Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (1418. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: 00BRK00 , krmsrsf , berkolo88
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (7 Mobil) - 8 Masaüstü9 Mobil
5 sn
28.349
Cevap
426
Favori
2.158.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tarcanlar iyi diye biliyorum, galericiler sevmez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alfa156 kullanıcısına yanıt

ben de alırken izmir tarcanlar'da yaptırmıştım.

• mr.big kullanıcısına yanıt
    Dynobil ve Yamanlar iyi diye duymuştum Ankara da bir arkadasim başka markayı sokmuştu ekspertize para büyük para iki yere bile sokabilirsiniz ekspertize bir daha gözünüz arkada kalmaz diye yazdım.ama tabi kendim hizmet almadım yine de iyi araştırın kendi kararınızı verin.
    Yanlış olmasın ama borusan ekspertizde dynobil ile çalışıyor diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes merhabalar… 2024 aracimizin ilk calistirmada egzozundan teneke tinkirtisi gibi bir ses gelmekte.. ses 10 saniye sonra kesiliyor…nedeni ne olabilir..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• icecube_fb kullanıcısına yanıt

Merhaba 4 serisi aldım bende bagaj kısmından tıkırdama sesi cok geliyor yani araba sola sağa yatınca bile gıcırdama sesi gibi geliyor siz bu seslere bir çözüm bulabildiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt

İyi bir ekspertiz kaporta boya değişen konusunda iyi bilgi verir ama yürüyen aksam- motor sizin istediğiniz marka modele özgü muhtemel arızaların kontrolünü gerektiği gibi yapamaz . Onlar yasal olarak olası bir durumda kendini korumaya alma peşinde herşeye kontrol yazar geçer ya da satın alımda sizin hiçbir işinize yaramayacak sözler söyler satın alma kararını size bırakır . Sonradan başınız ağrımaması içine mutlaka ekpertize ek olarak yetkili servis ya da özel bir serviste arabayı kontrol ettirin derim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 14141415141614171418
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.