Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.302.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurata

arkadaşlar 2012 de gelecek yeni kasa 3 serisinde 1.5 150 bg dizel bir motor çıkaracakmış bmw. yabancı sitelerin birinde görmüştüm. bilgisi olan var mı acaba...

ewt doğru.. düşük hacimli yüksek beygirli hatta twinturbolu motorların geleceği söyleniyor ancak henüz kesin bir bilgi yok..
  • Arkadaslar aracım sonunda gelmiş. 3.20d. Göremedim henüz gerçi ama. Ocak bandrolunu odememek için aracın bana teslimi Ocakta olacak. Öyle anlaşmıştık. Şimdi 20 gün beklemek o kadar zor ki araç bayideyken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcool

Arkadaslar aracım sonunda gelmiş. 3.20d. Göremedim henüz gerçi ama. Ocak bandrolunu odememek için aracın bana teslimi Ocakta olacak. Öyle anlaşmıştık. Şimdi 20 gün beklemek o kadar zor ki araç bayideyken.

gözünüz aydın...

benimkisi yolda daha..

bu arada geçici yol belgesi alabilirsiniz, en azında yeriniz varsa orda tutarsanız
    ara sırda kullanırısınız
    gözünüzün önünde olur...
  • quote:

Arkadaslar aracım sonunda gelmiş. 3.20d. Göremedim henüz gerçi ama. Ocak bandrolunu odememek için aracın bana teslimi Ocakta olacak. Öyle anlaşmıştık. Şimdi 20 gün beklemek o kadar zor ki araç bayideyken.

Drcool gözün aydın. Benimkide 10 güne İstanbul'da olacak inşallah. Aynen bende Ocak bandrolünü ödememek için Ocak'ta teslim alacağım. 2 günde bir gider bakarım artık :) Sen faturayı kestirip ödemeyi yaptın mı? Birde hangi bayiden almıştın? Tekrar hayırlı olsun.
  • Araba budur ya işte daha nolsun
    bide kadın olsun içinde :))
  • hayırlı olsun arkadaşlar tekrar.. sabırsızlığınız her geçen gün artıyor farkındayım ama bekleyin değecek
  • Merhaba,

Bende de 3.16 var. 2006 model 54.000km de. Ankarada şehiriçi 10.5 ile 11.5 arasında yakıt tüketimi.
    Bu aralar kafayı 3.20d X Drive a taktım.

3 kasada Xdrive tecrübesi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozeroner
    Merhaba,

Bende de 3.16 var. 2006 model 54.000km de. Ankarada şehiriçi 10.5 ile 11.5 arasında yakıt tüketimi.
    Bu aralar kafayı 3.20d X Drive a taktım.

3 kasada Xdrive tecrübesi olan var mı ?

bkz: raifkokten 2011 3.20xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: matt3627

quote:

gözünüz aydın...

benimkisi yolda daha..

bu arada geçici yol belgesi alabilirsiniz, en azında yeriniz varsa orda tutarsanız
    ara sırda kullanırısınız
    gözünüzün önünde olur...

Teşekkürler Matt. Darısı senin başına. 1-2 haftaya maksimum gelir herhalde seninki de o zaman. Hatta sen benden önce teslim alırsın muhtemelen. Bu geçici yol belgesi olayını ben bir araştırayım. Beklemek çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

quote:

Drcool gözün aydın. Benimkide 10 güne İstanbul'da olacak inşallah. Aynen bende Ocak bandrolünü ödememek için Ocak'ta teslim alacağım. 2 günde bir gider bakarım artık :) Sen faturayı kestirip ödemeyi yaptın mı? Birde hangi bayiden almıştın? Tekrar hayırlı olsun.

Teşekkürler Gbriel. Sana da hayırlı olsun. Bence Ocak teslimi konusunda doğru olanı yapmışız. 15 gün erken alıpta 900 tl ekstra vermek yanlış. Ben ödemeyi bu hafta yapacağım. Aracı Ankara Borusandan aldım bu arada.

• Ben bu perşembe faturayı kestirip ödemeyi yapıyorum. Ancak Ocak ayında çok yoğunluk olduğundan Ocak 10 u bulabilir dediler. Tabi yüzyüze görüşmedim. Perşembe gideceğim. Dolayısıyla 15 gün 25 gün olabilir gibi duruyor ;(
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Ben bu perşembe faturayı kestirip ödemeyi yapıyorum. Ancak Ocak ayında çok yoğunluk olduğundan Ocak 10 u bulabilir dediler. Tabi yüzyüze görüşmedim. Perşembe gideceğim. Dolayısıyla 15 gün 25 gün olabilir gibi duruyor ;(

Ödemeyi yapıp faturayı kestirdim. Aracı da gördüm sonunda. Gördükten ve içine bindikten sonra orada bırakıp gitmek inanın çok zor oldu.
    Bu arada Ocaktaki yoğunluktan bana da bahsettiler. Sanırım dediğin gibi daha baya bi beklicez. Neyse arada gider bi bakar döneriz artık.

• Bende sonunda aracımı gördüm. Ve dayanamadım haftaya Cuma teslim alıyorum.. Battı balık yan gider Çünkü en erken Ocak 15 dediler. İnanılmaz bir yoğunluk varmış.. Yılbaşına yeni aracımla gireceğim inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 17 Aralık 2010; 20:25:34 >
  • Çok güzel bir arac. 3,20d hem performansı yüksek, hem şık, hemde yakıt tasarrufu yüksek bir araç.

Navigasyon alan arkadaşlar, borusan'a türkiye paketi gelmiş mi? 7ay once satın aldığımda TR nav paketi yoktu ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berty

Çok güzel bir arac. 3,20d hem performansı yüksek, hem şık, hemde yakıt tasarrufu yüksek bir araç.

Navigasyon alan arkadaşlar, borusan'a türkiye paketi gelmiş mi? 7ay once satın aldığımda TR nav paketi yoktu ortada.

X1 siparişi vermiştim 1 ay kadar önce. Araç geldi. Nav prof. mevcut. Ara yüz ve nav türkçe. Sadece nav. ı aktif etmek için sistem bir kod istiyor. Arabayı teslim alırken o kodu girecekler.
  • selamlar,
    bu haftasonu bmw 3.16i araç test ettim ve elimdeki 2008 otomatik focus'umu elden çıkarıp 3.16 almak istiyorum.
    fakat yakıt tüketimi konusunda gözüm korktu. aslında çok km yapan biri değilim. senede 10.000 bilemedin 15.000km. bu yüzden 10000euro fazla verip 3.20d almak istemedim.
    şuanki aracım focus otomatik vites, şehir içinde 100km'de 12-13 gösteriyor. korkum 3.16'nın bundan fazla yakması. iki aracın fabrika verileri birbirine yakın aslında (bmw 11litre, focus 10.6litre).
    sorum şu;
    3.16 istanbul trafiğinde ne yakar? (köprü trafiğine hemen hemen hiç girmiyorum)
    tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mallekith

selamlar,
    bu haftasonu bmw 3.16i araç test ettim ve elimdeki 2008 otomatik focus'umu elden çıkarıp 3.16 almak istiyorum.
    fakat yakıt tüketimi konusunda gözüm korktu. aslında çok km yapan biri değilim. senede 10.000 bilemedin 15.000km. bu yüzden 10000euro fazla verip 3.20d almak istemedim.
    şuanki aracım focus otomatik vites, şehir içinde 100km'de 12-13 gösteriyor. korkum 3.16'nın bundan fazla yakması. iki aracın fabrika verileri birbirine yakın aslında (bmw 11litre, focus 10.6litre).
    sorum şu;
    3.16 istanbul trafiğinde ne yakar? (köprü trafiğine hemen hemen hiç girmiyorum)
    tecrübesi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum.
    teşekkürler.

http://forum.donanimhaber.com/m_45356207/tm.htm

•  BMW 3 SERİSİ E90

Arkadaşlar bu parça satılır mı bileniniz var mı??
  • Borusan'a telefon et abi

ön koltukların arkasına takılan file (gazete, dergi vs koymak için) diye sor, araştırıp fiyatını söylemek için telefonla geri dönerler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone
    Borusan'a telefon et abi

ön koltukların arkasına takılan file (gazete, dergi vs koymak için) diye sor, araştırıp fiyatını söylemek için telefonla geri dönerler..

Onlarda aynısından değil de ön koltuğun arkasına asılan bir şey var onun da fiyatı malum :)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.