Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: özkonak50 , drardy , Apomania
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 16 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.149
Cevap
424
Favori
2.141.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icecube_fb

Bu mantikla hareket ederseniz hicbirsey alamyiz ozaman.Ben 2016 ocakta aracimi 55 bin euroya almistim kuru bmw 2.99 a sabitlemisti.
    Ben ozaman almiyim doviz aliyim ev almiyim doviz aliyim emtia almiyim doviz aliyim artsin tel almiyim o parayala doviz aliyim yani uzarda gider sonu yok. kimse boyle bi doviz artisini ongormuyordu.ustunuze basinmiza giydigimiz seylerden kullandigimiz telefonlara kadar akliniza ne gelirse dovize endeksli herseyden once kullandigimiz enerjiyi bile disardan aliyoruz.ben aracimi alirken kar ediyim diye almiyorum zaten keyif almak icin aliyorum.araba yatirim araci degildir
    O donem 166k ya aldigim arac suan emsali 300k ama benim aracimin degeri 200k ozaman ben gidip euro alsaydim 3-4 yil bekletip bozdursaydim bu isin sonu yok keyif almaya bakmak lazim..

Alıntıları Göster
    Yazımı farklı yorumlamışsınız, araç alacağı tutarı Euro olarak ayıran kişi, her zaman her kasa değişiminde alıp geçer, aracın tl fiyatı onu etkilemez dedim o yazımda. Evet A dan Z ye herşey ithal, ama birikimin yerli ise maalesef vaziyet kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatlar uçmuş
    merco c200 4matic amg baktım makyajlı olandan ,görüntü olarak berbat bir direksiyonu var ,ses sistemi kötüsünden olan 😂😂 365 bin dediler
    bi de kredi çeksem 1.89 faiz oranı var bmw ye fazla dedik ama merco da fazla
    bmw 3 kasa daha mantıklı diğerlerine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanchez44

fiyatlar uçmuş
    merco c200 4matic amg baktım makyajlı olandan ,görüntü olarak berbat bir direksiyonu var ,ses sistemi kötüsünden olan 😂😂 365 bin dediler
    bi de kredi çeksem 1.89 faiz oranı var bmw ye fazla dedik ama merco da fazla
    bmw 3 kasa daha mantıklı diğerlerine göre
    c200d amg 350 bin yazmıştı cihanair. Ben de gittiğimde 360 lı bir rakam telaffuz etmişlerdi ayak üstü. c200 4matic normalde 15-20k daha ucuz diye biliyorum c200d den. Sizin fiyata göre 380 lere çıkmış o zaman c200d . Maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

c200d amg 350 bin yazmıştı cihanair. Ben de gittiğimde 360 lı bir rakam telaffuz etmişlerdi ayak üstü. c200 4matic normalde 15-20k daha ucuz diye biliyorum c200d den. Sizin fiyata göre 380 lere çıkmış o zaman c200d . Maşallah

Alıntıları Göster
    350 lik arabalar eski kurlu araclarmis hepsi satildi dediler daha sonra
    Simdi 370 diyorlar dizel amg icin
    Ya benim icime sinmedi o araba ayni paraya g20 aliniyor biraz yakita fazla verirsin hepsi bu

• Mevcut C serisi 5 yaşına geldi. G20 çok daha güncel ve artıları çok fazla aynı paraysa bile benzinli dizel fark etmeden 3 serisi tercih edilir.

• Beyler acaba standart ses sistemi nasil bu arabanin ?

• Ya arkadaslar affima siginin gercekten direk bu arabayi ciddi ciddi almayi hesaplayan var mi..? Hem daha yeni cikti hemde fiyatlar acisindan soruyorum. Meral ettin sadece mesela temoz bir f30 40.yil daha iyi degilmidir ?

• Yeni 3 serisi sonucta f30 un yenisi... sanmam en bos pakati 40.yilla ayni dolulukta olsun

• Yeni model sonuçta daha cazip. Yeni görünüm, yeni özellikler, yeni teknoloji vs. İlk sahip olanlardan birisi olmak bile ayrı keyif
    Diğer tarafta 7 senelik bir model var. Dolusu yine keyif verir ama etrafta çok fazla bulunan bir model F30.
    Premium ürün alan insan aradan sıyrılıp daha özel hissetmek ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdknt -- 11 Temmuz 2019; 18:42:57 >
  • Satislar nasil acaba bilgisi olan varmi ?

• Faiz suan bmw sitesinde 2.75 gorunuyor
    Buda hali ile satislari etkiliyor bence bmw yani borusan satislarin beklentinin altinda oldugunu biliyor.
    Bu ay olmasa bile agustos ayinda mecbur kredi kampanyasi yapacak

• Biraz önce Ankara Balgat Borusan’a uğradım yeni 3 serisini görmeye. Araç gelmiş ve 10 gün kalıp Adana şubesine gönderilmiş. Açıkçası şaşırdım bu duruma. Koca Borusan showrooma araç getiremiyor sirk gibi oradan oraya gezdiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Biraz önce Ankara Balgat Borusan’a uğradım yeni 3 serisini görmeye. Araç gelmiş ve 10 gün kalıp Adana şubesine gönderilmiş. Açıkçası şaşırdım bu duruma. Koca Borusan showrooma araç getiremiyor sirk gibi oradan oraya gezdiriyor
    O arabalar borusanin degil bmw nin demo arabalari ondan

• Az önce bende yeni 3 serisini inceledim. Araç 3.30i m paket. Ve üzerinde bütün opsiyonlar vardı. Malum Almanya plakalı araçlardan. Belirteyim bende g30 luxuryline 5.20i var.

Araç kesinlikle eski nesline göre hem Enine hem boyuna uzamış. İç hacimde ön koltuklar gayet yeterli, arka koltuklarda sırt kısımları biraz dik olmuş. Baş mesafesi 1.80 boyumla rahatsız etmedi.

Yeni kadranı sevmedim. Çok Peugeot vari olmuş. Devir saatinin ters oluşu, görsel arayüz pek alışık olduğunuz düzende değil. Harman Kardon eskisine göre iyi. Ama g30dakine göre biraz yavan kalıyor. G30 iç hacimden kaynaklı güzel bir akustiği var.

Koltuklar, nappa deri ile şık olmuş, dakotaya tercih edilir, ama çok da geniş değiller. İniş binişte w205 c serisi eski aracıma benzettim, alçak oturuş pozisyonu iyi. Aracın güvenlik paketiyle gelen sistemleri g30 ile aynı diyebilirim. Ön kamera bölümü biraz farklı geldi. Vites topuzunu sevmedim, g30 çok daha özgün, ara konsola taşınan start/stop butonu biraz göze hitap etmiyor, eski yeri daha iyiydi. İç trimler kalitesi ile göz doyurur, ama yine bir g30 değil. En çok g30 ile kıyas yapmak durumunda kalıyorum, çünkü 16.000 km dir kullandığım araç.

Araç ön görünümü oldukça şık, bir bmw böyle olmalı dersiniz, kesinlikle g30 dan iyi. Arkası için bu bir bmw demek zaman alıcaktır. Ben aşırı keskin hatların olduğunu düşünüyorum, arka tamponun tekerin arkasına gelen yer çok keskin hatla arkaya kıvrılıyor, biraz Japon hissi uyandırıyor. Bagajı derli toplu, ama olabildiği kadar da iyi kullanılmış.

Gelen araçlar bu araçlar kadar dolu olmayacak deniliyor. Yine standart paketler üzerine executive paket ilave alınabiliyor.

Paket içeriği olarak Prof navigasyon kablosuz şarj gibi donanımlar içeriyor. Laserled farlar ışık gücü olarak standart led neyse o kadar. Ama görüntü olarak çok iyiler.

Bana verilen teklifte, 3.20i 1.6 170lik motor, Mpaket, yeni mavi renk ve executive paket ile 385 e veririz denildi. Executive çıkarsa 25k tl düşüyor. Yani 360l tl. Bence fiyat olarak biraz fazla. Açıkçası G30 dan geçilmez. 5 serisinden. 3 serisine dramatik bir dönüş olur şahsen. Bir kere direksiyon elektrikli ayarlanmıyor, müthiş yadırgadım, kapılarda vakum yok. Kapıların hafifliği de hoşuma gitmedi, kapı iç kısımlarında halı kaplama olmaması da iyi değil. Tıkırtı yapar konulan şeyler, ama yine de eskisine göre çok ciddi iyileşme olmuş. Yine herzamanki 3 serisinin dinamik hislerini fazlasıyla yaşatacaktir. Eskisine göre daha nish kalacağı kesin.

Şahsen rakibi w205 c serisinden daha başarılı malzemeye sahip. İç hacim olarakta daha iyi. Sunroof büyümüş bu arada. A4 ile pek denk diyemem. A4 daha cılız kalır Yanyana konsalar.
    En çok merak ettiğim süspansiyon konforu ve ses izolasyonu oldu. Test araçları gelsin test edelim onları da yorumlarız.

Yine de teklif vermek için arayacaklarını belirttiler, biraz karışık ve uzun oldu anlatımım, kusurs bakmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 038poyraz kullanıcısına yanıt
    Lazer farlar 650 metre aydinlatma yapiyor standart olan ne kadar tam emin degilim
    G30’dan iyi bence ic mekan nbt emanet durmuyor gostergeler daha iyi g30 almam g20 alirim

• Tırların üstündeki araçlar Münih plakalı hep.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Bu araç 3 aydan fazla süredir Avrupada satılıyor. Plakanın ne olduğu açıkçası benim için mühim değil. Madem geldi diye reklamını yapıyorsun artık bayilere de birer tane gönder bi zahmet.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.