Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.302.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1998 MODEL 318İS ARACIM 1.VETESTE KALKIŞLARDA KÜT DİYE BOŞA ATIYOR 2 -3 KERE DENEDİKTEN SONRA VİTESE GEÇİYOR GEÇTİKTEN SONRA ATMA OLMUYOR SADECE KALIKIŞTA NEDEN OLABİLİR YARDIM EDERMİSİNİZ
  • 2006 model 316i 68.000 km'de standart donanıma ek olarak deri koltuk, ışık paketi, spor direksiyon(keşke digital klima da olsaydı) bir araçla pazarlık halindeyim. hatasız bir araç. 43.000 tl bir rakam isteniyor... 3.16i yakıt tüketimi olarak fabrika verilerini yakalar diye düşünüyorum. ben şu an 2005 vw golf 1.6 102 bg kullanıyorum. yakıt olarak aşağı yukarı aynı olacaktır. hatta bmw nin daha az yakmasını bekliyorum.(olmadı lpg taktırırım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinylmz

ARKADAŞLAR 1998 MODEL 318İS ARACIM 1.VETESTE KALKIŞLARDA KÜT DİYE BOŞA ATIYOR 2 -3 KERE DENEDİKTEN SONRA VİTESE GEÇİYOR GEÇTİKTEN SONRA ATMA OLMUYOR SADECE KALIKIŞTA NEDEN OLABİLİR YARDIM EDERMİSİNİZ

debriyaj baskı balata ya da şanzımandan olabilir servise götürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

m paketin dış görünümü için, sert süspansiyonlarla konfordan ödün vermeyi göze alabilirmiydiniz?

bu konuda kafam karışık da... konusu geçince sorayım istedim

O sert süspansiyonlar konfordan çaldığını yol tutuşa vereceği için göze alınmalı.Zaten ben BMW alırken , birde M paket seçiyorsam özellikle sert olmalı süspansiyonları diye düşünürüm.Çünkü (bence) BMW deyince akla konfor gelmemeli. :)
  • herkese merhaba,
    bi aydır falan bmw'ni tasarla linki çalışmıyordu bildiğiniz gibi, sayfa güncellenmektedir uyarısı çıkıyordu. bugün linki komple kaldırmışlar.. sanırım güncellemeleri bitti, mesela türkiye paketininin içeriğini yükseltmiş falan olabilirler mi? mesela şöyle sunroof,bi-xenon,oto. klima paketin içine sokulmuş olsa, ne iyi olur değilmi???
  • 1 Aralık'ta yayınlarlar dedim herifler komple kaldırdı linki... napıo la bunlar?
  • bmw 316i bakımlar hangi aralıklarda yapılıyor. triger kayışı ne zaman değiştirmek gerekir.
  • Günde 2 defa kontrol ediyorum ve link kaldırılınca direk farkettim eksikliği :)Hadi artık kaç hafta oldu bekliyoruz ..
  • Bugun kitapçığa bakarken birşey dikkatimi çekti. Hep motoru 1 dk rolantide çalıştırdıktan sonra yola çıkmamız tavsiye edilir ama kitapçıkta bunun yerine sabit bir devirde hareket etmenin motoru en sağlıklı ısıtma yöntemi olduğundan bahsediliyor.
  • Arkadaşlar merhabalar, BMW için yeniyim tek edindiğim bilgiler sahibinden arabamdan falan fiyatlarına baktığım bmw sahiplerinin anlattıkları :)
    Ben size ihtiyacımı yazayım, 20000-30000 arası bmw ye bindiğimi hissettirecek bir bmw arıyorum, 3.20 5.20 artık neyse, sunroof ve hız sabitleyici kesin olmalı vites tiptronik veya manual, 3.20i nin M lere benzer modelleri falan var mesela onlar hoşuma gidiyor, bana ne tavsiye ederseniz, birde 2000 model bir 3.20i nin vergisi, yakıtı ve periyodik bakım fiyatlarını öğrenebilir miyim?
  • oluşturduğum aracın özellikleri şu şekilde
    320d Sedan 42.059,00 EUR

Boya, döşeme ve jant

Beyaz / Alp 300 0,00 EUR

Bej Dakota Deri LCB4 3.119,00 EUR

HMJ/Çok Kollu,Stil 284,17" 2SZ 2.879,00 EUR

İç tasarım

Paketler

TÜRKİYE PAKETİ 2 Standart

Opsiyonel donanım

Otomatik Vites/Steptronic (Şuna dahildir TÜRKİYE PAKETİ) 205 0,00 EUR

Servotronic 216 428,00 EUR

Spor Deri Direksiyon 255 206,00 EUR

Gövde Rengi Dış Parçalar 321 Standart

Dış Chrome-Line 346 446,00 EUR

Elektrikli Açılır Cam Tavan 403 1.885,00 EUR

Velur Halı Paspaslar (Şuna dahildir TÜRKİYE PAKETİ) 423 Standart

Elektrokrom İç Ayna (Şuna dahildir TÜRKİYE PAKETİ) 431 0,00 EUR

Isıtmalı Ön Koltuklar 494 634,00 EUR

Ön Kol Dayama 4AE 257,00 EUR

Saten Gümüş Mat İç Kaplama 4CG Standart

Yarı Elektrikli Ön Koltuklar 4UA 891,00 EUR

Far Yıkama Sistemi 502 463,00 EUR

Park Mesafe Kontrol/Arka 507 822,00 EUR

Yağmur Sezicisi (Şuna dahildir TÜRKİYE PAKETİ) 521 0,00 EUR

Bi-Xenon Farlar 522 1.199,00 EUR

Otomatik Klima 534 1.319,00 EUR

Cruise Control 540 480,00 EUR

İç Aydınlatma Paketi (Şuna dahildir TÜRKİYE PAKETİ) 563 0,00 EUR

Katlanır Arka Koltuk Başlıkları (Şuna dahildir TÜRKİYE PAKETİ) 5DC 0,00 EUR

Navigasyon Sistemi / Profession 609 4.918,00 EUR

Radyo/BMW Professional CD 663 360,00 EUR

Harman Kardon Surround Sistem 688 2.039,00 EUR
    çıkan fiyat 64 bin euro biraz fazla geldi ve ben güzel bi 3.20D için gereksiz birşey göremedim =)

• ohha?!

NAV PROF'u 5000€ yapmışlar insaf lan!!!

ama iyi doldurmuşunuz aracı.. bu dolulukla 64000€ gayet normal
  • almışken adam gibi bişey almak lazım zatn =) değermi acaba bu paraya o var bide =)
  • niye değmesin.. 10 numara doldurmuşun arabayı
  • eywallah =) acaba diorum dakota deriyi kaldırıp sensatec mi yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNR_707

eywallah =) acaba diorum dakota deriyi kaldırıp sensatec mi yapsam

sakın!!! sansatec deri döşemeyi malzeme kalitesi değilde yapısı olarak hiç kimseye tavsiye etmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 4 Aralık 2010; 15:16:08 >
  • hmm o zmn o kalsın harman kardon yerine hi fi yapayım maksat fiyat düşsün biraz gerçi tanıdık bayi var belki biraz indirim yaparlarda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNR_707

hmm o zmn o kalsın harman kardon yerine hi fi yapayım maksat fiyat düşsün biraz gerçi tanıdık bayi var belki biraz indirim yaparlarda olsun

bu olabilir
  • bana aşşa yukarı 112 milyara fln gelcek eh ayarlıcaz bakalım =)
  • teşekkürler yardımlarınız için =)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.