Şimdi Ara

BMW 3.20 E36 tavsiye ve öneriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar bir araç hakkında önerilerinizi bekliyorum;
    bir araç bakıyorum bmw e 36 1994 model kasa hatasız diyor ve araç yaşından dolayı komple boyalı diğer aksamları sorunsuz diyor.araç sunrof hariç full
    fiyat 21.000 lira yazmış alınırmı alınmazmı sormak istedim bmw leri pek bilmem ama hoşuma gidiyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320i-mtechnic-98-trafik-cks.full-plusfull-lpg-hatasiz-177-bg-125576934/detay?showViewPreferences=false

• Aracın görüntü güzel (far kaşları hariç :D ) Komple boyalı diyorsun ama bu modellerde boyaya pek bakılmaz tabi görüntüde bi problem yoksa. Ama almadan önce motorunu çok iyi bir ustaya göstermeni öneririm ve mutlaka yol testi yapmalısın. Eğer 21 lirayı gözden çıkarttıysan sunroof lusunuda bulabilirsin bmw'de sunroof çok önemli bence :)
  • Kesinlikle alma derim 3 ay önce sattığım bende 3.18İ 95 model vardı.Yüzeysel boyalı ve bagaj kapağı değişikti.Arabayı aldıktan 18 ay sonra motor aksamında problemler başladı ilk önce 750 sonra 1250 lira masraf ettim yinede düzeltemedim.En sonunda bir alıcı çıktı sanayici ben bu arabayı toparlarım dedi bana ciddi alıcı olduğunu söyleyince bende 13500 TL gibi bir paraya sattım kesinlikleçok ucuza verdiğimi biliyorum ama arabanın masrafı
    3500TL-------- Motor Rektefe
    1000TL-------- Kaporta işleri

Ben o arabayı 18000 TL'ye sattığımı düşünüyorum çünkü bu kadar masraf etsem en fazla 16000 ederdi.yine 2 lira kardayım eskilerden uzak durun.TAVSİYE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.