Şimdi Ara

BMW 3.20i-Teknik Oto Bursa-2.el KANDIRILDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
7.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fistik gibi aracin var dert etme bukadar hayirli olsun
    Bence sosyal medyaya tasima olayi
    Sora yaptirimlarina katlanmak zorunda kalabilirsin
    Bu tur sirketlerin avukatlari cok saglam olur
    Sakin bir sekilde halletmeye bak dostum
    Mudurlere fln ulasmaya calis mail yoluyla
    Geri iade alirlar bi sekilde merak etme
    Sinirlerine herzaman hakim ol

Dedigimi unutma lutfen
    Marka karalama cabalarina sosyal medyadan girme sakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda iş marka karalama değil bence bmw karalanacak bir araba değil bunu herkes bilir ! İş burda bayinin yaptığı şerefsizl.k değilde nedir mahkemeye vermenize gerek yok bence direkt bmw almanya ile iletişime geçin derim zaten kendi isimlerine zarar gelmemeleri için direkt 0 araba vereceklerdir saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: HillCrest

quote:

Orijinalden alıntı: NickYokNick

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

Borusan gerçekten çok ayıp etmiş. Aldığınız aracın aynısını ben de kullanıyorum. 0 km almıştım. Söyleyeceğim cümle çok klasik olacak ama, Aracı alana kadar ilgi alaka çok iyiydi. aracı aldıktan sonra satış temsilcim mesajlarıma ve mail ime bile cevap yazmıyor. sözde birkaç ay içinde bir hediye gönderecekti...
    Daha önce de forumda yazmıştım; BMW Türkiyede birçok kişinin kaale almadığı Hyundai kadar hizmet veremiyor, ne yazıkki..

Konu borusan değil! Teknik Oto..

Teknik oto borusan oto bunyesinde hizmet veriyor.

Teknik Oto Borusan bünyesinde hizmet vermiyor arkadaşlar. Türkiye'de ana distribütör Borusan Oto'dur. Diğerleri Borusan üzerinden BMW AG ile statejik satış anlaşması imzalamış yetkili satıcı ve servislerdir. Borusan'ın kontrol ettiği yerler bunlar, direk Borusan ile alakası yok konunun. Her mesajda aürekli bir Borusan'ı boklama ihtiyacınızı anlamıyorum..

Oyle yada boyle Borusan oto bunyesinde hizmet veriyor.

Teknik otonun bagli oldugu firma borusan oto(vw de sivasda orka oto satiyor ama dogus oto ya bagli dimi ayni mantik burdada gecerli)

Bana donus yapmadan once bile borusan oto ile gorusup oyle donus yapiyorlar.Bilip bilmeden yaziyorsun.

Teknik Oto 1999’un Kasım ayına kadar Borusan Oto Bursa olarak ve o tarihten itibaren Teknik Oto olarak faaliyet gösteren Teknik Oto BMW, LAND ROVER ve MINI ile BMW MOTORRAD markalarının yetkili satış ve servis hizmetini sunmaktadır.

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı ve Servisleri’nin klasik müşteri memnuniyeti, kaliteli servis ve hizmet anlayışını Bursa’da sürdürerek 2001 yılında Teknik Oto Eskişehir showroomu ile satış hizmeti vermeye başlandı. 2008 yılı itibariyle de yeni tesisinde satış ve satış sonrası hizmetlerini Eskişehir ve çevre illeri kapsayacak şekilde devam ettirmektedir.

Borusan Oto'nun 20 yıllık müşterisi olduğum için bilip bilmeden konuşmak sıfatını kabul etmiyorum. Borusan'ı arayıp aracının için teklif istemelerinin sebebi 2. el araçların Premium Selection'a dahil olmaları yüzündendir. Premium Selection fiyatlarını belirleyen Borusan Oto'dur. Borusan'dan alacakları dip fiyat üzerinden kâr gözeterek alış ya da satış yaparlar. Adamlarla bu zamana kdr bireysel olarak onlarca alışveriş yapmış ve eşe dosta onlarca yardımcı olmuş ve tüm sistemlerini bilerek konuşuyorum.

İşin doğrusunu anlatıyorum size. Stratejik satış anlaşması farklı bir konu, Borusan'dan bilgi alıp fiyat vermek başka bir konu. O zaman hepsi indirsin tabelalarını Borusan Oto yazsın! Sizin mantığınızdan hareketle de böyle bir sonuç çıkıyor...

İster itimat edin, ister etmeyin. Ben doğrusunu söyleyim, gerisi sizin bileceğiniz iş. Yaptıkları terbiyesizlik evet ama bunun sorumlusu Borusan değil Teknik Oto.

Ya konuyu neden saptırıyorsunki

Sonucda teknik oto

Borusan otonun yetkili saticisi degilmi

Elbette konu borusan oto yu kapsayacak

😎

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Fistik gibi aracin var dert etme bukadar hayirli olsun
    Bence sosyal medyaya tasima olayi
    Sora yaptirimlarina katlanmak zorunda kalabilirsin
    Bu tur sirketlerin avukatlari cok saglam olur
    Sakin bir sekilde halletmeye bak dostum
    Mudurlere fln ulasmaya calis mail yoluyla
    Geri iade alirlar bi sekilde merak etme
    Sinirlerine herzaman hakim ol

Dedigimi unutma lutfen
    Marka karalama cabalarina sosyal medyadan girme sakin
    Konu Teknik otoyla ilgili olabilir ama bir firmayla anlaşma yapıp onun bayiliğini yapacaksan, o firmanın her türlü ticari ve etik politalarını uygulamak, o firmayı adam gibi temsil etmek zorundasın..
    126 bin TL. gibi bir paranın karşılığından bahsediyoruz, boru değil...
    O kadar para ver, karşılığında sana söylemedikleri kusuru olan bir ürünü kakalasınlar. Sonra pardon, geri getir ama 4.000 Tl kaybettin desinler..
    Yok öyle şey.
    Elinizde ses kayıtları, gerekli belgeler varsa, ve anlaşma yoluna gitmiyorlarsa, önce bir tercümandan da destek alarak, belgelerin kayıtların fotokopisi ile durusumu Türkiye Ana distrübitörü Borusana bildirin.

Eğer onlardan da mantıklı bir yaklaşım görmezseniz gerekli hukuki müracaatı yapın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Konu Teknik otoyla ilgili olabilir ama bir firmayla anlaşma yapıp onun bayiliğini yapacaksan, o firmanın her türlü ticari ve etik politalarını uygulamak, o firmayı adam gibi temsil etmek zorundasın..
    126 bin TL. gibi bir paranın karşılığından bahsediyoruz, boru değil...
    O kadar para ver, karşılığında sana söylemedikleri kusuru olan bir ürünü kakalasınlar. Sonra pardon, geri getir ama 4.000 Tl kaybettin desinler..
    Yok öyle şey.
    Elinizde ses kayıtları, gerekli belgeler varsa, ve anlaşma yoluna gitmiyorlarsa, önce bir tercümandan da destek alarak, belgelerin kayıtların fotokopisi ile durusumu Türkiye Ana distrübitörü Borusana bildirin.

Eğer onlardan da mantıklı bir yaklaşım görmezseniz gerekli hukuki müracaatı yapın derim..

Alıntıları Göster
    hocam senin de hatan var gözle görünecek bir şey dikkatli olman lazım o kadar para veriyosun.

• Böyle şeyler duydukça sıfır araç almanın ne kadar mantıklı bi hareket olduğunu daha iyi anlıyorum. Yok yere bi dünya masraf çıktı ve yok yere canınız sıkıldı, hatta araçdan da soğudunuz insanlara güveniniz kalmadı.. 3-5 lira fazla verip sıfır alsanız kafanız rahat edicek. Gerçi sıfır da da şans işi sıkıntılar olabiliyo ama 2. El kadar değil.

Yine de geçmiş olsun, umarım en kolay ve hayırlı şekilde sonuçlandırırsınız problemi

• Bencede çok hararetlenmeden halledin, sosyal medyaya felan bulaşmayın hiç. Haklıyken, haksız konuma düşmeyin. Geçmiş olsun.

• Hocam konuda sonuna kadar haklısınız ama 126.000 tl test aracına vermek zor karar olsa gerek

• NickYokNick N kullanıcısına yanıt
    Konudan saptığımı sanmıyorum. Bugün TR'de BMW yetkili satıcısı açmaya kalkarsanız borusan oto'dan değil bmw ag'den izin almanız gerekir. Denetimini borusan yapar, o da ag'nin belirlediği kurallar çerçevesinde gerçekleşir.. Teknik oto'nun attığı kazığı, borusan'a yıkmaya devam edin siz. Ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Daha doğrusu bunu yapan adam, boku borusan'a atmış gibi gösteren teknik oto çalışanıdır

Sizi bu durumdan borusan oto kurtarır merak etmeyin! Teknik Oto'nun da ağzına tükürür, hiç mi hiç merak etmeyin.. Ciğerlerini bilirim yetkili satıcıların..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67B07BCCD -- 4 Nisan 2015; 22:08:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konudan saptığımı sanmıyorum. Bugün TR'de BMW yetkili satıcısı açmaya kalkarsanız borusan oto'dan değil bmw ag'den izin almanız gerekir. Denetimini borusan yapar, o da ag'nin belirlediği kurallar çerçevesinde gerçekleşir.. Teknik oto'nun attığı kazığı, borusan'a yıkmaya devam edin siz. Ama insanları yanlış yönlendiriyorsunuz. Daha doğrusu bunu yapan adam, boku borusan'a atmış gibi gösteren teknik oto çalışanıdır

Sizi bu durumdan borusan oto kurtarır merak etmeyin! Teknik Oto'nun da ağzına tükürür, hiç mi hiç merak etmeyin.. Ciğerlerini bilirim yetkili satıcıların..

Borusani karalama gibi bir niyetim yok.

Zaten olay suanda borusan tarafindan inceleniyor.
    Benim vurgulamak istedigim direk yada dolayli olarak teknik oto borusan a baglimi bagli.sonucda turkiyedeki agbeyi borusan oldugu icin olay onlara kadar intikal ediyor

• quote:

quote:

Benim vurgulamak istedigim direk yada dolayli olarak teknik oto borusan a baglimi bagli.sonucda turkiyedeki agbeyi borusan oldugu icin olay onlara kadar intikal ediyor

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, borusan gerekeni yapacaktır. Burayı takip eden çalışanları da mevcut borusan'ın sıkmayın canınızı. Sizi haksız çıkartmak gibi bir çabam yok! Lütfen yanlış anlaşılmayayım.. Tekrarlıyorum teknik oto'nun ayıbıdır tamamen bu ve siz %100 haklısınız. Gereken yapılır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-67B07BCCD

quote:

quote:

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim, borusan gerekeni yapacaktır. Burayı takip eden çalışanları da mevcut borusan'ın sıkmayın canınızı. Sizi haksız çıkartmak gibi bir çabam yok! Lütfen yanlış anlaşılmayayım.. Tekrarlıyorum teknik oto'nun ayıbıdır tamamen bu ve siz %100 haklısınız. Gereken yapılır..

Alıntıları Göster
    gecmis olsun. Zor bir durum.

Tüketici haklarina da basvurabilirsiniz. Bir arastirin derim.

• quote:

quote:

quote:

Ozurdileyecek bisey yok.
    İlginize ben tsk ederim ayrica.
    cozerse olayi borusan cozecek.Buyuklugunu bakalim gorebilecekmiyiz.
    Hedef alinan firma teknik oto zaten.baslikda direk teknik oto bursa oldugunu vurguladim.Art niyetli olsam borusan yazardim.
    Konu borusan teknik oto degil zaten.Bu mengerler dogus oto yada baska bir firmada olabilirdi.

Vurgulamak istedim sey artik boyle durumlarda herkes hakkini ararsa daha az hata yapilir ve daha az insan magdur edilir.Forumlara yada sosyal medyaya yansimayan daha nice magduriyetler vardir ve haberimiz yokturdur eminimki.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ozurdileyecek bisey yok.
    İlginize ben tsk ederim ayrica.
    cozerse olayi borusan cozecek.Buyuklugunu bakalim gorebilecekmiyiz.
    Hedef alinan firma teknik oto zaten.baslikda direk teknik oto bursa oldugunu vurguladim.Art niyetli olsam borusan yazardim.
    Konu borusan teknik oto degil zaten.Bu mengerler dogus oto yada baska bir firmada olabilirdi.

Vurgulamak istedim sey artik boyle durumlarda herkes hakkini ararsa daha az hata yapilir ve daha az insan magdur edilir.Forumlara yada sosyal medyaya yansimayan daha nice magduriyetler vardir ve haberimiz yokturdur eminimki.

Alıntıları Göster
    Madem sana stop lambasının değiştiğini söylemişler (öyle yazmışsın yukarıda); e peki yeni takılmış stop lambası nasıl su alır içine? Belli ki değişmemiş ve bir yerinde çatlağı var...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leewoojin

İzinsiz ses kaydı almak hukuka aykırıdır ve suçtur. Hukuka aykırı elde edilen deliller mahkemede delil niteliği taşımazlar. İzinsiz ses kaydı aldığınız için hakkınızda suç duyurusunda bulunursalar başınız ağrıyabilir. Tekrardan geçmiş olsun. En iyisi sulh yoluyla olayı çözüme kavuşturmak.

İspat niteliginde elinizde baska delil yoksa.izinsiz ses kaydi alinabilir.ses kaydini almamis olsam mahkeme asamasinda araci hatasiz teslim ettik yada satarken aracin hatasini soyledik diyebilirlerdi.

😎

Delilim yok diye hukuka aykırı yoldan delil elde ettim diyerek mahkemeye sunamazsınız.Sunarsınız da delil olarak değerlendirilmez.Ayrıca TCK özel hayatın gizliliği ile ilgili maddelerce yaptığınızın yaptırımı var.
    Siz zaten imzayı atmışsınız.Ne olursa olsun bence araca dışarıda bir yerde ekspertiz yaptırmalıydınız. Böyle birşeye izin vermiyorlarsa oradan uzak durmak gerektiği düşüncesindeyim.
    Bence de işi mahkemeye taşımak hata olabilir.En azından sizin cebinizden avukatınıza ödediğiniz tutar çıkacak.Buda aradaki fark kadar olacaktır aşağı yukarı.Dedikleri gibi Almanya ile iletişime geçmeye çalışın.Tutarda orta yolu bulmanız mantıklı olur.Sonuçta aracı da belli bir süre kullandınız ve araçtada bir yıpranma oluştu.Bunun da bir karşılığı olmalı.Sizi anlıyorum ancak mahkeme süreci uzun ve sonu belirsiz bir süreç.İşler ters giderse uğrayacağınız zarar çok daha büyük olur.Bence arkadaşın önerisini dinleyip anlaşma yoluna gidin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Madem sana stop lambasının değiştiğini söylemişler (öyle yazmışsın yukarıda); e peki yeni takılmış stop lambası nasıl su alır içine? Belli ki değişmemiş ve bir yerinde çatlağı var...

yan sanayi olabilir,, benim mondeonun ön farları yıkamadan sonra buğulanıyordu,baktık tayland malı yan sanayi,, orijinal ford farları taktık düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

quote:

İzinsiz ses kaydı almak hukuka aykırıdır ve suçtur. Hukuka aykırı elde edilen deliller mahkemede delil niteliği taşımazlar. İzinsiz ses kaydı aldığınız için hakkınızda suç duyurusunda bulunursalar başınız ağrıyabilir. Tekrardan geçmiş olsun. En iyisi sulh yoluyla olayı çözüme kavuşturmak.

İspat niteliginde elinizde baska delil yoksa.izinsiz ses kaydi alinabilir.ses kaydini almamis olsam mahkeme asamasinda araci hatasiz teslim ettik yada satarken aracin hatasini soyledik diyebilirlerdi.

😎

Delilim yok diye hukuka aykırı yoldan delil elde ettim diyerek mahkemeye sunamazsınız.Sunarsınız da delil olarak değerlendirilmez.Ayrıca TCK özel hayatın gizliliği ile ilgili maddelerce yaptığınızın yaptırımı var.
    Siz zaten imzayı atmışsınız.Ne olursa olsun bence araca dışarıda bir yerde ekspertiz yaptırmalıydınız. Böyle birşeye izin vermiyorlarsa oradan uzak durmak gerektiği düşüncesindeyim.
    Bence de işi mahkemeye taşımak hata olabilir.En azından sizin cebinizden avukatınıza ödediğiniz tutar çıkacak.Buda aradaki fark kadar olacaktır aşağı yukarı.Dedikleri gibi Almanya ile iletişime geçmeye çalışın.Tutarda orta yolu bulmanız mantıklı olur.Sonuçta aracı da belli bir süre kullandınız ve araçtada bir yıpranma oluştu.Bunun da bir karşılığı olmalı.Sizi anlıyorum ancak mahkeme süreci uzun ve sonu belirsiz bir süreç.İşler ters giderse uğrayacağınız zarar çok daha büyük olur.Bence arkadaşın önerisini dinleyip anlaşma yoluna gidin.

ses kaydi konusunda hakliyim bunu arastirin burda uzun uzadiya anlatmak istemiyorum.

Ayrica ben araci zaten kullanmak icin aldim.vitrine koymak icin almadim.

Mahkemeye basvurmam durumunda ama 1 yil sursun ama 5 yil sursun mahkeme sonuclanmasi.Eninde sonunda ben hakli bulunacak ve kazanacagim.

Mahkemeye basvurdugum gun noter huzurunda cekerim bi otoparka araci mahkeme sonuclanana kadar da kiralarim ayni modelde bi arac.mahkeme sonundada firma hem kiraladigim arac hemde otopark ucretini ofemek zorunda kalir.
    Exstradan maddi manevi alacagim tazminat haric.

İnsanlari hep boyle kandiriyorlar zaten olur arkadas magdur edilen ben olayim.birde cok uzun surer diye mahkemeye vermeyeyim yok oyle arkadas.Sonunda kesin kazanacagim bi davayi neden baslatmayim isterse 10 yil sursun

BELİRTMEK İSTİYORUM İSİN BOYUTU PARA DEGİL ZATEN.FİRMADAN COK BUYUK TALEPLERİMDE OLMADİ.AMA ARTIK APTAL YERİNE KOYMASİNLR İNSANLARI

• quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

quote:

yan sanayi olabilir,, benim mondeonun ön farları yıkamadan sonra buğulanıyordu,baktık tayland malı yan sanayi,, orijinal ford farları taktık düzeldi

BMW logosu var %1 de olsa böyle bir hata ile karşılaşabiliyorlarmış
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

quote:

BMW logosu var %1 de olsa böyle bir hata ile karşılaşabiliyorlarmış

Alıntıları Göster
    O kadar düşük km.de test arabası oluyor mu Km.yi de düşürmüş olmasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

quote:

😎

Ne demek aracı kullandınız ve yıpranma oluştu? Öyle şey mi olur ya. Adamlar ayıplı mal satıyorlar sonra ayıbı ortaya çıkıp iade alacakken siz bunu kullandınız o yüzden sizden para kesicez diyorlar. Mantık bunun neresinde ben anlamadım? Bir de sen de mantıklıymış gibi izah etmeye çalışıyorsun. O zaman ayıplı mal satmasaydın kardeşim. Hem haber vermeden ayıplı mal satıcaksın hem de arabanın kullanımından dolayı oluşan zararı üstlenmeyip yine mağdurdan çıkarmaya çalışacaksın. Sen haber vermeksizin dolandırıcı gibi ayıplı mal satmışsan onun kazasından da belasından da kullanılırken oluşan değer kaybından da hatta ve hatta noter masraflarından bile sorumlusun ve hakkını arayan bir adam bunların hepsini almadan kesinlikle geri adım atmaz. Boş yere uğraşmış da olmazsınız merak etmeyin. Herkese örnek olmuş olursunuz ve yine bu firmaları da en azından biraz dizginlemiş, gelecekte yaşanacak böyle sorunları da en azından biraz engellemiş olacaksınız. Diğer türlü yanlarına kalırsa inanın tepemize çıkarlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.