< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
BMW 3 serisi (F30) (3523. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim bilgi için çarşamba günü bakımlarını yapan bmw yetkili servisine götüreceğim, araç gücünü de kesti. Yokuşlardan çıkarken zorlanıyor arka tekerler patinaj atıyor. Düz yolda gaz alıyor ama yüksek devirde düşük km hız, baya bir güç kesintisi yaşıyor. Dururken şansıma denk gelirse sürüş modu değiştirmeme izin veriyor ancak hafif hızlanınca kendini tekrar comfort moda atıp düğmeyi deaktive ediyor izin vermiyor bir daha. Umarım dediğiniz gibi bir şeydir kesinlikle orjinalini taktırırım bir kaç yazı okudum direksiyon kutusu değiştirmeye kadar gitmiş servisler 40.000 bin tl maliyetlerden bahsediyorlardı bundan kaygılandım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzin pompasında tıkanıklık da olabilir, tüketim de arttı mı?
-
Tüketimde bir değişim yoktu, aracı ustaya gösterdim bilgisayara bağladılar akabinde açı sensörü arıza ışığı yaktığını gördük. Usta parça değişimi yapmadı aracın rot balansı da kaymış bir rot balans ayarı yapıp sistemi tekrar kodladı sorunlar çözüldü. Büyük ihtimalle çarpmadan dolayı rot bozularak sensöre etki yaptı
2012 model F30 sport line alınır mı?
-
Kondisyon, KM, kaza ve hasar bilgisi gibi parametreler belirleyici olur alınıp alınmamasında.
Şase hasarı olmayan, kapıdan kaputtan hafif hasar almış, 350 bin km, çalışmayan bir aksamı olmayan F30 3.20i örnekleri 700'e bulunuyor. Ama araştırınca bu aracın benzinli modelinde Opelin N13 motorunu kullandığını ve bu motorun da servis bakımlı araçlarda bile çok problemi olduğunu öğrendim ve vazgeçtim. Başta 200 beygir ve turbo benzin ile 8-11 litre yakıt tüketimi cazip gelse de BMW'nin daha az sorunlu motorları mevcut. Zaten BMW de N13 motor kullanmayı bırakmış ileriki modellerinde. Bunun B28 motor kullanan versiyonu da varmış ama çok nadirmiş ve ilanlarda motor bilgisi hep eksik. Alsam bu N13 motorla uğraşmak yeni hobim olacak yani. Benim gibi senede 5000 km kullanan insanlar için gereksiz bir külfet. Başka ZF 8HP şanzumana sahip alternatiflerim neler olabilir?
-
3.18 bakabilirsiniz ama o fiyatlara var mıdır bilemiyorum.
Sınıf düşerseniz f20 1 serileri var.
350bin km n13 pimi çekilmiş bomba bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 6 Aralık 2024; 22:17:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
N13 ve opel bağlantısı nedir şahsen ilk defa duydum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X