Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.340
Cevap
425
Favori
2.156.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ayni bilgiyi edindim, first editionlardan sonra 3-4 tane özellik opsiyon olarak verilecek denildi. Şu an Türkiye paketi içinde ücretsiz dedi. Adaptif led gibi. Yaklaşık 40 bin tl daha zamlanacak diye ifade ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elbruz34

Herkese merhaba. Ben de uzun süredir hem konuyu hem G20 yi takip ediyordum. Bugün İstinye de test sürüşüne gittim. Araç gerçekten çok güzel ancak forumda yazılanlara sonuna kadar katılıyorum. Florya da 390 bin TL ye exclusive E-180, keza aynı fiyatlara C200D gayet rahat bulunuyor. Hatta çoğunuzun belirttiği şekilde donanım, performans ve konfor açısından A4 2.0 TFSI en mantıklı seçim gibi görünüyor.

Ben de fiyatları abartılı buluyorum ancak orada benimle ilgilenen çalışanın söylediğine göre yıl sonuna doğru first edititon larda bulunan özellikleri opsiyon olarak sunmaya başlayacaklar. Dolayısıyla fiyatlar artacak dedi. Hatta kendisine de yukarıda yazdıklarımı söyledim. Kendisi de bizzat o fiyatlara G30 satabileceğini söyledi. G20 harikulade bir araç olmuş bence. Ancak ülkemizdeki fiyatlar ve donanımlarla çok mantıklı gelmedi.
    Hocam sen bosver onlari
    Bu halde bile satislar cok dusuk donanimdan neyi kisacakmis allah askina
    Nbt paketi vergi dahil 25.000
    Harman kardon 10/000
    Metalik boya 10.000
    Bunlar olmadan o araba alinmaz
    Ya dolu alacaksin yada standart sporline alip gececeksin
    Borusanda satislarin iyi olmadigini biliyor kelime oyunu yapiyor
    Kac tane 3 serisi satilmis varmi ellerinde bilgi ?
    Bu ay belli olacak gerci

327.500 liraya a4 2,00 tfsi quattro 245 beygir araba satiliyor ya kelime oyunu bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 9 Ağustos 2019; 20:32:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rmzdn

Bende ayni bilgiyi edindim, first editionlardan sonra 3-4 tane özellik opsiyon olarak verilecek denildi. Şu an Türkiye paketi içinde ücretsiz dedi. Adaptif led gibi. Yaklaşık 40 bin tl daha zamlanacak diye ifade ettiler.
    40.000 zam gelecek sportline 380.000 olacak yani eee kime satacaklar 1.6 benzinli arabayi o paraya ?
    Ya hepsi kelime oyunu
    Fazla oteye gitmeyin 360.000 liraya 1.6 dizel otomatik amg c serisi alaniyor
    Benzinli 3 bundan daha ucuz olmali daha pahali degil

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Opsiyonlar eklendiğinde 400 ü geçiyor zaten. Ayrıca connected drive desteği de yok artık.benim baktığım modelde M paket + executive, ses sistemi stock ve 18 inç jantlar, 378 bin tl. Detayı buradan görebilirsiniz.

• G30 ve g20 de sürüş asistanı paketi plus paket mi bilginiz var mı?
    Ayrıca sürüş asistanı paketi içerisinde tam olarak neler var. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araçlar normalde Eylül civarı gelecekmiş. Beklediklerinden erken olmuş. 3 bölgeli klimalar ve arka havalandırma kanalları fiyatı daha yukarı çektiği için gelen modellerde onları almamışlar. Koktuk ısıtma, park asistanı vb özellikler opsiyon olarak sunacakmış . Adaptif Led i sormadım ama Led far standart dedi.

• BANADA TEMMUZ SONU GİTTİĞİMDE SATIS TEMSİLCİSİ AĞUSTOS AYINDA ZAM GELECEK DEMİŞTİ.DAHA NE KADAR ZAM YAPACAKLAR.390.000 TL E KASA MERCEDES VAR KAMPANYALI
  • coskun555 C kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri banada söylediler. Ama hepsi hikaye bunların. Bu ortamda araç satmak istiyorlarsa mecburen fiyatı düşürecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amote

G30 ve g20 de sürüş asistanı paketi plus paket mi bilginiz var mı?
    Ayrıca sürüş asistanı paketi içerisinde tam olarak neler var. Cevaplar için şimdiden teşekkürler
    Profosyonel diye geliyor zaten cogu sey standart ekstra olarak acc geliyor 170 km hiza kadar acc ile araci suruyorsunuz
    Vergiler dahil yaklasik 15.000 tl opsiyon fiyati

• quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

arkadaslar 130 bine agir hasar kayitli 3.16i alinir mi?
    hepiniz mi zenginsiniz la,cevap alana kadar alıntılıyiciğim.
  • 360 Lira istenen c200d Amg , 7,9 sec 0-100 var , dijital kadran ve yeni tip multimedya ekranı var , kapılarda hafıza var.kayda değer 4 litre yakıt tüketimi var. Ayrıca bu aracın fiyatı da aşağı doğru geliyor , yakında kredi kampanyası gelmesini de bekliyorum. En kötü yanı standart ses sistemi. Kötü değil çok çok kötü.

Bir önemli husus, 3 serisi c serisi a4 gibi orta üst gelir seviyesindeki insanlar için tüketim önemseniyor. Bir 5 serisinde veya e serisinde yakıttan şikayet eden çok adam göremezsiniz forumlarda. Fakat ben bu 3 serisinin yakıt performansından ciddi şüphe ediyorum çünkü fabrika verisi bile ciddi yüksek. 320ied gibi değil, g30 gibi tahmin ediyorum.

Ben rakamların yukarı gideceğine imkan ihtimal vermiyorum , aksine döviz bu durumda kalırsa ve rekabet ortamı oluşursa daha aşağı geleceğini tahmin ediyorum.

Sıfır km araçla sıfır km karşılaştırılmalı bunda hemfikirim, g20 nin sıfır fiyatı g30 a yakın. Fakat 2. elde biraz araştırılsa 530i den Bowers Wilkins'li dizel 235 HP lik S90 a , harmanlı 520i den commandlı e180 e yelpaze premium segmentte o kadar fazla ki , Almanya'da passattan az daha pahalı (baz versiyon 1,4 tsi dsg 34k eur , 318d 40k eur) satılan D segment arabaya burada neredeyse 2 katı ödemeden önce bir durup düşünmek lazım diye düşünüyorum. Araç yakışıklı, sıfır km , yeni tasarım ve ilk sizde olur. Olayı bu, yoksa bir 40. yıla göre ağzı ile kuş tutmaz , unutmayın , eski kasasından 500-1000 eur pahalıya satışa çıkıyor bu araçlar Almanya'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: elbruz34

Araçlar normalde Eylül civarı gelecekmiş. Beklediklerinden erken olmuş. 3 bölgeli klimalar ve arka havalandırma kanalları fiyatı daha yukarı çektiği için gelen modellerde onları almamışlar. Koktuk ısıtma, park asistanı vb özellikler opsiyon olarak sunacakmış . Adaptif Led i sormadım ama Led far standart dedi.
    Gunes korumali cam alana kadar onu alsalardi
    Herkes camina filim cekiyor zaten
    Sacma sapan aciklamalar ya

• ridleyscott kullanıcısına yanıt
    100/000 0 faiz kampamya olsun yarin c200 d alirim allahi
    Ses sistemini falan onemsemem
    Motoru ve sanzimani da cok guzel arabanin
    Bu ay olmaz ama eylul’de 0 faiz bekliyorum mercedes den
    1.6 156 lik enkaz fosil motor e180 asla almam
    5.20 i hic almam
    Benzinli araba alacaksam audide oldugu gibi 2 litre 250 beygir dusunurum en azindan deger

• İşin özü Gözleri dönmüş , zayıf motorlara servet istiyorlar... 2020 ilk üç ay fiyatlar geri gelmeye başlar.

• arkası güzel ancak ön kısım daha agresif olabilirdi f30'dan sonra. 3serisi agresif bir araba. yeni kasanın önü en son 5serisi gibi olmuş aile arabası olmuş direk. Mercedes ve audi sollar bmw yi bu gidişle
  • RASYONALIST kullanıcısına yanıt
    Bu konu G20 konusu, F30 konusuna yazın. Mükerrer mesajdan cezayı da yersin biraz uğraşırsan :)
    Tavsiye olarak da alınmaz.
  • Artık araçlar için de “app store” geliyor anlaşılan.
    BMW’nin yeni videosunda uzun far asistanının kolayca online olarak satın alınabileceği anlatılmış.
    Araç donanım altyapısı hazır halde satılıp istenilen özellik sonradan yazılımsa olarak açılabilecek görünüyor.

BMWyoutube
    BMW ConnectedDrive. Add vehicle functions to your BMW over the air.
    https://youtu.be/buvzMlBeZWw

• Anahtarsız giriş , adaptif cruise artık bu arabalarda olması lazım. Egea da bile var bunlar. Bize gelince binlerce Euro valla Borusan iyi yoluyor milleti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marksman84

Anahtarsız giriş , adaptif cruise artık bu arabalarda olması lazım. Egea da bile var bunlar. Bize gelince binlerce Euro valla Borusan iyi yoluyor milleti.
    Su arabada anahtarsiz giris olmamasi tam rezillik zaten
    3008’de var asiri memnunum
    Acc almak ise tam 15/000 tl
    Borusan saglam para kazaniyor bu arabadan hemde cok saglam

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.