Şimdi Ara

BMW 3.25 E90

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eski arabam olan vw jetta 1.6tdi 2011 i sattım.Ve şuan kendime bir bmw e90 3.25i aramaktayım.Fakat piyasada 2 tane bulabildim sadece sahibbindencom da 2 tane var.Bu araçtan olupta satmak isteyen lütfen iletişime geçsin.Ayrıca bu araçla ilgili pek bir bilgim yok piyasada çok olmadığından dolayı.Eğer herhangi bir bilgisi olan yada link verebilecek olan varsa sevinirim.Motor kronik arızaları , şanzıman sorunları vs.

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: winner_dd

Selam ,

Eski arabam olan vw jetta 1.6tdi 2011 i sattım.Ve şuan kendime bir bmw e90 3.25i aramaktayım.Fakat piyasada 2 tane bulabildim sadece sahibbindencom da 2 tane var.Bu araçtan olupta satmak isteyen lütfen iletişime geçsin.Ayrıca bu araçla ilgili pek bir bilgim yok piyasada çok olmadığından dolayı.Eğer herhangi bir bilgisi olan yada link verebilecek olan varsa sevinirim.Motor kronik arızaları , şanzıman sorunları vs.

Saygılar.

neden 3.25? 3.20 yetmiyor mu
    3.25 ler coupe/cabrio mu
  • neden 325 istiyorsunuz?özel bir sebebi yoksa 320de gayet yeterli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty0909

quote:

Orijinalden alıntı: winner_dd

Selam ,

Saygılar.

neden 3.25? 3.20 yetmiyor mu
    3.25 ler coupe/cabrio mu

Hocam belirttiğim gibi e90 yani sedan düşünüyorum .3.20 çoğu insana yetebilecek bir araba fakat atmosferik motorda 2000cc yeterli olmadığını düşünüyorum 1.4 tsi vw jetta ve scirocco kullanma şansım oldu aşağı yukarı bunlarla aynı giden hatta sciroccodan yavaş giden bir araca okadar para bağlamak mantıksız geliyor .Aynı fiyatlara 3.25 bulabiliceğimi düşünüyorum ama piyasada çok az var. Bknzhttp://www.sahibinden.com/bmw-3-serisi-325i?a5_min=2005&sorting=price_asc&a8=250 4 tane sadece =)

• quote:

Orijinalden alıntı: sps1991

neden 325 istiyorsunuz?özel bir sebebi yoksa 320de gayet yeterli olur.

Özel bir sebebi yok dizelin sesinden nefret ediyorum yıllarca dizel araç kullandım ve tepsi kamyonet gib tar tar tar çalışıyor bu beni çok rahatsız ediyor.Tabiki bmw diğer araçlara nazaran biraz daha sessizdir ama o bile yeterli gelmiyor.Arabayı çok kullanmayan biri olarak 3.25 beni yakıt olarak çok zorlamayacağını düşünüyorum.Bastığımda giden ekonomik kullanımdada 3.20i den çok aşağı kalmayacağını düşünüyorum.Fabrika verilerinde bile 1 2 lt fark var .
  • Hocam insAllah istediginiz araci bulursunuz, ama bmw benzinlide cok yakiyor ozelliklede istediginiz kasada, dizel sevmiyorsunuz ama 330d dusunmezmisiniz hem ekonomik hemde canavar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hk@n

Hocam insAllah istediginiz araci bulursunuz, ama bmw benzinlide cok yakiyor ozelliklede istediginiz kasada, dizel sevmiyorsunuz ama 330d dusunmezmisiniz hem ekonomik hemde canavar

Hocam babamda 5.30d var e60 kasa inanın çok güzel ve canavar bir makine.Ama inanın onun bile dizel sesini alıyorum ve rahatsız oluyorum. Galiba bu konuda biraz takıntılıyım.Ayrıca 3.30d e90 kasa sedan hiç görmedim yok gibi birşey 3.30i bile tek tük var ve aşağı yukarı performans olarak 3.25i ile 3.30d çok yakınlar.Yakıt konusu kafamı çok kurcalamıyor senede 10.000 km ya yapıyorum ya yapmıyorum.Tek kafamı kurcalayan hiç kimsenin bu araçla ilgili bir bilgisi olmaması.Hatta aracın varlığından dahi haberi olmaması =) .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.