Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (24. sayfa)

6 Kayıtlı Üye ve 18 Misafir (4 Mobil) - 20 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.315
Cevap
424
Favori
2.153.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılanları görünce malum siteye girip gerçek fotoğrafı olan ilanlara baktım. Hakikaten arka havalandırma yok. Bu resmen SKANDAL’dır. Bu devirde, bu segmetteki en yeni modelde arka havalandırma olmaması büyük bir ayıptır.
    Ben adaptif cruise control, anahtarsız giriş neden böyle bir araçta standart değil diye söyleniyordum önceki mesajlarımda. Borusan iyice saçmalamış böyle bir özelliği ülkemize gelen araçlara koymayarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanchez44

bu gün 2 araç stılmış online olarak
    Bu bilgiyi nereden görüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel

Bu bilgiyi nereden görüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    yeni.bmwonline.com.tr sitesinden araçlar görülebiliyor. Ancak benim kanaatimce BORUSAN satıştaki tüm araçları burada paylaşmıyor veya belirli zamanlarda istediği araçları burada gösteriyor. Mesela 1 gün baktığımda 36 araç kalmış görünüyordu, ertesi gün 300'den fazla araç vardı. Şimdi ise 80 civarı yeni 3 Serisi araç görünüyor. Ama ne olursa olsun oldukça kullanışlı bir hizmet olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hshngs -- 7 Ağustos 2019; 12:8:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk_3277

G20 herşeyiyle çok güzel bi araç ama Bende fiyat yüksekliği, bazı küçük detayları hala standart yapmamaları ve de ülkenin ekonomik durumunu düşünerek almaktan vazgeçtim. Kaporamı geri istedim
    vallahi hocam m paket 350,000 karşılığı 1.6 motor ve 250 NM
    binilecek araba ise 400,000
    Ülkenin mevcut durumunu göz önüne alırsak bu rakama 3,20 i olmaz 3,20 d olsa tamam derdik alırdık
    bende dün kaporamı istedim perşembe yatacakmış hesaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hshngs

yeni.bmwonline.com.tr sitesinden araçlar görülebiliyor. Ancak benim kanaatimce BORUSAN satıştaki tüm araçları burada paylaşmıyor veya belirli zamanlarda istediği araçları burada gösteriyor. Mesela 1 gün baktığımda 36 araç kalmış görünüyordu, ertesi gün 300'den fazla araç vardı. Şimdi ise 80 civarı yeni 3 Serisi araç görünüyor. Ama ne olursa olsun oldukça kullanışlı bir hizmet olmuş.

Alıntıları Göster
    hocam bu ay belli olur bmw nin ne kadar araba satacağı temmuz ayında 585 araba satmışlar bakalım ne kadar artacak

• arkadaslar 130 bine agir hasar kayitli 3.16i alinir mi?

• erdknt E kullanıcısına yanıt
    10 yıldır Cruise olmayan araçlar satıyor bu firma, havalandırma kanalı olmayınca mı skandal olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erciftci E kullanıcısına yanıt
    Evet onun olmaması da kötü ama CC’yi kesme biçme yapmaya gerek kalmadan daha sonra taktırabiliyorsunuz. Havalandırma menfezi sonradan eklenemiyor ne yazık ki.

• 248000 tl ye Audi a3 sedan var 1.6 dizel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suan güncel a4 fıyatı nedır
  • Baz versiyon ses sistemi iş görür. Arkada havalandırma yok, stok gösterge paneli de fena değil. Komple dijital ve ters yöne hareket eden devir saatine tercih ederim. Orta ekran iş görür.

Kısacası sportline deri döşeme boş paket 320 lira fiyatı var, kur düşüşü ıvır zıvır ile 300 liraya sıfır fiyatı inerse 7 sene kasası değişmeyecek sıfır km 3 serisi tercih sebebi olabilir belki. Yazılımla motor 250-260 hp verir rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: skoralp

suan güncel a4 fıyatı nedır
    335 liraya quattro 2.0 250 hp olanı veriliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Baz versiyon ses sistemi iş görür. Arkada havalandırma yok, stok gösterge paneli de fena değil. Komple dijital ve ters yöne hareket eden devir saatine tercih ederim. Orta ekran iş görür.

Kısacası sportline deri döşeme boş paket 320 lira fiyatı var, kur düşüşü ıvır zıvır ile 300 liraya sıfır fiyatı inerse 7 sene kasası değişmeyecek sıfır km 3 serisi tercih sebebi olabilir belki. Yazılımla motor 250-260 hp verir rahat.
    300.000 olursa en mantiklisi sportline olur bence
    Hic hir opsiyona gerek yok en alinasi araba

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

10 yıldır Cruise olmayan araçlar satıyor bu firma, havalandırma kanalı olmayınca mı skandal olacak
    F30’da uzun zamandir cc standart geldi
    2017’de 3.18 d aldim vardi mesela

• Yani ucuk ucuk fiyatlar... f30 u birakma.niyetim yok... ve gercekten borusan a guvenim kalmadi ha dogus oto dan iyidir o ayri :)

• Sensatec döşeme olmasa sportline alınır binilir ama 320 diyorlar düz 300 olsa bu şartlarda ancak arka havalandırma olayı ilginçmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

F30’da uzun zamandir cc standart geldi
    2017’de 3.18 d aldim vardi mesela

Alıntıları Göster
    Satmasanız iyiymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

Satmasanız iyiymiş

Alıntıları Göster
    G20’nin 1,6 motorla gelip bu kadar pahali satilacagini dusunmedim ben
    G30’da oldugu gibi 3,30 olur gelir diye hayal ettik hep
    Nasip degilmis

• G20 ile alakalı başka Bir sorun ise kasko poliçesinin hangi rakamlarla önümüze geleceği,malum araç değeri 400k civarlarında oldukça yüksek rakamlı poliçeler söz konusu olabilir

• F30 kasa 3.20d xdrive premium + comfort paket 329.900 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.