Bildirim
E90 3.20i vs w211 E240 vs E60 5.20i vs Accord vs Insignia
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
en mantıklısı accord o paraya temizi alınır. -
quote:
Orijinalden alıntı: arabasevdası
en mantıklısı accord o paraya temizi alınır.
Bencede en mantıklısı accord ama gel gelelim mtv açısından model yaşı itibarıyla en mantıksızı o sıkıntı orada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insignia iyidir. hem iclerinde en modern hem de en makul arac.
senelik 1600 vergi sıkıntı değilse sizin yerinizde olsam mercedesi seçerdim. w211 diğerlerinden çok daha kaliteli söyledikleriniz arasında. -
w211 çok ağır basıyor diğerlerine nazaran.(Hepsini eş temizlikte tutmamız kaydıyla) -
Kalp W211,mantık Insignia.
quote:
Orijinalden alıntı: Aytürk
Kalp W211,mantık Insignia.
kalbini dinle ayturk -
w211 yanında diğerlerinin esamesi okunmaz. -
Arkadaşın yerinde olsam kalbimi dinlerdim zaten
W211
Şu karşılaştırmada accord diyenlere gülüyorum İnsignia diyorum. Çünkü hem daha yeni hemde daha yakışıklı. W211 kalitesi tartışılmaz bir gerçek.
W211, E60 dan iyi.Hem vergide bir alt dilimde.
Fakat benzin tüketimi ve bakım-parca konusu zor iş.
W211 kullanıcısı olarak BMW 3 serisi ile kıyaslamanızı anlayamadım, BMW 5 serisi beklenebilirdi.
Bu üçü arasından kesinlikle Mercedes E Serisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: panthera52
W211 kullanıcısı olarak BMW 3 serisi ile kıyaslamanızı anlayamadım, BMW 5 serisi beklenebilirdi.
Bu üçü arasından kesinlikle Mercedes E Serisi.
80-90 bin bütçem olsa değil 3 serisi hiçbir arabayla kıyaslamam temiz bir w211 alırım tabiki ama bütçe kısıtlı olunca alınabilecek w211 ker kafa karıştırıyor haliyle
w211 e320 derim. e240 mantıklı bir araç değil. 320den fazla yakıyor ayrıca 2.6litre olduğu için vergisi düşük değil o kadar. -
E240 2.6 motor lakin arac ruhsatta 2.4 olarak gecer.Bunun uzetinden vergi odersiniz.Ama ben gecen hafta e320 aldim kesinlikle hakki olan motor bu hic kesilmiyor.
E240 2.6 motor lakin arac ruhsatta 2.4 olarak gecer.Bunun uzetinden vergi odersiniz.Ama ben gecen hafta e320 aldim kesinlikle hakki olan motor bu hic kesilmiyor.
Ben de bir W211 sahibi olarak E240 ile 5 serisi kıyaslanmalı diyorum. Tabii ki bu kıyaslamadan W211 çıkar, ancak facelift (makyajlı) olmayan bu kasalardaki SBC fren problemi ve bir takım elektronik arızaların baş ağrıttığı söyleniyor. Sırf bu problemlerden dolayı bütçemin epeyce üzerine çıkarak 2007 model makyajlı bir W211'de karar kılmıştım.
Ayrıca E240 bu serinin verimsiz motorlarından birine sahip deniliyor.
İlla ki premium istiyorum diyorsanız bütçenizi önemli oranda artırmalısınız, ben olsam 60 küsur binleri bunların hiç birine vermezdim. Ya o paralara sıfır C segmenti ya da 80.000'den başlayan premium.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X