o zmn ucuzundan al oto yedek parçacı - aksesuarcılarda bulursun zaten biliosun
quote:
Orijinalden alıntı: TechZone
Şimdi arabada olsa;orjinal file yırtılsa ne olacak,ipleri mi dikecekler İllaki Borusanda vardır,olmadı Almanyadan araştıracağım.Adı gepacknetzen an den vordersitzlehnen
quote:
Orijinalden alıntı: raifkokten
quote:
Şimdi arabada olsa;orjinal file yırtılsa ne olacak,ipleri mi dikecekler İllaki Borusanda vardır,olmadı Almanyadan araştıracağım.Adı gepacknetzen an den vordersitzlehnen
o fileler kolay kolay yırtılmıyor abi o kdr değil de sen bayağı dergi mergi fln atıcan heralde oraya ufaklıkların kitapları vs...
quote:
Orijinalden alıntı: raifkokten
Arkadaşlar bu parça satılır mı bileniniz var mı??
Bu koltuk arkası fileler, eşya saklama alanları opsiyonunun içinde var bardaklıklar ve sürücü tarafı saklama gözü ile birlikte. Ben bu opsiyonu ekletmiştim. Ama sonradan takılabiliyormu bilmiyorum.
BMW fiyat listesi birkaç gündür güncellemede. 3.20d baz fiyatı artacak mı azalacak mı çok merak ediyorum. Fikri olan varmi?
aynida kalabilr artabilirde... yeni yil zammi geldi cunku...
Techzone: Yeni fiyat listesinin ne zaman yükleneceği konusunda bilgin var mi?
yok abi.. sormadım ama güncel fiyat öğrenmek istiyorsan Borusan'ı arayabilirsin
Artmazsa 1 ay icinde siparis verecegim, artarsa gecmis olsun, baska bahara.
beyler ya ben e30 cabrio almak istiyorum ama 15-25 arası fiyat çekiyorlar normal midir bu fiyat?
selamlAR
E90 kasalarda, usb arayuzu opsiyonumuz yoksa, Aux ten bağlantı yaptığımızda, Mp3 player daki şarkıları yönetebiliyormuyuz ? Yada şarkı isimleri ekranda görünüyormu acaba ?
@matt: sadece çift taraflı 3.5mm'lik kulaklık girişinin birini mp3 playera birini araca takıyorsun.. bu şekliyle AUX'e basıyorsun teypten ve mp3 playerda ne çalıyorsa onu dinlersin.. araçtan kontrol edemiyorsun.. araçtan kontrol için iDrive olması gerek ve iPod sahibi olman gerekiyor..
quote:
@matt: sadece çift taraflı 3.5mm'lik kulaklık girişinin birini mp3 playera birini araca takıyorsun.. bu şekliyle AUX'e basıyorsun teypten ve mp3 playerda ne çalıyorsa onu dinlersin.. araçtan kontrol edemiyorsun.. araçtan kontrol için iDrive olması gerek ve iPod sahibi olman gerekiyor..
I-pod sorun değil de, iDrive biraz sorun:) peki usb opsiyonunu ne avantajı var aux tan ? eğer usb tede manage edemiyorsam Mp3 leri ?
Mp3 olarak ipod tercih etmeniz gerek usb opsiyonuyla ipodu baglayip atiyorsunuz kol dayamaya we idrivedan kullaniosunuz
2011 bmw 116i joy editon araçda ısıtmalı silecek suyu varmı acaba eger varsa nasıl çalıştırılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmeta60
2011 bmw 116i joy editon araçda ısıtmalı silecek suyu varmı acaba eger varsa nasıl çalıştırılıyor.
Daha 16 yaşındayım.Ben küçükken 316i vardı bizde babam bir elinde tutamadı şu arabayı
Yanıp tutuşuyorum BMW ateşiyle daha ne diyebilirimki. BMW'nin sade tasarımını seviyorum iç tasarım olarak gözü yormuyor...Ayrıca bende fazla donanımı seven birisi değilim Kliması,radyosu olsun yeter benim için yeterki BMW olsun çünkü amcamda 320d var çok hoşuma gidiyor araba binmek için can atıyorum,çok rahat bir araba...BMW ile sollamaya girdiğinizde 5 saniye içinde sağ şeritte oluyorsunuz tekrar Hayırlısı hayat neler gösterecek acaba
evet 2011 fiyat listesi açıklandı. 3.20d'de sağlam zam gözüküyor ama yeni paketler çıkarmışlar. en düşük advantage 88.000, en yüksek sport plus 101.000 olmuş.. 320d baz modelinin 42.000 euro yani 83-84k civarında satıldığını düşünürsek, 4-5 bin tl zam olmuş gibi..
umarım bu 4-5 bin liralık zammın içine digital klima, xenon, deri, park sensörü, sunroof, cruise gibi donanımlardan en az 2-3 tane sokmuşlardır advantage paketin içine..
borusan'a mail attım bu paketlerin içeriklerini yollayın diye bakalım cevap gelince burdan paylaşırım..
quote:
Orijinalden alıntı: coyoote
evet 2011 fiyat listesi açıklandı. 3.20d'de sağlam zam gözüküyor ama yeni paketler çıkarmışlar. en düşük advantage 88.000, en yüksek sport plus 101.000 olmuş.. 320d baz modelinin 42.000 euro yani 83-84k civarında satıldığını düşünürsek, 4-5 bin tl zam olmuş gibi..
umarım bu 4-5 bin liralık zammın içine digital klima, xenon, deri, park sensörü, sunroof, cruise gibi donanımlardan en az 2-3 tane sokmuşlardır advantage paketin içine..
borusan'a mail attım bu paketlerin içeriklerini yollayın diye bakalım cevap gelince burdan paylaşırım..
İnşallah vardır... 4 Gözle bekliyoruz :)
quote:
Orijinalden alıntı: Nbayberk95
Daha 16 yaşındayım.Ben küçükken 316i vardı bizde babam bir elinde tutamadı şu arabayı
Yanıp tutuşuyorum BMW ateşiyle daha ne diyebilirimki. BMW'nin sade tasarımını seviyorum iç tasarım olarak gözü yormuyor...Ayrıca bende fazla donanımı seven birisi değilim Kliması,radyosu olsun yeter benim için yeterki BMW olsun çünkü amcamda 320d var çok hoşuma gidiyor araba binmek için can atıyorum,çok rahat bir araba...BMW ile sollamaya girdiğinizde 5 saniye içinde sağ şeritte oluyorsunuz tekrar Hayırlısı hayat neler gösterecek acaba