Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.302.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benm aldığım yorumlar sadece coupe,cabrio içindi
  • euro 2.20 oldu. bu kur fiyatıyla bmw almak enayilik gibi olmaz mı sizce? 1-2 ay evvel 1,93 seviyelerindeydi. 50k euroluk arbada 13.500tl fark oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello

Benm aldığım yorumlar sadece coupe,cabrio içindi

hocam yanlış almışın o zmn yorumları.. coupe cabrioların motor kodları sedanlardaki motorlardan değişik.. düzeltildi.. araştırırsan bulursun gerekli açıklamaları...

@coyoote: ben arabayı alıcam mesela 2.5 haftam var.. anlaştığım gün 220.000TL idi, şimdiki kur ile 242.000TL.. yapacak bir şey yok.. bunu kabul ederek sipariş veriyorsun zaten.. ancak biraz daha indirim isticem faturayı kestirmeden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

@coyoote: ben arabayı alıcam mesela 2.5 haftam var.. anlaştığım gün 220.000TL idi, şimdiki kur ile 242.000TL.. yapacak bir şey yok.. bunu kabul ederek sipariş veriyorsun zaten.. ancak biraz daha indirim isticem faturayı kestirmeden..

SEn daha iyi bilirsin de ;böyle ciddi farklar olduğunda indirim yapabilmeleri lazım.Muhtemelen onlara maliyet kuru daha düşüktür,isterlerse bunu sana da yansıtabilirler,ya da net fiyat üzerinden % indirimi daha fazla yapabilirler.Ben Audi A4 ü aldığımda euro olarak indirim harici,euro yu daha düşükten hesaplamışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

SEn daha iyi bilirsin de ;böyle ciddi farklar olduğunda indirim yapabilmeleri lazım.Muhtemelen onlara maliyet kuru daha düşüktür,isterlerse bunu sana da yansıtabilirler,ya da net fiyat üzerinden % indirimi daha fazla yapabilirler.Ben Audi A4 ü aldığımda euro olarak indirim harici,euro yu daha düşükten hesaplamışlardı

aynen raif abi.. bende Euro'yu anlaştığım zamanki kurdan hesaplamalarını rica edeceğim.. olmaz derlerse maksimum 2.1TL olacak şekilde hesap yapmalarını ya da 2.2TL'den aracı 105.000€'a vermelerini isticem.. bakalım artık hangisini kabul edecekler yoksa bende mi patlayacak göreceğiz..

• Ben parayi euro ya cevirdigimde kur 1.96 idi. Yeni yil zammini ve euro farkini hesaba katarsak 18.000 tl e yakin pahalandi aracim. Bence euro fiyatindan biraz daha indirim yapabilirler. Cunku kur degisiklikleri sonucu olusabilecek fiyat degisikliklerine birsey yapamayiz demislerdi.
  • yani aslında öyle, benim 320d ile ilgilendiğimi bildikleri için düzenli arıyorlar borusan'dan.. geçen salı aradıklarında istediğim config'daki aracı hesaplayıp telefonda direk %4 indirim yaptılar.. sanırım baya bi miktar daha marjları vardır.

@techzone bişey daha sorcam. daha önce borusan'dan hiç araç almadığım için takip etmemiştim, mesela dönem dönem şu şekil kampanyalara çıkıyorlar mı? " işte ne biliim euro kuru sabit 1,90tl 60 ay vade 0,75 faiz " gibi.. 1,5 sene sonra kasa değiştirecek arabayı 2,20 kurdan almak hakkatten mantıklı değil benim için.. daha önce yazmıştım, kasa masa benim umrumda değil, ben yılda 30bin km yol yaptığım için az yakan bi araba almak istiyorum.. yani gidip a4 tdi'a para veremem. kötü araba değil ama hem 320d'den daha pahalı, hem baya bi daha güçsüz, hemde fazla yakıyor.. o yüzden alacam bu arabayı ama ne zaman nasıl onu bilemiyorum şu anda.. sanırım beklemek en iyisi şu anda..

• ewt çeşitli kampanyalar yapıyorlar..

ama kur olayında da şöyle bir durum var.. eğer elindeki para Euro olarak duruyorsa yani TL değilse Euro isterse 5TL olsun değişen bir şey olmayacaktır.. o yüzden cebinizde nakit Euro varsa beklemenize gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Şubat 2011; 10:58:35 >
  • herkese merhaba,

çarşamba günü alınan teklif şu şekilde.

BMW 320d Sedan EURO 21,750.00
    BOYA : space grey 762.35
    DÖŞEME : bej sensatec 432.00
    42802 REFLEKTÖR/İLKYARDIM ÇANTASI
    43102 Elektrokrom iç ayna
    52102 yağmur sezicisi
    56302 iç aydınlatma paketi
    84502 AKUSTİK KEMER UYARISI
    85302 İNGİLİZCE ÖN PANEL
    8S302 OTOMATİK KAPI KİLİT FONK.
    8SD02 KARTER KORUMASI
    ---------park mesafe kontrol (arka)----------------------435.63
    --------- bi-xenon ------------------------------------635.30
    ---------otomatik klima -------------------------------698.82
    KDV ( %18 ) (EURO) ------------------ 7,389.49
    TESCİL MASRAFLARI (TL) ------------- 2,041.40
    ANAHTAR TESLİM TUTARI (EURO) ---- 49,374.68

Cruise control ve sunroof eksik bu donanımda. Benim için sunroof şart değil ama cruise iyi olurdu.
    Araç bayii'de hazır bu arada. Bundan dolayı normalden fazla indirim alma şansımız olur mu?
    Donanım hakkın düşünceleriniz nelerdir?
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 4 Şubat 2011; 18:34:35 >

• çok boş bir 3 serisi daha.. ben anlamıyorum; bu bayilerin bu kadar boş araç satmaya çalışmalarının amacı nedir? üstelik buna dolu sayılır diyen satış danışmanları bile var.. onlarda haklı fiyat arttıkça satış adedi düşüyor.. olabilecek en iyi fiyat ile satış yapmak zorundalar..

indirim olabilir belki.. ama çok boş bir araç..
  • quote:

çok boş bir 3 serisi daha.. ben anlamıyorum; bu bayilerin bu kadar boş araç satmaya çalışmalarının amacı nedir? üstelik buna dolu sayılır diyen satış danışmanları bile var.. onlarda haklı fiyat arttıkça satış adedi düşüyor.. olabilecek en iyi fiyat ile satış yapmak zorundalar..

bu gene iyisi. Bir de yazdığım opsiyonel donanımları olmayan araçlar da var.
    Yani park sensörü bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

çok boş bir 3 serisi daha.. ben anlamıyorum; bu bayilerin bu kadar boş araç satmaya çalışmalarının amacı nedir? üstelik buna dolu sayılır diyen satış danışmanları bile var.. onlarda haklı fiyat arttıkça satış adedi düşüyor.. olabilecek en iyi fiyat ile satış yapmak zorundalar..

bu gene iyisi. Bir de yazdığım opsiyonel donanımları olmayan araçlar da var.
    Yani park sensörü bile yok

onlar zaten rezalet..

• TechZone selam e-46 coupe sevdası yıne durtmeye basladı benı senın 316ya olumsuz bakmanda e-90dan soguttu benı acıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_163 -- 4 Mart 2011; 12:27:17 >
  • yuruyen aksamini kontrol ettirmen gerek hocam.. sasiye sikinti verdiyse pek iflah olmaz
  • arabayı görmeden bir şey diyemem.. ancak sıkıntılı bir durumu varsa elinde kalmazda çok zor satarsın.. ya da istediğin fiyata satamazsın..
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan_163 -- 28 Şubat 2011; 22:21:45 >
  • galeriden ikinci el BMW alınmaz hocam..
  • 3 Serisine joy paket ne zaman gelir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

3 Serisine joy paket ne zaman gelir ?

Öyle bir paket gelmiycekmiş, sadece 1 serisine özellmiş o donanım.
  • Joy Edition bütün modellerde olan bir paket çeşidi.. yanlış bilgilendirmeyelim insanları..

avrupa'da lüks segmentler hariç tüm serilerde JOY Edition mevcut.. fakat Türkiye'de joy edition araç 1 serisi ile denendi ve fazla tutulmadı (opsiyon sayısının kısıtlılığı ve arttırılamıyor olmasından dolayı).. o yüzden Premium'a geçtiler.. dolayısıyla TR'de JOY model BMW çok zor satılır artık..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.