|
Bildirim
|
Bakımlarını zamanında yaptırırsan hiçbir şey olmaz. Niyeyse milletimizde hep BMW kötüleme huyu var. Alman arabası hiçbir şey olmaz. Sokak arasındaki tamirciye götürürsen üzer .
|
fikir mantıklı gibi gözükmekle beraber
bmw olayına girmek,aldığınız aracın size binmesi diyebilirim nazikçe.. siz anladınız. kullanıcı kitlesi ve kullanım şartları olarak alan kişiye binmemesi imkansız o denli hunharca ve apaçi tarzda araçların ırzına geçiyorlar resmen.. bmw almayın kısaca. |
Clio 4 dewamkee
|
Sanayi ile akraba olur çomarlarla yüzgöz olursun, hem alırken hem satarken hem sanayide en cahil kesimle muhattap olursun
|
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olursunuz hocam. O arabalar kullanılabilir durumda olsa insanlar nadiren b c sınıfı araç alır. Yurt dışında bir kaç yüz dolara satıldıığ yerlerde bile insanlar bu bahsettiğiniz aracı almazlar. Bunlar için kısa bir tabir vardır "Money Pit" para kuyusu.
Marka belirtmeyeceğim ama ben benzer bir tecrübe yaşadım, benim yediğim kazığı bir kenara bıraktım, aracı aldığım paranın yarısını da sanayiye gömdükten sonra toplayan motorcu aracı benden aldı. O bile adam edemedi sattı. Sonrasında fantaziyi bir kenara bıraktım bir önceki kasa kango biniyorum (13 yıllık aracım, sıfır almıştım ve ikinci araç aldığımda da Kango'yu satmadım). Aracı her değişmeye niyetlendiğimde başımdan geçenleri hatırlayıp Kango'ya (Kango'ya bile! yani o derece hırpalandım) saygı ile bakıyorum. Ancak bu tarz girişimleri depresyonda olan insanlar için tavsiye ederim. Hayatınıza acaip bir renk geliyor, ustalar çıraklar, akıl verenler, araç çalıştırmayı bilmeyip öğüt verenler, o arabaya o para verilir mi diyenler, hiç bilmediğiniz parçalar, yurt dışı araç parça alış veriş siteleri vs... liste uzar. Sanayi sizi çağırıyor olabilir. Call of Sanayi |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 15 Mart 2020; 22:16:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|