Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: JN008 , cengaver tipo , orry01 , Medelhavet
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 14 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.211
Cevap
424
Favori
2.147.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
40. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    borusan connected drive rezilliği
    https://eksisozluk.com/borusan-connected-drive-rezilligi--6132156?p=2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BF033

Ben de ilk gün gördüm sonra sistemden düştü, muhtemelen teslim aldıktan sonra telefonla aktivasyon yapacağız.

Sipariş vermek riskli geldi, döviz kurlarının ne olacağını kestiremedim, hazır araçlardan almak daha mantıklı geldi.
    Hocam motoru sevemedim bir arabanin kalbi motorudur diye bosa söylemiyorlar
    Bu paralar kesinlikle 3.30 i yada 3.20’d parasi olmaliydi
    Ben acayip kararsiz kaldim borusan daha fazla kar etmek icin bu motoru satiyor baska izahi yok
    Ben fiyatlarin artacagini kesinlikle dusunmuyorum bu halde bie satamiyorlar zam gelirse nasil satacaklar

• TEST ARAÇLARINDA ARKA HAVALANDIRMA KANALLARI YOK.TANITIM VİDEOLARINDA VE ARACLARDA VARDI SATILACAK ARACLARDA İSE YOK.EN KOTU ARACLARDA BİLE VAR HALBUKI
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskun555

TEST ARAÇLARINDA ARKA HAVALANDIRMA KANALLARI YOK.TANITIM VİDEOLARINDA VE ARACLARDA VARDI SATILACAK ARACLARDA İSE YOK.EN KOTU ARACLARDA BİLE VAR HALBUKI
    Nasil ya ben buna hic dikkat etmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: coskun555

TEST ARAÇLARINDA ARKA HAVALANDIRMA KANALLARI YOK.TANITIM VİDEOLARINDA VE ARACLARDA VARDI SATILACAK ARACLARDA İSE YOK.EN KOTU ARACLARDA BİLE VAR HALBUKI
    Gercekten yokmus ya oha g20 defteri bitmistir benim icin

• Ne bekliyorsunuz Euro almış başını gitmiş en ufak opsiyon binlerce liraya mal oluyor. Bu araçlara hepsini ekleseler bu sefer de fiyatı 500 bin TLye dayanacak. Özellikleri düşürüp fiyatı dengede tutmak için böyle yola başvuruyorlar. Normalde diğer ülkelerde de arka klimalar vs. opsiyonlu ancak orada böyle şeyler çok ucuz olduğu için hiç düşünmeden koyuyorlar. Yeni araçların iyi bir dolulukta olması için Euronun düşmesi şart aksi taktir de bu devran böyle devam edecek veya sizler ekstra paralar verip kendiniz taktıracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Ne bekliyorsunuz Euro almış başını gitmiş en ufak opsiyon binlerce liraya mal oluyor. Bu araçlara hepsini ekleseler bu sefer de fiyatı 500 bin TLye dayanacak. Özellikleri düşürüp fiyatı dengede tutmak için böyle yola başvuruyorlar. Normalde diğer ülkelerde de arka klimalar vs. opsiyonlu ancak orada böyle şeyler çok ucuz olduğu için hiç düşünmeden koyuyorlar. Yeni araçların iyi bir dolulukta olması için Euronun düşmesi şart aksi taktir de bu devran böyle devam edecek veya sizler ekstra paralar verip kendiniz taktıracaksınız.
    Sacma bir mesaj olmus bence
    Arabanin en bazinin vergisiz fiyati 185.000 tl az bir para degil euro da dusuyor mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Sacma bir mesaj olmus bence
    Arabanin en bazinin vergisiz fiyati 185.000 tl az bir para degil euro da dusuyor mesela

Alıntıları Göster
    Saçma değil bu işler böyle yürüyor artık.
  • HANDIRMA KANALI F30 DA BİLE VAR.3 BOLGELİ KLİMA OLSA NEYSE.İSTENİLEN FİYATLARDA AZ BUZ FİYATLAR DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

Saçma değil bu işler böyle yürüyor artık.

Alıntıları Göster
    1.6 motoru 400.000 cakacaksin sonra arka havalandirma olmayinca euro yuksek olacak sebep ?
    D sinifi premium araba aliyoruz kardesim b sinifi almiyoruz
    Audi de 3 bolgeli klima geliyor ya 3 bolge

• sanchez44 kullanıcısına yanıt
    2 günde online olarak 245 araba satılmış
  • nasıl arka havalandırma yok, benim f30 da bile var sıcak-soğuk olarak bu eksi bir şey tabiki, ama dün yolda mavi m paket olanını gördüm, çok güzel alet ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sanchez44

2 günde online olarak 245 araba satılmış
    Cogu galeri alip ustune para koyup satmaya calisiyor

• cihanair kullanıcısına yanıt
    sahibindeki ilanlardaki araçlara da yok gerçekten rezalet ve kepazelik bu kadar paraya sat arkaya havalandırmayı eklettirme den getir sat sinir bozucu ben de yeni makyajlı a4 bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: westlıne

sahibindeki ilanlardaki araçlara da yok gerçekten rezalet ve kepazelik bu kadar paraya sat arkaya havalandırmayı eklettirme den getir sat sinir bozucu ben de yeni makyajlı a4 bekliyorum
    Hocam audi almak en mantiklisi
    Hem 2 litre olacak hemde makyajli olacak
    A4’de 3 bolgeli klima var
    1.6 arabayi 400.000 satiyorlar herseyde opsiyon
    G20 defterini kapattim ben bugun kaporami geri istedim persembe yatiracaklar

• BU KONUYU GÜNDEME GETİRİP BAZI KİŞİLERİN HEVESİNİ KAÇIRDIYSAM ÖZÜR DİLERİM.BEN DE BU KONU İÇİN ALMAKTAN VAZGEÇITIM .HALBUKI YABANCI TANITIM VİDEOLARINDA 3 BOLGELİ KLİMA DİYE TANITIYORLAR.BENCE DAHA SONRA BU ÖZELLİĞİ İLAVE EDİP FİYATI YÜKSELTECEKLER
  • cihanair kullanıcısına yanıt
    G20 herşeyiyle çok güzel bi araç ama Bende fiyat yüksekliği, bazı küçük detayları hala standart yapmamaları ve de ülkenin ekonomik durumunu düşünerek almaktan vazgeçtim. Kaporamı geri istedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 serisi ile 5 serisi arasında ne kadar fiyat farkı var ? 3 serisine kredi kampanyası yok, en ucuz araç 322 lira online. 5 serisinde de kredi kampanyası olmayan araçlar Fırsat otomobiller listesinde 356 bin den başlıyor. Yani aynı şartlarda boş 3 ile boş 5 arasında 25 bin tl fark var. Motorlar aynı. Şu manzara dahi soru işareti oluşturuyor bende. Fark daha fazla olması gerekirdi. Yani 3 serisi daha ucuz gelmeliydi. 20-25 bin kadar , üstüne de döviz %5-6 düştü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

3 serisi ile 5 serisi arasında ne kadar fiyat farkı var ? 3 serisine kredi kampanyası yok, en ucuz araç 322 lira online. 5 serisinde de kredi kampanyası olmayan araçlar Fırsat otomobiller listesinde 356 bin den başlıyor. Yani aynı şartlarda boş 3 ile boş 5 arasında 25 bin tl fark var. Motorlar aynı. Şu manzara dahi soru işareti oluşturuyor bende. Fark daha fazla olması gerekirdi. Yani 3 serisi daha ucuz gelmeliydi. 20-25 bin kadar , üstüne de döviz %5-6 düştü.
    Biz yanağımızı uzattıkça öpen çok olur...

• Sahibindendeki ilanların hepsinde özellikle dikkat ettim hem arka havalandırma kanalı yok hem de çift bölgeli klima yok. Rakiplerinin hepsinde olan özelliklerin olmaması düşündürücü.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.