Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.146
Cevap
424
Favori
2.140.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
100. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir nebze kredi oranları düşük olsa fiyatta bir tık altlarda olsaydı belki alınabilirdi ama bu rakamlar bu devirde beni aşar.
    4+3'e uyar belki LCI'na yetişiriz :) LCI her zaman iyidir,fark ettirir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

F30'a binmeye devam..
    Bir nebze kredi oranları düşük olsa fiyatta bir tık altlarda olsaydı belki alınabilirdi ama bu rakamlar bu devirde beni aşar.
    4+3'e uyar belki LCI'na yetişiriz :) LCI her zaman iyidir,fark ettirir :)
    F30 da makyaj neredeyse yoktu buda ayni olur bence degisecek bir yeri yok arabanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkurt80

Şuan bu fiyatlara pahallı diyoruz, 1,6 lt bir araç için gerçekten pahallı ama şu da bir gerçek 1 yıl sonra keşke bu fiyattan alsaydım diyenlerin sayısı çok fazla olacaktır. G30 ilk geldiğinde de böyle oldu. Sonra keşke ilk geldiğinde alsaydım ya da keşke 520i yerine 530i alsaydım diyen çok arkadaşım oldu. Malesef ki aynısı ilerleyen aylarda / yıllarda G20 için de olacak. Tabi ki faiz / döviz / enflasyon üçgeninde mucizevi bir denge sağlanmaz ise !!
    Abi bu ulkede doviz basimizda olanlarin yuzunden asla dusmez
    S400 biter secim basla secim biter baska birsey baslar ama duzelmez aksine daha kotu olur

• cihanair kullanıcısına yanıt
    E90 kadar radikal bir makyaj olmadığı kesin,öyle bir makyajda zaten bir daha olmaz çünkü Non Lci E90 faciaydı,kasayı kurtardılar.Ama yinede f30 Lci kendini ciddi belli ediyor,arka stopların led olması kaş şeklinde yanan sinyaller vs güzel görünüyor.
    Muhtemelen bu tarzda bir makyaj olur hatta daha az bile olabilir.
    Neyse daha araba yeni çıktı makyajlısını tartışır olduk :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Devoin

E90 kadar radikal bir makyaj olmadığı kesin,öyle bir makyajda zaten bir daha olmaz çünkü Non Lci E90 faciaydı,kasayı kurtardılar.Ama yinede f30 Lci kendini ciddi belli ediyor,arka stopların led olması kaş şeklinde yanan sinyaller vs güzel görünüyor.
    Muhtemelen bu tarzda bir makyaj olur hatta daha az bile olabilir.
    Neyse daha araba yeni çıktı makyajlısını tartışır olduk :)
    Alan kazanir g30’da oldugu gibi
    Mumkun oldukca dolu almak lazim bence

• cihanair kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum
    hatta alıp bekletip galeriler satacak diye bile düşünüyorum
    g30 530i süperdi çok pişmanım
  • Ben mi goremedim yoksa yine mi yok katlanan koltuklar 350-400 bin liralik arac aliyorsun arka koltuklar yatmiyor.40. Yil arac kullaniyorum bi bu yok soruyorum niye getirmiorsunuz diye genius arkadaslara 300-500 neyse ekleyin fiyatina diye, efendim 480 lt gayet yeterliymis

2017 mayis ayinda sportline executive donanimli harman, navi, vakumlu oto bagaj kapagi, isitmali koltuklsr, elekt. Hafiza koltuklar vs bi 5.30i g30 fiyati almistim 330 bin TL ye keske durumum olsaydi da alabilseymisim.simdi bos 5.20i leri 400 e veriyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: icecube_fb

Ben mi goremedim yoksa yine mi yok katlanan koltuklar 350-400 bin liralik arac aliyorsun arka koltuklar yatmiyor.40. Yil arac kullaniyorum bi bu yok soruyorum niye getirmiorsunuz diye genius arkadaslara 300-500 neyse ekleyin fiyatina diye, efendim 480 lt gayet yeterliymis

2017 mayis ayinda sportline executive donanimli harman, navi, vakumlu oto bagaj kapagi, isitmali koltuklsr, elekt. Hafiza koltuklar vs bi 5.30i g30 fiyati almistim 330 bin TL ye keske durumum olsaydi da alabilseymisim.simdi bos 5.20i leri 400 e veriyorlar..
    Sitesinden gördüğüm kadarıyla sadece Luxury donanımda katlanır koltuklar var. Ben de sizinle aynı görüşteyim. Bazı arkadaşlar nakliye mi yapacaksın BMW ile diyor ama senede 1 defa da olsa lazım oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Alan kazanir g30’da oldugu gibi
    Mumkun oldukca dolu almak lazim bence

Alıntıları Göster
    O zaman hayırlı olsun şimdiden diyelim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şöyle bir ilan gördüm.

sahibinden.com
    BMW / 5 Serisi / 530i / Executive M / ÖZCAN'dan 2017 BMW 530 İ EXECUTİVE M SORT//BEYAZ İCİ TABA sahibinden.comda - 446293601
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ozcan-dan-2017-bmw-530-i-executive-m-sort-beyaz-ici-taba-446293601/detay

O dönem pişman olan arkadaşlar incelesin, 2017 de 330 bin tl 86K eur idi , ilandaki araç daha bile ucuz sayılır. Yine az km de Borusan 150k sıfır faizli seçenekler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak edenler icin
    BMW 3 serisi (G20)
    BMW 3 serisi (G20)

• Ben açıkçası çarpışma önleyicinin ve adaptif CCnin standart olmamasını anlayamıyorum. BMW bu konuda yıllardır Mercedes’in gerisinde kalıyor.
    Lütfen bana isteyen parasını verip alır muhabbeti yapmayın. 2020 kapımızda artık, B segmenti araçlarda bile bulunan bu özellikleri BMW “standart” olarak sunmalı.
    Fren fonksiyonlu CC bıkkınlık getirdi. 5-6 yıldır aynı özellik var BMW artık bir seviye yukarıya çıkmalı.

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Keşke 5.30i alsaydım diyen birkaç kişi olmuş ama bana da o dönemki döviz kurlarını dikkate almıyorlar gibi geldi.
    Siz çok doğru yazmışsınız. Ülkede döviz o zaman 5.30i alanların ardından ciddi bir sıçrama yaptı. Yani o kişiler döviz alsa sağlam kar edeceklerdi.
    Araba alıp kara geçme diye birşey yok bence. Aracı alsaydınız döviz artışından sonra keşke paramı dövizde tutsaydım derdiniz.
    Lüks sınıfta ikinci el değerleri dramatik şekilde düşüyor. 400-450 bin tlyi çıkarıp da arabaya verecek sayısı çok çok az.
    Eldekine sahip çıkma zamanlarını yaşıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Ben açıkçası çarpışma önleyicinin ve adaptif CCnin standart olmamasını anlayamıyorum. BMW bu konuda yıllardır Mercedes’in gerisinde kalıyor.
    Lütfen bana isteyen parasını verip alır muhabbeti yapmayın. 2020 kapımızda artık, B segmenti araçlarda bile bulunan bu özellikleri BMW “standart” olarak sunmalı.
    Fren fonksiyonlu CC bıkkınlık getirdi. 5-6 yıldır aynı özellik var BMW artık bir seviye yukarıya çıkmalı.
    Acc keske olsaydi ama yok

• Bu aracın en dolusunu almak mı yoksa g30 almak mı diye bir soru cok mu saçma olur

• quote:

Orijinalden alıntı: lasthunter

Bu aracın en dolusunu almak mı yoksa g30 almak mı diye bir soru cok mu saçma olur
    Tamamen tercih meselesi e sinifi araba icin yasim daha genc 40 dan sonra neden olmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Keşke 5.30i alsaydım diyen birkaç kişi olmuş ama bana da o dönemki döviz kurlarını dikkate almıyorlar gibi geldi.
    Siz çok doğru yazmışsınız. Ülkede döviz o zaman 5.30i alanların ardından ciddi bir sıçrama yaptı. Yani o kişiler döviz alsa sağlam kar edeceklerdi.
    Araba alıp kara geçme diye birşey yok bence. Aracı alsaydınız döviz artışından sonra keşke paramı dövizde tutsaydım derdiniz.
    Lüks sınıfta ikinci el değerleri dramatik şekilde düşüyor. 400-450 bin tlyi çıkarıp da arabaya verecek sayısı çok çok az.
    Eldekine sahip çıkma zamanlarını yaşıyoruz.
    Aynısını ben yazacaktım, çok doğru bir hususa değindiniz. Bmw 3 serisi 45 k euro dur arkadaşlar. 1-2 k oynar. E90 2.0 d ve F30 3.20 ied araçlarımı 45 k euro ya almışım, o dönemin kuru ile çarpılmış ve ben tl olarak birini 115 k tl ye 2011 yılında, diğerini 145 k tl ye 2015 yılında almışım. Sonuç olarak şimdi G20 ye 45k euro yani 300 k tl para veremiyorsak, yada 2017 G30 5.30 i 330 k tl imiş ooohh shiitt diyorsak:)) 45 k euroyu bankamızda ayırsak, her kasa değişiminde modeli yeniler geçerdik. Beni burda üzen 2.000 cc ve üstü motorlarda bu hesap geçerli değil ötv oranlarındaki ve hesaplanmasındaki kazıktan dolayı. Şimdi 45 k euroyu kasaya koy yada biriktir, lci kasa çıktığındada al geç patlat. Kronik arızalarıda üstünde denetme

• quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Aynısını ben yazacaktım, çok doğru bir hususa değindiniz. Bmw 3 serisi 45 k euro dur arkadaşlar. 1-2 k oynar. E90 2.0 d ve F30 3.20 ied araçlarımı 45 k euro ya almışım, o dönemin kuru ile çarpılmış ve ben tl olarak birini 115 k tl ye 2011 yılında, diğerini 145 k tl ye 2015 yılında almışım. Sonuç olarak şimdi G20 ye 45k euro yani 300 k tl para veremiyorsak, yada 2017 G30 5.30 i 330 k tl imiş ooohh shiitt diyorsak:)) 45 k euroyu bankamızda ayırsak, her kasa değişiminde modeli yeniler geçerdik. Beni burda üzen 2.000 cc ve üstü motorlarda bu hesap geçerli değil ötv oranlarındaki ve hesaplanmasındaki kazıktan dolayı. Şimdi 45 k euroyu kasaya koy yada biriktir, lci kasa çıktığındada al geç patlat. Kronik arızalarıda üstünde denetme

Alıntıları Göster
    Bu mantikla hareket ederseniz hicbirsey alamyiz ozaman.Ben 2016 ocakta aracimi 55 bin euroya almistim kuru bmw 2.99 a sabitlemisti.
    Ben ozaman almiyim doviz aliyim ev almiyim doviz aliyim emtia almiyim doviz aliyim artsin tel almiyim o parayala doviz aliyim yani uzarda gider sonu yok. kimse boyle bi doviz artisini ongormuyordu.ustunuze basinmiza giydigimiz seylerden kullandigimiz telefonlara kadar akliniza ne gelirse dovize endeksli herseyden once kullandigimiz enerjiyi bile disardan aliyoruz.ben aracimi alirken kar ediyim diye almiyorum zaten keyif almak icin aliyorum.araba yatirim araci degildir
    O donem 166k ya aldigim arac suan emsali 300k ama benim aracimin degeri 200k ozaman ben gidip euro alsaydim 3-4 yil bekletip bozdursaydim bu isin sonu yok keyif almaya bakmak lazim..

• icecube_fb kullanıcısına yanıt
    Gücünüz varsa keyfinize bakın tabi ama sanki o dönem çok uyguna satılmış gibi bir yaklaşım var diye anlıyorum o arkadaşların dediklerinden. Öyle bir durum yok demek istemiştim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.