Şimdi Ara

BMW 3 SERİSİ E90 (772. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.713
Cevap
103
Favori
1.297.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5295 e kasko yaptırdım bugün. Ocağım söndü resmen. Çok pahalı geldi 11 model 184 hp 320d için.

Şimdi sorum ise, hız sabitleyici taktırmak istiyorum, kaça mal olur tavsiye servisibiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Hocam çok yüksek çıkmış kaza geçmişiniz falan mi vardı yoksa bu araçların kaskoları genelde böyle yüksek mi çıkıyor.

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt
    Pek çok değişken söz konusu hocam.

Yaş, şehir, basamak1-7, araç marka model.

Genç yaş + 3 kasa sonuç bu. Kaza bela şükür yok.

İlk yıllarda bizim de öyleydi :) Ucuz araçlarda kasko seviyesini yükseltip BMW 3'e öyle geçmek lazım.

Cruise Control ise 1500 TL civarı Cruise Controllü sinyal kolu ve alt kapak alıp montaj + kodlama yaptırıyorsunuz.

İkinci el olarak da bu sinyal kolunu satın alabilir (600-700 TL civarı) ve yine dışarda kodlama montaj yaptırabilirsiniz.

Büyük şehirlerdeyseniz (Ankara-İstanbul) gibi bu retrofit işlerini yapan yerler var.

2011 aracıma kolu kendim temin edip yaptırdım, çok memnunum. Araca düzgün bir şekilde tanıtılır (VO kodu eklemesi ve diğer kodlamalar) ve kodlanırsa gösterge panelinde hangi hıza sabitlendiğini (kısa süreli) vs gösteriyor.
    merhaba, aracınızın kasko değeri nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aracından ustalarından yardım bekliyorum.

elimde 320d e90 2012 184 hp motorlu araç var. ilk çalıştığında 3 - 4 saniye şırıl şırıl zincir sesi gibi bir ses geliyor 200 binde araç 2. el aldım zincir daha önce değiştimi değişmedimi bilmiyorum.
    ısınınca bir sorun yok ustaya götürdüm zincirdir dedi değiştiririz ama sadece ilk çalışma anında ki o ses gider sıcakken yine şuan çalıştığı gibi çalışır dedi. sizce ne yapmayalıyım bir zincir değişimide yağ pompası ile 8000 tl ustada çok para. yağını yeni değiştim mobil 1 eps formula 5-30 koydum ses devam ediyor sizce o ses normal mi zincir değişmesi gereklimidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

Bu aracından ustalarından yardım bekliyorum.

elimde 320d e90 2012 184 hp motorlu araç var. ilk çalıştığında 3 - 4 saniye şırıl şırıl zincir sesi gibi bir ses geliyor 200 binde araç 2. el aldım zincir daha önce değiştimi değişmedimi bilmiyorum.
    ısınınca bir sorun yok ustaya götürdüm zincirdir dedi değiştiririz ama sadece ilk çalışma anında ki o ses gider sıcakken yine şuan çalıştığı gibi çalışır dedi. sizce ne yapmayalıyım bir zincir değişimide yağ pompası ile 8000 tl ustada çok para. yağını yeni değiştim mobil 1 eps formula 5-30 koydum ses devam ediyor sizce o ses normal mi zincir değişmesi gereklimidir ?
    Hocam zincir sesi sürekli çıkıyor diye biliyorum. Youtube' da videoları var istersen bir bak oraya. Bir kaç farklı ustaya götürüp sormakta fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: htlr

Hocam zincir sesi sürekli çıkıyor diye biliyorum. Youtube' da videoları var istersen bir bak oraya. Bir kaç farklı ustaya götürüp sormakta fayda var

Alıntıları Göster
    aynen bende ondan şüphelendim yaptırmadım sürekli çıkması lazım diye girişte yağlanmadan kaynaklı gibi geldi ses bilmiyorum bakalım kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

aynen bende ondan şüphelendim yaptırmadım sürekli çıkması lazım diye girişte yağlanmadan kaynaklı gibi geldi ses bilmiyorum bakalım kullanıyoruz

Alıntıları Göster
    Aman ihmal etme hocam yine sen :) BMW' den anlayan bir ustaya göster için rahat eder
  • Merhaba 2007 3.16i prem. Lpg li 240 binde araç almayı düşünüyorum. Boya değişen yok 65 bine alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba Ağustos sonu gibi bende 12model 3.20d aldım. Aracın sağ ön far yıkaması baya yosunlaşmış bir durumda su akıtıyor. Sizce temizlesem düzelirmi yoksa yenisini yada çıkmasını mı takmam gerekir ne dersiniz..

• Herkese merhabalar. İlk sahibinden 2008 3.16 buldum. Pazarlığımızı yaptık. Araba 150 bin km’de. Değişen yok iki parça boyası var. Trameri 2 bin TL civarında çıkıyor. Işık paket. Şimdi sizce gidişi konforu sorunsuzluğu nasıldır ?

Bir de hasar kaydı olsun km sorgulaması olsun ve bunun haricinde neleri sorgulatip bilgilenebilirim araç hakkında ? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Selamlar; bugüne kadar toyota-mitsubishi-honda gibi japon araçları kullandım; şu anda FB7 kasa otomatik civic var;aracımdan memnunum ;sorunsuz-donanımlı ama tabi ki konfor - trim sesi olarak C segmenti standardında bir araç...

sorum şudur ki 90 -100 bandında OTOMATİK - benzin yada Dizel fark etmez hangisi daha sorunsuzsa önceliğim odur; fazla km. yapmamış - yıpranmamış bir BMW beni mutlu eder mi?
    yoksa yürütme maliyetleri-bakım maliyetleri beni üzer mi?

şanzıman - motor -elektrik aksamları japonlar kadar sorunsuzdur denebilir mi?

zaten küçük şehirdeyim ola ki sıkıntı-problemlerde anlayan usta- servis bulma şansım da yok..

ama D segmenti - premium araç takıntım da var..beni bugüne kadar en mutlu eden araba da 2006 model toyota avensisti...lpg ile yaşadığım sorunlardan ve eşimin düz vites kullanamamasından satmak zorunda kalmıştım...ama D segmenti farkını o arabada anladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 13 Aralık 2018; 11:23:17 >
  • Arkadaşlar fiyat nasıl yazmışım

• yuxexesahmet kullanıcısına yanıt
    Temiz ve Servis Bakımlı ise en az 120 bin eder Bence.
  • mehkoc kullanıcısına yanıt
    Arabam temiz sadece 2tane şehir içi cizigi var hanımdan ötürü normalde o fiyatlar i görür ama piyasa kötü 112ye verecegim

• Arkadaşlar bilgi almak istiyorum. Orijinalliği seviyorum 2007 e90 arabamda business teyp bulunmakta ve sadece track CD çalmaktayım. Sahibinden de uygun fiyata professional teyp bulunmakta alıp takmam durumunda çalışacak mıdır? Ya da bu professional teypler MP3 CD çalıyor mu ? Şarkılarda track yazmasından nefret ediyorum. Şarkı isimlerinin görünmesini istiyorum. Bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

• Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Üstad bende aynı şeyi yapmak istiyorum. Siz nasıl hallettiniz? Birde business MP3 çalmıyordu track yazıyordu hep şimdi professional teyp de MP3 CD çalabiliyor musunuz? Müzik isimleri okunabiliyor mu ?

• safa008 S kullanıcısına yanıt
    hocam hala öyle devam ediyor ama mp3 çalabiliyor, eskiside çalabiliyordu benim
  • Temiz dolu E90 arayan varsa aracımız satılık fiyatta yardımcı olunur.
  • 
Sayfa: önceki 770771772773774
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.