Şimdi Ara

BMW 3.20i-Teknik Oto Bursa-2.el KANDIRILDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
7.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam köprüyü geçene kadar hersey. Bence sonuna kadar hakkinizi arayin, zaten ses kayitlari felanda varmış, dava açın ve ustune merkeze bir dilekçe gönderin kanıtlarla olan biteni anlatin, belki ustune bişeyler olabilir. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

Borusan gerçekten çok ayıp etmiş. Aldığınız aracın aynısını ben de kullanıyorum. 0 km almıştım. Söyleyeceğim cümle çok klasik olacak ama, Aracı alana kadar ilgi alaka çok iyiydi. aracı aldıktan sonra satış temsilcim mesajlarıma ve mail ime bile cevap yazmıyor. sözde birkaç ay içinde bir hediye gönderecekti...
    Daha önce de forumda yazmıştım; BMW Türkiyede birçok kişinin kaale almadığı Hyundai kadar hizmet veremiyor, ne yazıkki..
    Borusan türkiye ile bmw almanya genel müdürlük araları çok iyidir satışlardan dolayı. Malesef işiniz zor dostum.

20-25 yılını araba alım satımla uğraşan bir abinin sözünü hatırlatmak istiyorum. Babanızın oğlundan alsanız bile arabayı ekspertize sokun. Demekki öyle olaylar yaşamış belki deyaşatmış ki bu sözü söylüyor.

Türkiyede hukukun ayaklar altında olduğu bir dönemde davanızın en az 2-3 sonra sonuçlanacağınızı biliyorsunuzdur. Ülkede net bir şekilde güven krizi yaşanmaktadır. Aslında en çok güvendiğimiz insanlar en büyük sahtekarlar imiş meğersem.

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Borusan türkiye ile bmw almanya genel müdürlük araları çok iyidir satışlardan dolayı. Malesef işiniz zor dostum.

20-25 yılını araba alım satımla uğraşan bir abinin sözünü hatırlatmak istiyorum. Babanızın oğlundan alsanız bile arabayı ekspertize sokun. Demekki öyle olaylar yaşamış belki deyaşatmış ki bu sözü söylüyor.

Türkiyede hukukun ayaklar altında olduğu bir dönemde davanızın en az 2-3 sonra sonuçlanacağınızı biliyorsunuzdur. Ülkede net bir şekilde güven krizi yaşanmaktadır. Aslında en çok güvendiğimiz insanlar en büyük sahtekarlar imiş meğersem.

Alıntıları Göster
    Hocam ufak bir rötüş boyası için bence mahkemeyle uğraşmayın.Farı değiştirsinler üstüne bir de bakım seti hediye etsinler.Güzel bir pazarlık olur.Zamanında biz de sıfır araba alırken , kapıda bir kaç çizik oluşup, ufak rötüşlar vardı.Ben önce arabayı geri verdim, sonra vazxgeçtim gittim dedimm bana belli bir miktar indirim yapın+kasko istiyorum diye, onlarda kabul ettiler ( tabi bunda kullandığınız üslüp ve arabadaki hasar durumuda önemli.Ufak kaporta hasarları çizik vs gibi ). Bende aracı aldım tekrar.
    Bence sizde ücretsiz tamir+ücretsiz bakım isteyin, arabanızın yürüyeninde , şasisinde yada hayati hiçbir parçasında sıkıntı yok.Mahkemeler vs siz çok yıpranırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Hocam ordaki yer ben islem gormusum diye bagiriyor zaten anlamadinizmi alirken.

Hocam ince eleyip sık dokumadim.arac hatasiz boyasiz cizik bile yok dediler.etrafinda dolasdim aldim arabayi cıktım.
    Kosulsuz guvendigim icin oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: NickYokNick

quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Hocam ordaki yer ben islem gormusum diye bagiriyor zaten anlamadinizmi alirken.

Hocam ince eleyip sık dokumadim.arac hatasiz boyasiz cizik bile yok dediler.etrafinda dolasdim aldim arabayi cıktım.
    Kosulsuz guvendigim icin oldu.

Alıntıları Göster
    böyle servisler, böyle güzel markaların adını karalıyor.
    BMW çizgisine yakışmayacak bir yetkili servis hizmeti.

Kaldı ki boyayı o kadar berbat yapmışlar ki boya atmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Hocam ufak bir rötüş boyası için bence mahkemeyle uğraşmayın.Farı değiştirsinler üstüne bir de bakım seti hediye etsinler.Güzel bir pazarlık olur.Zamanında biz de sıfır araba alırken , kapıda bir kaç çizik oluşup, ufak rötüşlar vardı.Ben önce arabayı geri verdim, sonra vazxgeçtim gittim dedimm bana belli bir miktar indirim yapın+kasko istiyorum diye, onlarda kabul ettiler ( tabi bunda kullandığınız üslüp ve arabadaki hasar durumuda önemli.Ufak kaporta hasarları çizik vs gibi ). Bende aracı aldım tekrar.
    Bence sizde ücretsiz tamir+ücretsiz bakım isteyin, arabanızın yürüyeninde , şasisinde yada hayati hiçbir parçasında sıkıntı yok.Mahkemeler vs siz çok yıpranırsınız.

Aracin stop lambasini garanti kapsaminda degismek zorundalar zaten bunu kendileride soyluyor.

Ancak durum hasarin kucuk yada buyuk olmasi degil yada para degil.

Kendi Hatalarini hakli gostermeye calismak.Tabiki borusaninda iade durumunda araci degerinin altinda almaya calismalari.
    Magdur edilen taraf ben olmama ragmen.tekrar 2. Magduriyet yasatmaya calisiyorlar.

Daha olumlu bir yaklasim ile cozebilirdik olayi ama geri donusler cok gec oluyor ve olumsuz donusler yapiliyor.
    Burdaki amac tamamen isin parasal boyutu yada 2.elde ugrayacagim zarar degil.
    Buna benzer olaylarda artik firmalar daha dikkatli davransin insanlarin iyi niyetini suistimal edip kullanmaya calismalari zoruma giden sey.
    Yolunacak kaz gibi gormelerinden eminim hepimiz biktik.
    Sustukca bu ve benzeri olaylar herzaman devam edecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NickYokNick -- 4 Nisan 2015; 14:20:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Aracin stop lambasini garanti kapsaminda degismek zorundalar zaten bunu kendileride soyluyor.

Kendi Hatalarini hakli gostermeye calismak.Tabiki borusaninda iade durumunda araci degerinin altinda almaya calismalari.
    Magdur edilen taraf ben olmama ragmen.tekrar 2. Magduriyet yasatmaya calisiyorlar.

Daha olumlu bir yaklasim ile cozebilirdik olayi ama geri donusler cok gec oluyor ve olumsuz donusler yapiliyor.
    Buna benzer olaylarda artik firmalar daha dikkatli davransin insanlarin iyi niyetini suistimal edip kullanmaya calismalari zoruma giden sey.

Alıntıları Göster

Kendi Hatalarini hakli gostermeye calismak.Tabiki borusaninda iade durumunda araci degerinin almaya calismalari.

Hocam türkiyede bu algı resmen oturdu malesef. Kaldı ki yeni model araçlarda bile bazen çıkabiliyor bunu bilmeniz lazım.

Çünkü son zamanlarda özellikle yaşanan olaylar bu tip durumların seriye bağlandığını gösteriyor. Çok dikkat etmek lazım çok..

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Kendi Hatalarini hakli gostermeye calismak.Tabiki borusaninda iade durumunda araci degerinin almaya calismalari.

Hocam türkiyede bu algı resmen oturdu malesef. Kaldı ki yeni model araçlarda bile bazen çıkabiliyor bunu bilmeniz lazım.

Çünkü son zamanlarda özellikle yaşanan olaylar bu tip durumların seriye bağlandığını gösteriyor. Çok dikkat etmek lazım çok..

Alıntıları Göster
    aslında hasar kaydı çıkmaması lazım araçta...
    borusan mengerler koluman veya volvo türk falan test araçlarına veya lansman araçlarına kasko yapmıyorlar diye biliyorum. Herhangi bir kaza durumunda kendi bünyelerinde araçları ucuza onardıkları için kasko yaptırmak mantıklı olmuyor.

• İzinsiz ses kaydı almak hukuka aykırıdır ve suçtur. Hukuka aykırı elde edilen deliller mahkemede delil niteliği taşımazlar. İzinsiz ses kaydı aldığınız için hakkınızda suç duyurusunda bulunursalar başınız ağrıyabilir. Tekrardan geçmiş olsun. En iyisi sulh yoluyla olayı çözüme kavuşturmak.
  • 126bin verip 1890km boyunca dip gaz horkullanılmış test arabasımı alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leewoojin

İzinsiz ses kaydı almak hukuka aykırıdır ve suçtur. Hukuka aykırı elde edilen deliller mahkemede delil niteliği taşımazlar. İzinsiz ses kaydı aldığınız için hakkınızda suç duyurusunda bulunursalar başınız ağrıyabilir. Tekrardan geçmiş olsun. En iyisi sulh yoluyla olayı çözüme kavuşturmak.

İspat niteliginde elinizde baska delil yoksa.izinsiz ses kaydi alinabilir.ses kaydini almamis olsam mahkeme asamasinda araci hatasiz teslim ettik yada satarken aracin hatasini soyledik diyebilirlerdi.

😎

• Elinizdeki izinsiz kaydedilen ses kaydi burada sikinti yaratabilir ama almanyaya gondermeniz bunu suc yaomayacaktir. Bmw merkezine atin kanit olarak, markanin degerine vurgu yaparak doseyin bu oto teknike. Almanya da yok pasam olmaz diyorsa yaziklar olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_jayjay

Elinizdeki izinsiz kaydedilen ses kaydi burada sikinti yaratabilir ama almanyaya gondermeniz bunu suc yaomayacaktir. Bmw merkezine atin kanit olarak, markanin degerine vurgu yaparak doseyin bu oto teknike. Almanya da yok pasam olmaz diyorsa yaziklar olsun.
    şu hale bak,bir plastik tampon ve 1 karış boya yüzünden şöyle bir araba tu kaka olmuş ,,, böyle bir mantalite,böyle bir zihin yapısı anca türkiyede olur başka yerde olmaz ,,,, bu arada satıcıya güvenip expertiz yaptırmamakla en az satıcı kadar siz de hatalısınız,, '' bu devirde babana bile güvenme '' derler hiç duymadınız mı? 126bin tl ye araba alıyorsun, 80 lira verip ekspertize sokmuyorsun

• arkadaşlar bende şunu merak ediyorum

böyle boya yada değişen olayını hemen değil de 2 yıl sonra farketsek, nasıl ispatlıyoruz ?

bayi dese ki sen vurup özel serviste boyatmışsındır değiştirmişsindir....
  • quote:

Borusan gerçekten çok ayıp etmiş. Aldığınız aracın aynısını ben de kullanıyorum. 0 km almıştım. Söyleyeceğim cümle çok klasik olacak ama, Aracı alana kadar ilgi alaka çok iyiydi. aracı aldıktan sonra satış temsilcim mesajlarıma ve mail ime bile cevap yazmıyor. sözde birkaç ay içinde bir hediye gönderecekti...
    Daha önce de forumda yazmıştım; BMW Türkiyede birçok kişinin kaale almadığı Hyundai kadar hizmet veremiyor, ne yazıkki..

Konu borusan değil! Teknik Oto..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 4 Nisan 2015; 17:45:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillCrest

quote:

Teknik oto borusan oto bunyesinde hizmet veriyor.

• quote:

quote:

quote:

Teknik Oto Borusan bünyesinde hizmet vermiyor arkadaşlar. Türkiye'de ana distribütör Borusan Oto'dur. Diğerleri Borusan üzerinden BMW AG ile statejik satış anlaşması imzalamış yetkili satıcı ve servislerdir. Borusan'ın kontrol ettiği yerler bunlar, direk Borusan ile alakası yok konunun. Her mesajda aürekli bir Borusan'ı boklama ihtiyacınızı anlamıyorum..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teknik Oto Borusan bünyesinde hizmet vermiyor arkadaşlar. Türkiye'de ana distribütör Borusan Oto'dur. Diğerleri Borusan üzerinden BMW AG ile statejik satış anlaşması imzalamış yetkili satıcı ve servislerdir. Borusan'ın kontrol ettiği yerler bunlar, direk Borusan ile alakası yok konunun. Her mesajda aürekli bir Borusan'ı boklama ihtiyacınızı anlamıyorum..

Oyle yada boyle Borusan oto bunyesinde hizmet veriyor.

Teknik otonun bagli oldugu firma borusan oto(vw de sivasda orka oto satiyor ama dogus oto ya bagli dimi ayni mantik burdada gecerli)

Bana donus yapmadan once bile borusan oto ile gorusup oyle donus yapiyorlar.Bilip bilmeden yaziyorsun.

Teknik Oto 1999’un Kasım ayına kadar Borusan Oto Bursa olarak ve o tarihten itibaren Teknik Oto olarak faaliyet gösteren Teknik Oto BMW, LAND ROVER ve MINI ile BMW MOTORRAD markalarının yetkili satış ve servis hizmetini sunmaktadır.

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisleri’nin klasik müşteri memnuniyeti, kaliteli servis ve hizmet anlayışını Bursa’da sürdürerek 2001 yılında Teknik Oto Eskişehir showroomu ile satış hizmeti vermeye başlandı. 2008 yılı itibariyle de yeni tesisinde satış ve satış sonrası hizmetlerini Eskişehir ve çevre illeri kapsayacak şekilde devam ettirmektedir.

• Biz adana yusuf baysal renoda daha beterini yasadik ayni sekilde dusuk fiyattan geri almak istediler genel mudurluge e posta attik kavga dovus sattiklari fiyattan geri aldilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyle yada boyle Borusan oto bunyesinde hizmet veriyor.

Teknik otonun bagli oldugu firma borusan oto(vw de sivasda orka oto satiyor ama dogus oto ya bagli dimi ayni mantik burdada gecerli)

Bana donus yapmadan once bile borusan oto ile gorusup oyle donus yapiyorlar.Bilip bilmeden yaziyorsun.

Teknik Oto 1999’un Kasım ayına kadar Borusan Oto Bursa olarak ve o tarihten itibaren Teknik Oto olarak faaliyet gösteren Teknik Oto BMW, LAND ROVER ve MINI ile BMW MOTORRAD markalarının yetkili satış ve servis hizmetini sunmaktadır.

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisleri’nin klasik müşteri memnuniyeti, kaliteli servis ve hizmet anlayışını Bursa’da sürdürerek 2001 yılında Teknik Oto Eskişehir showroomu ile satış hizmeti vermeye başlandı. 2008 yılı itibariyle de yeni tesisinde satış ve satış sonrası hizmetlerini Eskişehir ve çevre illeri kapsayacak şekilde devam ettirmektedir.

Borusan Oto'nun 20 yıllık müşterisi olduğum için bilip bilmeden konuşmak sıfatını kabul etmiyorum. Borusan'ı arayıp aracının için teklif istemelerinin sebebi 2. el araçların Premium Selection'a dahil olmaları yüzündendir. Premium Selection fiyatlarını belirleyen Borusan Oto'dur. Borusan'dan alacakları dip fiyat üzerinden kâr gözeterek alış ya da satış yaparlar. Adamlarla bu zamana kdr bireysel olarak onlarca alışveriş yapmış ve eşe dosta onlarca yardımcı olmuş ve tüm sistemlerini bilerek konuşuyorum.

İşin doğrusunu anlatıyorum size. Stratejik satış anlaşması farklı bir konu, Borusan'dan bilgi alıp fiyat vermek başka bir konu. O zaman hepsi indirsin tabelalarını Borusan Oto yazsın! Sizin mantığınızdan hareketle de böyle bir sonuç çıkıyor...

İster itimat edin, ister etmeyin. Ben doğrusunu söyleyim, gerisi sizin bileceğiniz iş. Yaptıkları terbiyesizlik evet ama bunun sorumlusu Borusan değil Teknik Oto.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.