir araba degil içi çok dar hele arkası berbat ön kokpit çok basit yapılmış.bence sen biraz daha bekle daha yüksek model bmw ler alırsın bu arabayı şimdi alırsın sonra 10000 ytl ye zor satarsın.
  • bence git o paraya 2002 2003 yeni kasa corolla al.
    sorunsuzdur.
    satarken zorlanmazsın.
  • Yok yok bence arsa alsın, hey Allahım yaa
  • Merhaba,

İlginize teşekkür ederim ama ben marka ve model tavsiyesi istemiyorum. Bu araç hakkında bilgisi ve tecrübesi olanlardan fikir paylaşmasını istiyorum...

Teşekkürler,

Hicks
  • vallahi doğru demişsin. adam bmw alacak kararını vermiş millet neler öneriyor öyle ya.
    quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Yok yok bence arsa alsın, hey Allahım yaa
  • Sevgili dostum tüm mesajları okumadım ama, compact kaslar hem tutulmaz hemde tipleri yoksun, hem o kasa bmw ler artık eskidi, illa o kasa alacaksan hagfif makyajlı 3.20i lere bakmalısın, hem sadece bmw için değil o fiaya 2.5 Vectra CDX ler var bu arabayı hr yönden yer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmey

Yok yok bence arsa alsın, hey Allahım yaa

neyi almak istiyorsa alsın...
    bizi alakadar etmiyor.
    tamam.
    biz sadece fikrimizi soyluyoruz.
    ilerde önüne daha güzel fırsatlar çıkarsa satıyorum dediği zaman satamaz.
    (aynı dert bende de var ama bendeki bmw değil)
    derdinden sanayideki ustaların çoğu anlamaz.
    servisler tamamen soyguncu.
    yedek parcaları pahalı.

insanların sadece bir markaya olan tutkusu yüzünden o ürünü almamalı.
    seçenekleri ve durumu değerlendirmeli.

ben genede fikrimi savunuyorum...

• o kasa 3 serileri cok sorunlu
  • compactlar hakkaten BMW ye ykaışmıyor.

Bu aracın içi 88 de mi 89 da mı çıkan 5 kasa BMW nin içi direk. Yani böyle berbat bir araba.

3 serisi ile aynı kalitede düşünmemek lazım.

Ayrıca zaten NCAP ten 1.5 yıldız almış kağıt gibi araç bunlar.
  • eminim arac hakkında bilgisi olan arkadaşlar vardır.

yeterli bilgim yok ama ben olsam alırdım buyuk bi ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

compactlar hakkaten BMW ye ykaışmıyor.

Bu aracın içi 88 de mi 89 da mı çıkan 5 kasa BMW nin içi direk. Yani böyle berbat bir araba.

Merhaba,

Biraz acimasizca bir yorum olmus gibi... Bu fikre katilan baska kimse var mi?

Tesekkurler,

Hicks
  • Çok temiz bir araç bulmuşsunuz.Belli ki gönlünüz de ondan yana.Sevdiğiniz araca binmek en iyi araca binmektir.Kaldı ki bu bir 3.16.Sınıfı dahilinde hiçbir modelden hiçbir konuda geri kalmayacağına eminim.Buna tasarımı da dahil.Bence siz içinden geçeni saçma yorumlarla törpülemeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicks

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

compactlar hakkaten BMW ye ykaışmıyor.

Merhaba,

Biraz acimasizca bir yorum olmus gibi... Bu fikre katilan baska kimse var mi?

Tesekkurler,

Hicks

e36 compact'ların içi farklıdır e46 lar diğer sedan ve coupe e46 lar ile aynıdır. Bu yuzden arkadaşın yorumu bir bakıma doğru.
  • hakkaten bu araçların içi çok çok kötü bencede...
  • Merhaba,

Kokpit farki olarak bahsettiginiz bu mudur?

1998 3.16i

BMW 3.16i Compact hakkında son tavsiye...

Tesekkurler,

Hicks
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.