Bildirim
BMW 3.20D eklenebilecek özellikler hakkında fikir
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
100 bin tlnin ciddi anlamda üstü olur yalnız 3.20d için hele ki ekstralar iyice yükseltecektir -
Bugün alacak olsam ,
M paket - comfort + tech paketler - HK ses sistemi - adaptif süspansyon - navi prof - cruise - sunroof - bluetooth olurdu.
Fiyat ne çıkar bilemiyorum tabii. -
quote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
Bugün alacak olsam ,
M paket - comfort + tech paketler - HK ses sistemi - adaptif süspansyon - navi prof - cruise - sunroof - bluetooth olurdu.
Fiyat ne çıkar bilemiyorum tabii.
Bunu denemiştim hocam hatırlarsan. 68bin falan çıkıyordu senin SP. fiyatlar değişmemişir heralde.
Adaptif süsp yoktu ama. 70 bini bulur böyle bir araç.
not: adaptif 2400 EUR imiş
HK da 2600
77 bin olur senin araç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 30 Mayıs 2013; 15:26:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erciftci
quote:
Orijinalden alıntı: ridleyscott
Bugün alacak olsam ,
Fiyat ne çıkar bilemiyorum tabii.
Bunu denemiştim hocam hatırlarsan. 68bin falan çıkıyordu senin SP. fiyatlar değişmemişir heralde.
Adaptif süsp yoktu ama. 70 bini bulur böyle bir araç.
not: adaptif 2400 EUR imiş
HK da 2600
77 bin olur senin araç
Korkunç rakam dostum.
-
Sanırım 10-20 binde ikinci el almak daha mantıklı hem birçok şey eklenmiş oluyor sıfıraraca göre 10-15 bin farkeder 3.20 ied için görüşleriniz neler yeni çıktı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X