Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1416. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
28.340
Cevap
425
Favori
2.156.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Araç 2023 makyajlı 50. Yıl serisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • orry01 kullanıcısına yanıt
    aynen yine azda olsa zam gelmiss

• Kemal Tan MFHUO K kullanıcısına yanıt

şu an yüzde kaç indirim var?

• mcanerg M kullanıcısına yanıt
    2025 lere %3 yapiyorlar 4 coupe ve z4 icin sormustm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal Tan MFHUO -- 18 Şubat 2025; 19:44:4 >
  • dr.yaman D kullanıcısına yanıt
    2024 benim araç 2 defa kırmızı araç çarpma uyarısı gibi kırmızı yaya işareti çıktı yoldan yaya geçerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanOkucu 5YKDM -- 18 Şubat 2025; 19:56:58 >
  • 2024 hazirandan sonra Türkiyede satılan tüm araçlarda zorunlu oldu. 5AQ Guard Plus olması lazım kodu @dr.yaman aracınızda bu donanım yazıyorsa vardır.

• Remote Update’i yapabilen oldu mu, illaki servise gitmek gerekiyor gibi.
    Araç halen hazır olunca yükleme başlatılacak yazıyor ama hiçbir zaman hazır değil?

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

Güncelleme için e-sim tanıtılması ya da bluetooth sim reader ile sim cardı kulanması gerekiyor sanırım, kendi interneti yeterli gelmiyor olabilir.

Hocam kendi interneti ile indirmiyor zaten, telefondan indiriyorsunuz sonra wifi ile araca aktarıyor. Bu işlemi tamamladı ve güncellemeyi araba hazırladı ama bir türlü yüklemeyi başlatmıyor.

ConnectedDrive Unlimited tanımlı aracımda, muBMW uygulamasını kullanabiliyorum, Digital Key var her şey aktif. Sim kartı sadece araç içine hotspot data dağıtmak için var.

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

iki yöntem de mümkün, ayrca esim olunca araçtan direk arama da yapılıyor telefonunuz yanınızda olmasa da, uyumlu modellerde esim aktivasyonu sonrası YouTube uygulaması da ekleyebiliyorunuz, sadece Hotspot için değil o sim. Türkiyedeki satış danışmanları öyle diyor, ona aldanmayın

Keep your vehicle up to date.

Make sure your BMW's onboard systems are running the latest and greatest software. Remote Software Upgrade is a convenient, stress-free way to get the newest functions and features. Simply download the upgrade via the My BMW App or directly to your vehicle to get started.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanerg -- 18 Şubat 2025; 23:11:58 >
  • BMW 3 serisi (G20)BMW of Fort Washingtonyoutube
    Perks of 5G Personal eSIM (on select models)
    https://www.youtube.com/shorts/EbHSPhHa7O4
  • Merhabalar,

2-3 haftadır dikkat ediyorum start-stop calısmıyor. Araç 75.000'de.

Acaba Akü değişim zamanı gelmiş olabilir mi?

Yakın zamanda akü değiştiren oldu mu? Fiyatı nedir?

Orijinal akü mü taktırmak lazım?

• Elinde satilik 17 lik jant seti olan var mı, bayiler de jant seti bulamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicaptain88 A kullanıcısına yanıt
    Ben otomolden aldım,geçen ay oraya sorun isterseniz.37 bin civarı KDV dahil.

https://www.otomolservis.com/urun/bmw-3-serisi-g20-g22-g23-17-kislik-jant-lastik-seti/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acenteci -- 19 Şubat 2025; 13:26:34 >
  • sercos kullanıcısına yanıt
    Sonsuz süreli ortalamanızsa bu değer çok çok iyi

• acenteci A kullanıcısına yanıt

üzerinde gelen lastik neydi acaba?

• TrüflüEbiTen T kullanıcısına yanıt

Arabayı teslim aldığımdan beri hiç sıfırlamadım, önce 8 L gibi başladı 1-2 ay sonra bu ortalamaya sabitlendi.

Hankook aldım. Pirelli de vardı ben almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acenteci -- 19 Şubat 2025; 14:26:49 >
  • Arkadaşlar pandizotta sol sağ köşede ve ortada bulunan kemer çıkış yerlerinde kemerin altında kalan ortada küçük bir geçmeli parça var bu parça arka sağ sol köşe ve ortada var bende sağ arka köşe ve ortadakinin üstüne bastırınca çıtırtı farkettim hemen düzelttim. Benzer hassasiyeti olup kontrol etmek isteyen için yazdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BMW 3 serisi (G20) BMW 3 serisi (G20)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 14131414141514161417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.