Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.302.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın piyasasını bilmedim içi az daha alıcaktım aracı. bilgilendirdiniz için çok teşekkür ederim. yeni hedefim 1 serisi :)
  • o zaman 1 serisi basligina bekliyoruz sizi :)
  • önümüzdeki 1 ay içinde

-0 km
    -m paker
    -le mans mavisi
    -deri koltuk
    -otomatik vites

tahmini fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeWYearD

önümüzdeki 1 ay içinde

-0 km
    -m paker
    -le mans mavisi
    -deri koltuk
    -otomatik vites

tahmini fiyat?

tahmini sorularını borusan'a sorsan daha iyi olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 14 Kasım 2010; 12:03:26 >
  • benim bir sorum olacak aslinda techzone cevaplasa daha cok sevinirim ben 125 kw 170 ps yeni kasa 2009 model bir 320i m sport alicam pazarliklarinida yaptim fakat bu arac alinirmi bilmiyorum o-100 teslerde 8.2 sn gozukuyo ama millet cok hantal kotu yurumez falan diyor. benim benzinli istememin nedeni ben dizel arac istemiyorum varsin aradaki fiyat farkini catur cutur benzinle yiyim ama gitmeyen bi aracada katlanamam cunku su anki aracim 2008 model gtc turbo su anda 235 ps ve 0-100 7 sn civari sizce cok buyuk bir hayal kirikligina ugrarmiyim yada aradaki prestij farki performans farkini kapatacak kadar haz verirmi birde son olarak arac orjinal m sport bunun normal kasalardan ic ve dis spor olmasindan baska farki varmi?
  • direk M Sport paketi 3 serilerinde kalkmış durumda şu anda sadece yeni 5 serisinde var.. sanırım siz 3.20i M paket talep etmişsiniz..

3.20i'ler de şu anda sadece E92 coupe ve E93 cabriolarda mevcut.. sanırım tek kapılısını alacaksınız... bir kere performans istiyorsanız kesinlikle dizel almak zorundasınız baştan söyleyim.. 3.20i'ler denildiği gibi biraz daha hantal.. hatta sıradan bir sedan 3.20d bile yolda tozu dumana kattırır sizi.. dizeli düşünmeme sebebiniz nedir bilmiyorum ancak dizel turbodan mahrum kalmanız söz konusu şu aşamada... aradaki farkı da çatır çatır benzin alırsınız ancak o fark kapandıktan sonra (çünkü bu araçlar bahsettiğiniz kullanımla deli gibi yakıt harcıyorlar "hele ki benzinlileri tartışmak bile istemiyorum") üstüne bir o kadar daha masrafınız olur.. oysa ki 3.20d alırsanız aradaki farkı kullanımınıza göre amorti eder ve amorti ettikten sonra dahi ekonomi yapmaya devam edersiniz...

karar sizin.. bence dizel motoru enine boyuna oturup düşünün..

• cevap icin cok saolun benim almak istedigim zaten coupe degil normal 4 kapili benzinli 3.20i m paket 0 degil ama son makyajli model 2. el 0 yok demissiniz 4 kapilida tam bilmiyorum acaba turkiyeyemi gelmiyo gerci cokta muhim degil ama dedigim gibi ben performans hani yardirip gitsin demiyorum beni rampada birakmasin birazda yurusun yeter mantigindayim senede 10.000 km civari yapmaktayim ve dizel bi otomobil tam olarak ihtiyacimmis gibi gozukmuyo vede dizeli arkadasimda var bana arabadan cok bi traktormus hissi veriyo arkadasimin vw caddysi gibi ve kullanim keyfi hic hosuma gitmiyo o yuzden dizel istemiyorum yazdiklariniz cok mantikli ve degerlendirmeye deger seyler ama yazdigim gibi dizel performansi daha iyi olmasina ragmen dizel istemedim e paramizda 335i yada 325i yede yetmedigi icin 3.20i makul geldi o yuzden bunda karar kildim en azindan abimin c180k kadar gitse yeter diye dusunuyorum umarim o kadar verimlidir.
  • şu anda sedan (4 kapılı) sıfır 3.20i satışı yok.. yani borusan oto'nun fiyat listesinde bile yok..

BMW'nin hiçbir dizel aracı (ki ben şu anda 12 adet 3.18d sahibiyim "filo satış ile") traktör gibi çalışmıyor.. öyle bir hisse kapılmadan önce bence gidip bir focus tdci'a binin aradaki farkı görün.. yıllık 10.000km demişin.. ayda 850km eder yaklaşık.. bende üniversite yıllarımda sadece evden okula git gel 40km yapıyordum ve daha bunun dolaşması vs hariç.. aylık en az 1200km yol yapardım o dönem.. dizelin büyük artısı oluyor.. benzinciye her girdiğinde litre başına neredeyse 1TL artın olur dizel araç alırsan... neden mi??

benzinli BMW aldığında o arabadan performans bekliyorsan bir kere en kötü 98 oktan benzin almalısın.. Türkiye'de ve dünyada satış danışmanları tarafından araç teslim edilirken bu belirtilir.. o yüzden 98 oktan benzinin litre fiyatıyla aradaki farkı reel anlamda çatır çatır yer, ezersin.. sonra üstüne bir bardakta soğuksu içersin... ayda 850km az değil.. heleki istanbul'da oturuyorsan anlatmama gerek yok geri kalanını, trafiği, dur kalkı..

bu arada abinin arabası 1.6lt, 3.20i ile tokatlarsın ama 3.20d alırsan çok kral olur söyleyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 16 Kasım 2010; 3:10:35 >

• 2011 320D ye Shell GTL mi Shell Euro-diesel mi daha iyi. GTL fiyat farkını vermeye değer mi?
  • Euro Diesel gider.. ama 3.35d fln olsa GTL tercih edilmelidir....
  • Aracın kaskosu icin 2500 tl teklif aldım (320d). Bu konuda bilgi verirmisiniz arkadaşlar? DAha uygun varmıdır?
  • Groupama'ya sorun birde onlar nispeten daha ucuz fiyat çekiyorlar..
  • bende %65 hasarsızlık indirimi vardı eski araçtan bir de mehmetçik indirimi aldım 2011 320D 638TL/12 ye geldi :)
  • @techzone

Bana yapıkredi sigorta ve euroca sigorta bu teklifi yaptı. grupama iyi bir firmamıdır?

@playdead
    hocm seninki biraz istisnai bir durum olmuş
  • Groupama iyi firmadir ancak uyuz bir sistemleri her seyi tek tek tek bilgisayara kaydediyorlar... sanki sonradan arabaya opsiyon eklettirmisiniz muamelesi war... ben ucuz fiyat weriyorlar die soyledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Aracın kaskosu icin 2500 tl teklif aldım (320d). Bu konuda bilgi verirmisiniz arkadaşlar? DAha uygun varmıdır?

39600 euroluk 3.16i'ye kaskoyu Güneş sigortadan 1300.-tl.ye yaptırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

Aracın kaskosu icin 2500 tl teklif aldım (320d). Bu konuda bilgi verirmisiniz arkadaşlar? DAha uygun varmıdır?

39600 euroluk 3.16i'ye kaskoyu Güneş sigortadan 1300.-tl.ye yaptırdım.

Çok güzel fiyat
  • Arkadaşlar selam bende 3.16i almayı planlıyordumki burada yeni kasa çıkacağını söyleyenlar olmuş.Yani E90 kasanın üzerine yeni kasamı çıkacak ?
  • Evet. 2012 ilk veya ikinci çeyreğinde çıkması bekleniyor. Yani en az 1 yılı daha var.
  • Arkadaşlar her yerde beyaz 3.20d görmeye başladım. Sırf bizim sitede 4 tane 3.20d bir tane de 3.16 var hepsi beyaz. Bu yılın moda rengi ve çok şık duruyor orası ayrı ama başka renk mi seçseydik acaba?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.