Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28.348
Cevap
426
Favori
2.157.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
89. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz sunroof, bagaj tıkırtılarını çözen arkadaşsınız değil mi? Aslında şimdiye kadar yaptıklarınızı YouTube e yükleseniz epey popüler olur çok izlenir 😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ladinkayin L kullanıcısına yanıt
    Evet bence de yapılan işlemleri toplu bir şekilde görmek isteriz

• Devilmaybad kullanıcısına yanıt

öncelikle bu ve buna benzer ses alıyor musunuz onu kontrol edin ardından kemer altı orta parçayı sökun parça içine ki zaten çok minik bir parça yalıtım yapın sonra yerine takın , çıkartması çok kolay ama ses alıp da servis zamanınızda cok yakınsa servis de söylersiniz yaparlar. Önce sizde olup olmadigini lütfen kontrol edin bunun için sağ koltuk indirmeyi indirdim ve parçanın ses yapıp yapmadığını net kontrol ettim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Continental TS860 beni yine şaşırttı. Dün ve bugün karda/buzda kullandım. Kendi isteğimle kaydırdığım durumlar dışında kaymadı, yol tutuşunu çok beğendim.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bir miktar rahatsız gibisin sanırım? Tamam G20 de mükemmel bir araç değil, giriş seviyesi premium sayılabilecek (TR fiyatları nedeniyle böyle diyorum, bana sorarsan premium araç A6, 5 serisi ve E serisidir) bir araç sonuçta. Ancak Bahsettiğin aracı full paket full opsiyonlu sıfır alıp 2 yıl kullandım, konsol ve kapı iç kaplamasının bastırdıkça çatırdaması bile yeterince rahatsız edici. Koktuklarının da ofis koltuğuna benzemesini söylemiyorum bile.

• dr.yaman D kullanıcısına yanıt

hocam boş ver cevap verme engelle geç

• 3 serisinin (1975-2025) 50.yılına özel bir paket gelecekmiş 1-2 ay içerisinde. Edition M Sportlardan daha dolu olacağı,1-2 özellik için ekstra ücret alınmayacağı da söyleniyor.

• KubilayOrkun kullanıcısına yanıt
    Mevcut fiyatlara bakarsal 4.5m den satarlar o zaman o zaman :)

• TM01 kullanıcısına yanıt
    Mart ayında gelecek zammı da hesaba katmak gerekli

• KubilayOrkun kullanıcısına yanıt
    Para alınmayacak özellik muhtemelen shadow ve crafted clarity cam 🤣

• ben de 2024 edition ile aranıza katıldım. yakın zamanda foto eklerim. bir sorum var bu sesli hız uyarısını nasıl kapatıyoruz? aracı aldım geldim yolda beni tilt etti

• Uhtedar U kullanıcısına yanıt
    Direksiyonda set tuşuna basılı tutarsanız kapanır.

• Operasyon cocugu geri gelmis. Sunu engellemeyen admine helal olsun. Ne diyelim

• Brkn3434 B kullanıcısına yanıt
    Şikayet edin hemen siliniyor😀

• Brkn3434 B kullanıcısına yanıt
    Yoo karışmayın, bence eğlenceli 👌🏾

• buraya fiyat takibi için gelip göz gezdiren arkadaşlar için yazayım; dün borusan'dan dümdüz bir msport(head upsız,accsiz,hifili) 3540nakit de fiyat verdiler. nakitte yüzde 10, takasta 300bin indirim ya da 1.750m 6 ay yüzde sıfır faiz seçenekleri var. bunlardan sadece biri kullanılabiliyor. belki birilerinin işine yarar.

• Arkadaşlar Ankara da g20 yi ekspertize sokmayı düşünüyorum. Nereyi önerirsiniz, araca özel olmasını istiyorum, yani aracı tanıyan biri bakarsa iyi olur. herhangi ekspertiz firması değil

• 
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.