Şimdi Ara

BMW 3.25İ E46 LPG TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 MODEL 3.25E LPG HANGİ MARKA KİTİ TAVSİYE EDERSİNİZ BENİM AKLIMDAN GEÇENLER
    BRC VE TELEFLEX

• quote:

Orijinalden alıntı: erdal53

2004 MODEL 3.25E LPG HANGİ MARKA KİTİ TAVSİYE EDERSİNİZ BENİM AKLIMDAN GEÇENLER
    BRC VE TELEFLEX

öncelikle merhaba

isterseniz birde orjinal italyan kitmtm arştırın arcınıza gönül rahatlıgı ile kulanırsınız saygılar
  • MERHABA BMW 325 EN SORUNSUZ PRİNS ÖNEREBİLİRİZ

• Prinsin fiyatı nedir
  • Kullanan arkadaslar varsa onlarında yorumlarını bekliyorum lütfen yardımcı olun
  • Kit Mtm Takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prinsson-Wolf -- 9 Şubat 2012; 20:50:54 >
  • prins yada mtm'nin khe-in enjektörlü modelini tavsiye ederim hiç bir probleminde olmaz ikisindede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 Bmw 3.20d Jant tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prime 6 silindir cicin fiyat nedir arkadaslar
  • prins 6 silindir fiatı 3600tl x10taksit
  • İNKAGAS(BMD) BRC ARACINIZDA SORUNSUZ ÇALIŞIR MONTAJ İŞÇİLİĞİ SERVİS KALİTESİ VE GARANTİ SİSTEMİDE COK ÖNEMLİDİR TERCİHİNİZİ BÜ YÖNDE YAPARSANIZ MEMNUN KALIRSINIZ

------------------------------------------------------------------
    ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENEĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), BRC 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

ANKARA \ KONYAYOLU OPAL PLAZA:0312 583 05 83
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal53

2004 MODEL 3.25E LPG HANGİ MARKA KİTİ TAVSİYE EDERSİNİZ BENİM AKLIMDAN GEÇENLER
    BRC VE TELEFLEX

Öncelikle selamlar,
    BRC düşünüyorsanız 185 hp olan bu araca mutlaka BRC'nin Genıus Max regulatörü takılmalı, turuncu enjektörlerle.
    Bu tip araçlara çok sayıda montajımız var, kaliteli sorunsuz bir sürüş için marka kadar montajda çok önemli tabi montaj dışarıdan görünene göre parçaların konulduğu yertler değil.
    Montajı yapmak için uygun kitin seçilmeside montajcının işidir bu tip araçlarda en çok rastlanan sorunda budur (Yanlış regulatör ve ya enjektör seçimi) ne kadar çok pratik varsa bu motorla montajcının işi o kadar kolaylaşır.

BMW 3.25İ E46 LPG TAVSİYESİ BMW 3.25İ E46 LPG TAVSİYESİ BMW 3.25İ E46 LPG TAVSİYESİ
     BMW 3.25İ E46 LPG TAVSİYESİ BMW 3.25İ E46 LPG TAVSİYESİ

Not: Edit resim yükleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERLPG -- 16 Şubat 2012; 10:54:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.