Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.302.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

Orijinalden alıntı: Nbayberk95

Daha 16 yaşındayım.Ben küçükken 316i vardı bizde babam bir elinde tutamadı şu arabayı

Yanıp tutuşuyorum BMW ateşiyle daha ne diyebilirimki.
    BMW'nin sade tasarımını seviyorum iç tasarım olarak gözü yormuyor...Ayrıca bende fazla donanımı seven birisi değilim Kliması,radyosu olsun yeter benim için yeterki BMW olsun çünkü amcamda 320d var çok hoşuma gidiyor araba binmek için can atıyorum,çok rahat bir araba...BMW ile sollamaya girdiğinizde 5 saniye içinde sağ şeritte oluyorsunuz tekrar Hayırlısı hayat neler gösterecek acaba

e92 mi? aşığım o arabaya ya

Evet e92 idi Güzel arabaydıda şimdiki duygularla küçüklük duygusu farklı işte

• 2006 model 3.20D almayı düşünüyorum yazın kısmetse....Dizel olacağı için kaç bin km den fazla almamam daha iyidir?ben açıkcası 80-90bin üzerinde almayı düşünmüyorum,3.20 D lerin hor kullanıldığını düşünüyorum...özellikle tavsiyesi olan varsa zevkle okurum fiyat olarak 55.000 Tl gibi bişey düşünüyorum bu fiyata Bi-Xenon farlı içi deri,düz vites olmayan,sunrooflu metalik,kol dayama yeri bardak koyma yeri olan güzel bir 3.20 d bulabilir miyim saygılar...
    veya tersten sorayım soruyu 55.000 TL ye nasıl bir 3.20 D alırım ikinci elde...

km si neredeyse 20.000km defaha fazla ama 2.ilanın içi daha tatlı gibi...ama kaça bırakırlar bilemem şuan almaya kalksam...tam düşündüğüm araba dışı siyah olmasada olur fümede alabilirim..veya daha tatlı bir renk :-))ama koyuya yakın renkler...bu serinin kendi sitelerindeki reklam filminde bi renk vardı siyah olmayan füme gibi oda tatlı bir renkti mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 18 Ocak 2011; 1:53:40 >

• en dolu 3.20d bu muymuş? maşallah bilmesek yiyeceğiz... milleti salak sanıyorlar sanırsam!

55.000TL'ye bu dolulukta bir BMW 3.20d alabilirsiniz.. ancak belirtildiği gibi araç dolu fln değil..

dolu bir 3 serisinin içi (araç 3.25d Coupe) arka koltukları ve uzun kapıları saymazsanız içi birebir aynı.. saydıklarınız haricinde bu videoda görecekleriniz: Nappa deri döşeme, BMW Navigation Pressional + iDrive (eski), On Board TV, HIFI muzik sistemi, diz altı desteği (recaro tipi) spor koltuk, .. bunlar görünenler tabiiki.. buyrun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 18 Ocak 2011; 1:54:19 >

• TechZone hocam

KM olayına değinmemişsiniz ama 100.000 km yi geçmesi taraftarı değilim yani araç 5 yaşında olacağı için yılda 20.000 yapmışsa iyi diye düşünüyorum...bakımlarıda zamanında yapılmışsa sorun olmaz diye düşünmekle beraber bu Turbo olayı canımı sıkmıyor değil açıkcası mesela bende şuan 407 nin 1.6 HDI en full olanı var,yumuşak bir kullanım sitilim olmasına rağmen bazen yüksek devirde motor sesinin içinde ince bir ıslık sesi duyuyorum ve bunun turbodan olduğunu düşünüyorum...Aracımda henüz 55.000 km de..bu tip bir sıkını yaşamak istemiyorum açıkcası...
    Donanım olarak 3 serisinde bi-Xenon fardan vazgeçmem,düz vites olmamalı,içi bej güzel olur deri konusunda olmasada olur...ama olursada güzel olur,bardak koyma yeri ve kol dayama yeri olsun isterim birde arka ve yan cam perdeleri,boya metalik olup,sunrooflu olursa 100.000km yakın 55.56 bin l civarı bir 3.20d umarım yazın bulabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 18 Ocak 2011; 2:03:58 >

• o zaman ilk sahibinden olmasına özen göstermeniz gerekiyor.. düşündüğünüz modelde ancak düşük km'li 3.20d'ler mevcut ancak fiyatları 65.000TL+ oluyor..

ıslık sesi ise tüm turbolu araçlarda olan, olağan bir şey.. motor belirli bir devire ulaştıktan sonra artan egzoz gazı basıncı, turbo emiş valfini tahrik eder.. bu durumda zaten 1800 - 2000 devire kadar ses çıkmaması ve bu devirden sonra ses gelmesi normaldir. kulak çınlatan bir ses değil de hafif bir ıslık sesi çıkıyorsa -ki normaldir bu durum- sorun var denemez..

dediğiniz gibi BMW bulabilirsiniz.. ancak dediğim gibi 1. ya da 2. sahibinden olursa en azından aracı tanıyan kişilerle konuşmuş olursunuz.. galericilere çok fazla itibar etmeyin derim..
  • TechZone hocam teşekkürler..faydalı bilgiler için,,,

Birde BMW nin sitesine girdim 2006/2007 yılına 3.20d ye ait aracın gerek teknik gerekse donanım özellikeriyle alakalı bir broşür bulamadım...Makyajlı kasayla ilgili bilgiler var sadece...nerden temin ederim acaba? araçta neler standart veya opsiyonel bilmek isterdim..
    Km yakıt tükeimi vs...
  • bu tip konularda güncel sitelerden malesef yararlanamazsınız.. eğer ingilizceniz var ise;

bu kaynağı okumanızı öneririm.. zira oldukça objektif ve bilgilendirici bir metin içeriyor..
  • techzone selam,

yeni fiyat listesinde advantage, comfort vs donanımlar var görmüşsündür. mail atıp içeriklerini istedim. advantage'da digital klima var türkiye paketi harici.. araç 42k idi, digital klimayı koyup 43.4k yapmışlar yani zam yok gibi.

ama comfort modeli sanki iyi olmuş gibi.. tr paketi artı digital klima, metalik boya, 17 inch jant, metalik bronz iç kaplama, arka park sensörü bide lifestyle edition diye bir opsiyon var.. bu paket gayet iyi olmuş gibi 46.3k liste fiyatı..

ne diyosun? metalik renk vs falan bu paket mantıklı gibi.. bide heralde bu paketlere bişeyler eklenip çıkarılabiliyordur diye düşünüyorum..
  • bu arada lifestyle edition:

JOY GIVES THE ROAD A MAKEOVER.
    THE LIFESTYLE EDITION.

Experience sheer driving pleasure with that special personal touch: in chrome, silver, Platinum Bronze and Ivory White. From the grille slats and paintwork across the door sill finishers to the upholstery and interior trims: refined impressions for individualists abound.

bmw.com da açıklanmış daha borusan güncellememiş sitesini..
  • ewt sonunda yogun istek ustune dijital klimayi standartlastirmislarsa cok iyi.. buna kesinlikle ihtiyac vardi.. bunun disinda diger paketlerde zenginlestirilmis durumda ve aynen dedigin gibi istedigin paketi secip onunda ustune kafana gore eklemeler yapabiliyorsun..

landrover.com.tr yenilendi. Borusan oto land rover sitesi ustunde cok duruyordu ve sonunda hallettiler.. saniyorum yakin gelecekte bmw.com.tr ile ilgili bir gelismede olacaktir.. ama bu bnm tahminim tabi kesin bilgi degildir..

bunun haricinde hem joy felsefesi altinda hemde kasa bitecegi icin ozel secenekler daha oncede bahsettigim gibi gelmeye baslamis diyebiliz.. bundan sonra buyuk ihtimalle individual seceneklerde gelecektir..

• Arkadaşlar bu araçta bi numara olabilir mi?değişeni falan yok demiş ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 18 Ocak 2011; 21:43:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

Arkadaşlar bu araçta bi numara olabilir mi?değişeni falan yok demiş ama...

aracımız 2007 olup sigortadan alınıp yapılmıştır aracımızda deyişen yoktur sürtünmelerden  dolayı  boya vardır km orjinal olup ilk elden kullanılmaktadır  araç versiyon en fuul+fuul dür em direksiyon bej koltuklar aracımızda bir kuruş masraf yoktur aracımızın deyişme sebebi 5.20d e60 la takas olur  lütfen telefonla irtibata geçelim
    Yazan bu,sigortadan alınıp,"deyişen" olmadan yapılmıştır :))

• quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

aracımız 2007 olup sigortadan alınıp yapılmıştır aracımızda deyişen yoktur sürtünmelerden  dolayı  boya vardır km orjinal olup ilk elden kullanılmaktadır  araç versiyon en fuul+fuul dür em direksiyon bej koltuklar aracımızda bir kuruş masraf yoktur aracımızın deyişme sebebi 5.20d e60 la takas olur  lütfen telefonla irtibata geçelim

Yani değişen olmamışta düzeltmişiz gibi bişey söylemeye çalışmış sanırım... yani 55.000 tl ye şöyle 70-80-90binde bilsem temiz 3.20 d ciddi ciddi ilgilenicem ama güvenemiyorsun işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Yani değişen olmamışta düzeltmişiz gibi bişey söylemeye çalışmış sanırım... yani 55.000 tl ye şöyle 70-80-90binde bilsem temiz 3.20 d ciddi ciddi ilgilenicem ama güvenemiyorsun işte.

Bu fiyata boşuna arama arkadaşım.

• Orijinalden alıntı: raifkokten

Bu fiyata boşuna arama arkadaşım.

valla en fazla 58-59- a kadar çıkarım sanırım....nasip kısmet artık

• Arkadaşlar ilandaki araç nasıl ve en son kaça bırakır bu adam bu aracı saygılar..fikirleriniz benim için önemli..

Bİrde şöyle bir ilan var mesela..

Acaba diyorum 60 küsür milyarlara çıkmışken 5 serisi falan mı düşünsem ne dersiniz?
    veya 60 küsür milyarlara AUDİ A6 var 3 .20 d diye yolaçıkım şimdi 5 seriside olabilir midiyorum hatta daha ucuz diye A6 düşünüyorum 2.0 TDI ler km lerde fazla değil 60 milyarlarda geziyor fikirlerinizi bekliyorum saygılar...

hala 3 serisi ağır basıyor bende ama kafamda karışmaya başladı...birde bu araçların servis bakım fiyatları kasko fiyaları vs ne olabilir arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 19 Ocak 2011; 20:00:15 >

• yahu insanlar hakikaten arabamı kime kakalarsam diye düşünüyorlar ve bu inanılmaz ayıp ve etik değil.. ben ankara bahçelievler'de oturuyorum, emek ise bir yan semt.. bu 06 DD 0060'ı da hiç değilse trafikte 10 kere görmüşlüğüm vardır... ve galeriye düşmüş araba.. o galeriyide biliyorum.. fakat galerici neden çok akıllı gezinio???

BMW 3 SERİSİ E90

bu arabanın neresi "TAM DOLU" ya??? daha direksiyon bile spor ya da m direksiyon değil.. sadece iDrive ekranı var o kdr.. onun dışında koltuklar desen standart koltuk, sentetik deri döşeme! el freninin derisi soyulmuş(1), direksiyon artık iyice eprimiş ve parlaklaşmış(2), iDrive almış ilk sahibi ama ses sistemi almamış en basiti duruyor (HI-FI, 7Logic ses sisteminde çok daha fazla kontrol düğmesi vardır) (3), ayrıca radyo açma kapama düğmesi artık fazla kullanımdan grileşmiş (tam siyah silikon kaplamadır) (4), araba ben en az 200.000km'nin üstündeyim diye bağırıyor! bunlarda adam kandırmaya çalışıyorlar... öyle allahcı, dinci bir adam değilim ama bu şekilde kazanılan parayı allah yedirmez kardeşim kimseye!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Ocak 2011; 21:06:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

yahu insanlar hakikaten arabamı kime kakalarsam diye düşünüyorlar ve bu inanılmaz ayıp ve etik değil.. ben ankara bahçelievler'de oturuyorum, emek ise bir yan semt.. bu 06 DD 0060'ı da hiç değilse trafikte 10 kere görmüşlüğüm vardır... ve galeriye düşmüş araba.. o galeriyide biliyorum.. fakat galerici neden çok akıllı gezinio???

BMW 3 SERİSİ E90

bu arabanın neresi "TAM DOLU" ya??? daha direksiyon bile spor ya da m direksiyon değil.. sadece iDrive ekranı var o kdr.. onun dışında koltuklar desen standart koltuk, sentetik deri döşeme! el freninin derisi soyulmuş(1), direksiyon artık iyice eprimiş ve parlaklaşmış(2), iDrive almış ilk sahibi ama ses sistemi almamış en basiti duruyor (HI-FI, 7Logic ses sisteminde çok daha fazla kontrol düğmesi vardır) (3), ayrıca radyo açma kapama düğmesi artık fazla kullanımdan grileşmiş (tam siyah silikon kaplamadır) (4), araba ben en az 200.000km'nin üstündeyim diye bağırıyor! bunlarda adam kandırmaya çalışıyorlar... öyle allahcı, dinci bir adam değilim ama bu şekilde kazanılan parayı allah yedirmez kardeşim kimseye!

valla hocam kafam iyice karışıyor aslına bakarsan,limiti 60 milyara kadar çıkardım bu fiyata güzel bir 3 serisi alırım umarım yalnız şöyle bir yorum var BMW 5 serisi ve üzeridir,alt serisleri BMW alamayanların veya binemeyenlerin BMW ye biniyorum diye kendini tatmin etmesidir gibi düşündürücü bir yorum var gerçeken öylemidir?

Birde herkes güvenlik motor yol tutuş harika ama boş da boş diyorlar konsol çok basit diyorlar ben çizsem daha güzel bir tasarım yapardım diyenler var vs..ve dar diyorlar aracın içine hocam 1.87 boyum var böyle saçma sapan bir sıkını yaşamak isemem açıkcası benim şuanki araç 407 mesela kendime göre ayarlıyorum gayet rahatım,2 aracında ölçülerine bakıyom hemen hemen aynı 3.20de de sorun yaşarmıyım acaba?yakınımda falan böyle bir borusan veya lüks araba saan galeride yok arvindeyim gidip deniyim diyicem ama yok malesef..
    ve yeni kasanın çıkmasını beklesem 1 yıl isediğim aracı 2.el olacak kesin daha ucuza alablir miyim saygılar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 19 Ocak 2011; 21:39:15 >

• BMW sahibi olmayı düşünen bir kişi tabiiki sürüş zevkini ve kalitesini en üst düzeyde yaşamak isteyen biridir şüphesiz..

fakat BMW sahibi olmak isteyen aynı kişi BMW donanımlarından haberdar değil ve sadece xenon far, ön kol dayamayı "full"den sayıyorsa amacı BMW'ye binmek demektir.. evet bir BMW satın alarak sürüş zevkinizi en iyi düzeyde tatmin edersiniz.. ancak sadece sürüş zevki sizi bir noktaya kadar tatmin edecektir.. geri kalan opsiyonlardan yoksun bir BMW'ye ne zaman binmek istemezsiniz? aynı model aynı renk ancak opsiyon yönünden zengin bir BMW'ye binip özellikle iDrive ile yapabileceklerinizi gördükten sonra boş BMW size şahin gibi gelecektir..

opsiyonlardan yoksun olan bir BMW sahibini tam olarak tatmin etmez.. opsiyonlardan yoksun bir BMW satın alıp ben BMW'ye biniorum diyerek sağda solda dolaşıp hava atan çoğu adamın gazını çok almışlığım vardır... olay sadece BMW satın almak değildir...

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

BMW sahibi olmayı düşünen bir kişi tabiiki sürüş zevkini ve kalitesini en üst düzeyde yaşamak isteyen biridir şüphesiz..

fakat BMW sahibi olmak isteyen aynı kişi BMW donanımlarından haberdar değil ve sadece xenon far, ön kol dayamayı "full"den sayıyorsa amacı BMW'ye binmek demektir.. evet bir BMW satın alarak sürüş zevkinizi en iyi düzeyde tatmin edersiniz.. ancak sadece sürüş zevki sizi bir noktaya kadar tatmin edecektir.. geri kalan opsiyonlardan yoksun bir BMW'ye ne zaman binmek istemezsiniz? aynı model aynı renk ancak opsiyon yönünden zengin bir BMW'ye binip özellikle iDrive ile yapabileceklerinizi gördükten sonra boş BMW size şahin gibi gelecektir..

opsiyonlardan yoksun olan bir BMW sahibini tam olarak tatmin etmez.. opsiyonlardan yoksun bir BMW satın alıp ben BMW'ye biniorum diyerek sağda solda dolaşıp hava atan çoğu adamın gazını çok almışlığım vardır... olay sadece BMW satın almak değildir...

Değerli hocam elbette kim FULLl+FULL BMW ye binmek isemezki lakin,biraz bu iş bütçe meselesi ve ben en fazla 60.000 TL verip 2.el FULL+FULL olmasada en azından FULL donanımlı bir araç alsam beni tatmin edecektir diye düşünüyorum,zira FULL+FULL da olsa insan beklentilerinin ve ihtiyacının bir sınırı olmadığı için BMW ye bineceksem en azından Boş olmamasından yanayım...
    Sunroof,dijial klima,kol dayama yerleri,bej göze hoşgelen bir bir iç kaplama,cam perdeleri arka park pilotu gibi şeylerinde opsiyonel olmaması gerekir diye düşünüyorum.. 60.000TL verdiken sonra sunroofun opsiyonel olması bana saçma geliyor mesela...
    Araba kullanırken insanın araba özelliği olarak kullandığı kaç özellik var ki?Yola odaklı bir şekilde yolculuk yapılıyor neticede...
    yeni çıkacak olan kasa 2.elde düşüşe neden olacakmıdır değerli hocam?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.