Şimdi Ara

BMW 3 serisi F30 kasayi nasil bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar okulumun bir programi dahilinde is buldum, su an 3. siniftayim, gelecek sene okula gitmek yerine 16 ay staj yapacagim, buldugum is bulundugum sehir merkezinde degil dolayisiyla araba almaya karar verdim. Butcem dahilinde degerlendirdigim arabalardan bu modele karar verdim, 100,000 km altinda 2.el 328i Xdrive alabiliyorum.

Ancak dedigim gibi ogrenciyim dolayisiyla sorunlu bir arac almak istemiyorum c segmenti 0 km bir arac alabilecegim paraya. Butcem cok genis degil dolayisiyla kullanirken cok masraf cikaran bir arac istemiyorum bakim, sorun (spesifik olarak sanziman falan) olarak bana uzun donemde.

F30 kasa 3 serisinin bakimlari nasildir, dayanikliligi nasildir, ozellikle problemli bir parcasi var midir yok mudur, veya 100,000 km bir sinir olarak bu model icin cok mu yuksektir, kac km'ye kadar guvenilir denebilir vs vs genel bir fikir verirseniz sevinirim.

PS: Turkiye'de olmayan bir model, arac 2.0 lt benzinli motor, 240 beygir, 2.8 falan degil. Yakit tuketimi buranin standartlarina gore makul kabul edilecek bir duzeyde, trafikte arabalarin yarisindan cogu rahat rahat 2.0 4 silindirin ustundedir.

Spesifik olarak luxury line istiyorum cam kenarlarindaki krom kaplama icin ama ayni fiyat araliginda daha dusuk kmli daha dusuk donanimlida bulunuyor.
    Krom cerceveli:http://www.autotrader.ca/a/BMW/3+Series/Toronto/Ontario/5_31091106_ON20080219110434703/?ursrc=hl&showcpo=ShowCPO&orup=14_15_86
    Kromsuz:http://www.autotrader.ca/a/BMW/3+Series/Oshawa/Ontario/5_30199204_20161215034003837/?showcpo=ShowCPO&orup=8_15_86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BCpowershift -- 3 Nisan 2017; 9:41:13 >

• Sadece o krom kaplama için paket tercihin değişiyorsa, krom kaplamayı çok ucuza kendin yapabilirsin ya da yine az bir miktara yaptırabilirsin.
  • Selamun aleyküm beyler, bence linkleri açmayın. Haftaya kötü başlamayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 3 Nisan 2017; 9:33:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • georgekarelias G kullanıcısına yanıt
    Harika, hazir adamini bulmusken cakayim sorularimi o zaman.
    En son kasa chrysler 200 ve 300'de bakmistim, bilgi bulamadim hic ama bende bilindik birsey olsun diye vazgectim, onlar nasildir ? Genelde amerikan arabalari elinde kalir gibi bir on yargi var amerikan otomobil forumlarindada.

Birde bir fantezi bir eski kasa makyajli Mustang'de bakmistim. 100,000km alti 15k civari bulunuyordu guzel arabalar, Mustangler nasildir ? Bundan babam caydirdi biraz durust olmak gerekirse ama kendisi burada degil, Turkiye kafasiyla yorum yapti Mustang'e. Yedek parcasi falan burada ucuz mudur ?

PS: Bmw.com.tr'ye baktigimde 320i ve 320d'nin ustunu gorememistim, belki son otv zamlarindan sonra gamlarindan cikarmislardir :)
  • BCpowershift B kullanıcısına yanıt
    abd'de sorunsuz araba kullanmak için en mantıklı tercihler honda ve toyota. hem kolay kolay arızalanmıyorlar hem de ustasını/yedek parçasını daha kolay ve ucuz bulursunuz. bmw'ler de kolay kolay arızalanmazlar ama herhangi bir olumsuz durumda masrafıyla sizi üzebilir.

paylaştığınız ilanlardaki fiyatlara nerdeyse accord ve camry nin sıfırını alırsınız.
    11 - 12k ya 2010 - 2012 model accord veya camry bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. v6 motor alırsanız bmw'den daha güçlü bir araca sahip olursunuz. ayrıca bu araçları satarken de bmw ye göre çok daha kolay satarsınız.

chrysler dan zaten uzak durun:) daha önce chrysler sebring kullandım. amerikan arabası olmasına rağmen yedek parça vs çok pahalıydı. bir de bir kere bozulduktan sonra sürekli bozulmaya başlıyorlar.

mustang için de almadan önce kiralamanızı öneririm. muhtemelen sonrasında vazgeçersiniz.

edit: Kanada'da olduğunuzu sonradan fark ettim, fiyatlar farklı olabilir abd'den ama diğer konuların çok değişeceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp.35 -- 4 Nisan 2017; 12:18:58 >

• alp.35 A kullanıcısına yanıt
    Ikinci el Accordlar'ada bakiyordum. En yeni kasanin makul mileage'da olanlari 3-4 bin dolar ucuz BMW 3'ten, daha premium bir araba oldugundan ona yonelmistim ama secenklerim arasinda tutacagim buradada dayanikliliklari iyi ise.

Camry'i hic dusunmedim bak. Burada, Toronto'da yani, taksilerin hepsi Camry oldugundan direkt seceneklerden cikardim :D

Mustang icin niye oyle dusunuyorsun bu arada ?
  • Moraller bozuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam şöyle bir otomobil ilginizi çekmez miydi?

http://www.autotrader.ca/a/Lexus/IS/Burlington/Ontario/5_28462496_20141126161143884/?ursrc=pl&urp=4&urm=8&showcpo=ShowCPO

F30 Türkiye'de bolca görülen artık neredeyse sıradan olmuş bir otomobil. Hazır şansınız varken Lexus deneyin bence.
  • Accord al derim Honda ve toyota o bolge insani tarafindan tutulmuştur çünku soruna daha az meyilli araçlar

Ve geri dönme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Nisan 2017; 8:33:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BCpowershift B kullanıcısına yanıt
    Mustang türkiye de 450bin TL. buralar da çok daha ucuza alınabiliniyor ve spor arabadan çok konfor beklenmez ama o kadar para verdikten sonra dokunduğu yerin biraz yumuşak olmasını bekliyor insan. 2016 modelini kiraladık, her yeri sert plastikti arabanın. navigasyon yoksa çok dandik bir radyo ile geliyor. koltuklar da bir o kadar rahatsızdı. eski kasa demişsin, 2016dan daha iyi olacağını düşünmüyorum. bir de her gün farklı şehire gideceksin sanırım yorabilir sürekli kullanmak.

5.0 lık GT almıyorsan ya da yeni nesil ecoboost motor değilse benzer performansı accord sport v6 dan da alabilirsin.
  • Tesekkurler onerin icin.
    Bu Japon markalarin Kuzey Amerika'da daha luks algi yaratmak icin cikardigi Acura, Lexus gibi markalara bir turlu isinamadim. Ozellikle Lexuslar'in tasarimi hep bana bir olmamislik hissi veriyor. En yeni, en luks modeli dahi baz Mercedes'in olmuslugunda degil gibi geliyor bana.
  • alp.35 A kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum. Turkiye'de bende asla Mustang dusunmezdim, zaten buradada dusunebilmemin sebebi Subaru BRZ, MX-5 tarzi siradan sedan araba gucunun ustundeki en ucuz spor araba Camaro ile birlikte. Artik Need For Speed'in izi midir bende bilemiyorum, havasini hos buluyorum arabanin; ancak dedigin sebeplerden oturu ancak burada alirim Mustang'i cunku hak ettigi para bu gercekten.

Derdim cok yuksek performans degil ya. Ici disi bir olsun arabanin :D Accord'a 300 beygir civari cok ekstra geliyor bana, sanki olsada bassam bile, motor notasi V6 olsa bile abes gelirmis gibi dusunuyorum, sonucta bir aile araci :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.