Şimdi Ara

bmw 3 serisi e46 kasa otomatik şanzıman

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bmw 318 e46 kasa sahibiyim. aracım 4 ileri otomatik vites. ben şanzımanı 6 ileri otomatiğe çevirmek istiyorum. böyle birşey mümkünmü. şu anda motor da modifiye yapılıyor. kapak taşlama, krank millerini değiştirme vs. ben bu kasayı çok sevdiğim için böyle bir soru sormsk istedim.

herkese teşekkürler.

• 4 adet dişlisi olan otomatik vites kutusuna 2 adet daha dişli sokacak babayiğit varsa olur
  • kardeş, dişli sokmayacak, yeni şanzıman takacak ;)
  • 4 ileride neymiş yav 1.6 100 beygir arabamı bu. taktırın hocam. hatta paranız çokca varsa borusandan 318i e46 5 ileri otomatik şanzuman getirtmesini söyleyin veya 6 neyse. 5 ile 8 bin liralık arası bir masrafı olacaktır
  • teşekkürler. işallah taktıracağım. tat vermiyor bu şekilde.
  • ibo_pazarkaya İ kullanıcısına yanıt
    volvo s 80 ım vardı 270 beygir. o da 4 vitesti.hızlanmada sıkıntı olmaz pek de yakıt noktasında olur gıbıme gelıyor. bunun in 5-10 bin neyse vermek ne kadar mantıklıdır bilemıyorum. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo_pazarkaya

arkadaşlar, bmw 318 e46 kasa sahibiyim. aracım 4 ileri otomatik vites. ben şanzımanı 6 ileri otomatiğe çevirmek istiyorum. böyle birşey mümkünmü. şu anda motor da modifiye yapılıyor. kapak taşlama, krank millerini değiştirme vs. ben bu kasayı çok sevdiğim için böyle bir soru sormsk istedim.

herkese teşekkürler.

Sa hocam aracınız kaç modeldi. 2002-2003 model 320i otomatik şanzımanları kaç ileri acaba bilginiz varmı? Sorunlu bi şanzıman mıdır;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.