Şimdi Ara

BMW 3.20 D 2013 Bi-xenon far takılır mı arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul Borusandan BMW 3.20D F30 araç aldım arkadaşlar..Arabayı alalı 3 ay oldu, zenon yerine normal sarı ampul farlardan vardı.
    İstanbul'da aynı zenon görünümünde "angel" olan ama beyni falan olmayan farlardan taktırdık.
    Orada bu işi yapan meşhur biri var..

Eski arabamda BMW 316i orijinal zenonluydu..Tabi çocuk takarken orijinali gibi olmaz dedi.
    Görünüm birebir aynı zaten ama beyinli gibi uzaktan çakmıyor aydınlatma yetersiz.

Sözün özü İzmir'de ikamet ediyorum..

Çıkmacıdan farları beyini filan alsam burada bu işi yapan işinin ehli kim var bildiğiniz..

Değiştirip zenonlu almayı düşündüm ama arabam daha 30bin km'de kazasız, satmaya kıyamadım :)

Bir de bu kmdeki arabalar internette hep hasar kayıtlı

Bu işi yaptıran veya bilen biri var mı bana önerebileceğiniz ??

• Farlari xenon beyinlerini balastlari ve gerekliyse bcm beynini degistirerek yapabilirsiniz tabi.Ama bunlarla kalmayacak afl ve far yikama olmasi lazim muayeneden gecebilmeniz icin.Muayene zamani eskiye donmeniz gerekir.Istanbulda yapanlar var ama izmiri bilemiyorum.
  • almada görmediniz mi hocam? bende direk satıp xeonlu alın hiç uğraşmayın
  • Alırken gördüm ama sonradan takılır diye tahmin ettim..

İzmir'de bunu yapan bir usta var sanayide

Masrafta aşağı yukarı 6bin civarı tutuyor

Birebir orijinali olacak zaten dedi..

Tabi maliyetli bir işlem olacağı için yaptırmadan önce araştırmak istedim.

Belki buralarda daha önce yaptırmış olan birileri vardır önerebileceği farklı bir yer vardır diye düşündüm..

Far yıkama filan olmasa bile vize zamanı tekrar değiştirtirim çok sorun olmaz diye düşünüyorum..

Deneyen bilen biri varsa çok iyi olur..
  • Dostum yeter ki paradan haber ver istediğiniz her uygulama yapılabilir. Bende İzmir'de oturuyorum 3. sanayide yardımcı olacağını düşündüğüm bir sürü insan var.
  • Üstteki kullanıcı doğru söylemiş, para ve kaliteli düşünüp kaliteli bir yerde yaptırmak. Demek istediğim güzel bir işçilik ve güzel bir konsept ile parayı iyi değerlendirmek. Beyin kodlaması, scn programları derken özel ilgi bir isteyen özelleştirme süreci.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SyrianaCodys S kullanıcısına yanıt
    Islemi yapacak olan usta fari acip icine mercek mi koyacak yoksa orjinal bmw far setini mi takacak araca ?
  • Farı çıkma olarak bulacağız içi dolu olarak veya içini doldurup takacağız..Burada büyük bir çıkmacı var herkesin bildiği oradan alırım dıye düşünüyorumda emin olamadım aynı eskisi gibi olabiliyor mu diye..Bilirsiniz anlık olarak şimşek etkisi var ya bmw farının o olur mu dıye düşünüyorum.
  • Hocam aklınızdakini bilmiyorum ama ben bundan 1 sene evvel Hella d1s mercek gen5 balast merceklerin kapağını bide ampüllerini alıp ankarada birisine yaptırdım komple 700 tuttu işçilik içinde inanılmaz performansı vardı araç 2003 opel corsa 1.7 idi sizde böyle bişey arıyosunuz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aşırı çirkin oluyor zenonsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.