Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Mehmet.e.e. , Brkn3434 , Kursunsuz , mrkb
4 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
25.827
Cevap
389
Favori
1.969.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peynir Ekmeğin kendisi satılmıyor bu nasıl satılacakmış 300 küsürlere sallamasınlar yüksekten gel ağbi okazyon kelepir sana özel son fiyat yersek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdknt

Millet gerçek peynir-ekmek yiyemiyor. F30 kasa gibi her yerde görülme ihtimali bence yok. Çok önemli bir satış adedi yakalaması ihtimali yok bence.
    Hala 2016 saniyorlar 155.000 40. Yil 3,20 i satilmisti bir ara
    Vallahi herseyi fiyat belirler 1.6 benznli g20’ye kimse 350 vermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro 6.50,Ötv %60,ilaveten %18 kdv var...Borusan ne yapsın...

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Hocam yıllardır buralarda yazışırız...
    Araba da Hayalet yok,NBT yok,Hi-Fi var oldukça yeterli.Bunları zaten bildiğiniz halde soruyorsunuz :)
    Arabayı da oldukça uygun 150 bin 15 ay sıfır faizli aldım.

Yani önce ki 40. yıl da hepsi vardı.Hiç navigasyon kullandın mı diye sorsan :hiç gerek duymadım ve tamamen ilkel bir sistem.
    Ziyadesi ile ona verilen paraya acırım(mevcut vergi eklentisi ile saçma fiyatları buldugundan)...Ama apple car play olsa kabul eder iyi sistem derim.
    Öte yandan fren fonksiyonlu cruise,şerit takip,aktif fren fonksiyon gerçek deri maalesef daha eski versionlarda yoktu.
    O motorun önü uzaya kadar açık olsa 120-140 arası titreşim konusunu nasıl aşabilecekler en çok meraklandığım konu.
    Valla 350'ye şükredelim bence. Bende az önce görüştüm 380'den giriş yapacak diyorlar, bir de satış için araçlar muhtemelen Ağustos'ta gelecekmiş dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: certac

Hocam yıllardır buralarda yazışırız...
    Araba da Hayalet yok,NBT yok,Hi-Fi var oldukça yeterli.Bunları zaten bildiğiniz halde soruyorsunuz :)
    Arabayı da oldukça uygun 150 bin 15 ay sıfır faizli aldım.

Yani önce ki 40. yıl da hepsi vardı.Hiç navigasyon kullandın mı diye sorsan :hiç gerek duymadım ve tamamen ilkel bir sistem.
    Ziyadesi ile ona verilen paraya acırım(mevcut vergi eklentisi ile saçma fiyatları buldugundan)...Ama apple car play olsa kabul eder iyi sistem derim.
    Öte yandan fren fonksiyonlu cruise,şerit takip,aktif fren fonksiyon gerçek deri maalesef daha eski versionlarda yoktu.
    O motorun önü uzaya kadar açık olsa 120-140 arası titreşim konusunu nasıl aşabilecekler en çok meraklandığım konu.
    ilanlarda nbt li harmanlı hayalet göstergeli bir sürü ilan gördüm ondan sordum
    deri koltuk takıntım olduğu için sıcak bakmadım 3,20 d ben alcantra olsa düşünürdüm şahsen
    borusanın bu deri koltuk takıntısı beni öldürecek ya bmw 1'de bile deri geldi şaşılacak bir olay dünya da para ya ne gerek varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: Zerathull

Valla 350'ye şükredelim bence. Bende az önce görüştüm 380'den giriş yapacak diyorlar, bir de satış için araçlar muhtemelen Ağustos'ta gelecekmiş dediler.
    380 den giriş yaparsa 3,20 i borusan avucunu yalar.
    g20 işi hayal olmaya emin adımlar ile ilerliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

380 den giriş yaparsa 3,20 i borusan avucunu yalar.
    g20 işi hayal olmaya emin adımlar ile ilerliyor

Alıntıları Göster
    Parayı veren düdüğü çalar

• quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

Parayı veren düdüğü çalar

Alıntıları Göster
    Olursa calar hocam su ortamda o paraya araba alacak adam bir elin parmagini gecmez
    Borusan bmw den ekstra destek alirsa birseyler olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Olursa calar hocam su ortamda o paraya araba alacak adam bir elin parmagini gecmez
    Borusan bmw den ekstra destek alirsa birseyler olur

Alıntıları Göster
    Bu sene çalışanına %30 zam yapan şirket var. Evet zor durumda olan çok ama kazanan da var
  • çok sattığı için mi hala 2018 leri satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

çok sattığı için mi hala 2018 leri satıyor.
    Önce okuduğumuzu anlayalım ki yazdığımız şey mantıklı olsun. Çok satar diyen olmuş mu, olmamış. Demek ki boş bir yorum olmuş.

Millet göz göre göre eski kasa almak istemiyor, F30 üretimi biteli 6 ay oldu. Yeni kasa gelince de parası olan alacak, düdüğü çalacak. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

Önce okuduğumuzu anlayalım ki yazdığımız şey mantıklı olsun. Çok satar diyen olmuş mu, olmamış. Demek ki boş bir yorum olmuş.

Millet göz göre göre eski kasa almak istemiyor, F30 üretimi biteli 6 ay oldu. Yeni kasa gelince de parası olan alacak, düdüğü çalacak. Bu kadar.

Alıntıları Göster
    dememiş ama fiyat şikayeti var.mercedesten anladığım kadarıyla daha pahalı olcak.bir üstte arkadaş almıycam demişti fiyatlardan dolayı..demekki coğunluk almıycak bmw satışlarını takip ediyorum satışları cok düştü.diğer lüks araclar gibi.eski satışlar biter.tabi alan olur ama 2016 yılındaki satışları yapsın bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 20 Haziran 2019; 18:39:44 >

• quote:

dememiş ama fiyat şikayeti var.mercedesten anladığım kadarıyla daha pahalı olcak.bir üstte arkadaş almıycam demişti fiyatlardan dolayı..demekki coğunluk almıycak bmw satışlarını takip ediyorum satışları cok düştü.diğer lüks araclar gibi.eski satışlar biter.tabi alan olur ama 2016 yılındaki satışları yapsın bakalım

Alıntıları Göster
    2016 yılı kadar satmayacağını herkes biliyor, satıcısı da biliyor. Zaten adamın bu kadar geciktirmesinin de nedeni o. Eski kasayı da sayarsak 1 yıldan fazla süredir (belki 2 sene falan oldu, hatırlamıyorum) 1.6 motorlu 3 serisi yok, dolayısı ile C serisi sazı eline aldı. 2016 yılı bu tarihlerde dolar 2.90 liraydı, artık o günleri konuşmanın ya da karşılaştırmanın bir anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciftci -- 20 Haziran 2019; 19:31:31 >

• Haftaya hersey belli olur 24 haziranda bayilere gelecekmis

• Ben 2011 aralık ayında 320d aldım , çıplak fiyatı 22000 eur idi. F30 320d ilk geldiğinde onun da çıplak rakamı benzerdi. Daha küçük hacim benzinli araçlar daha ucuzdu çıplak fiyatta haliyle.

Ötv kanunu 60 dan 80 e gelmişti, Almanya karşılamıştı , eldekileri bitirmeye çalışıyorlardı ve 22000 eur üzerine m paket navi vs ile 46600 eur ödemiştim. %60 ötv ile.

Bugün g20 dizel değil benzinli 1,5 çıplak fiyatı 22 bin değil 23 bin olsa ( fazla fazla yazdım, 2 kasa geçti üstünden )

23000* 1,6 * 1,18 = 43500 eur yapar.

Bahsedildiği gibi 380 binden başlaması için aracın çıplak fiyatının g30 dan pahalı olması falan lazım. Ama Borusan bu, ilk partide bekleyen kitleyi avlar.

Erciftçiye de katılıyorum , zaman değişti ortam değişti , şartlar çok değişti. O zamanki volümde sipariş vermesi imkansız Borusan’ın. Alabileceği indirim aynı olamaz , kredi faizleri çok farklı durumda. Çerez gibi satılmaz artık.

Bizim ülkede her an herşey olabilir. 31 Temmuz’da ne olacak kim bilir , şahsen ileriye yönelik kapora vermeyi düşünmüyorum. Önümüzü görelim ondan sonra hazırda gördüğümüzü alırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Ben 2011 aralık ayında 320d aldım , çıplak fiyatı 22000 eur idi. F30 320d ilk geldiğinde onun da çıplak rakamı benzerdi. Daha küçük hacim benzinli araçlar daha ucuzdu çıplak fiyatta haliyle.

Ötv kanunu 60 dan 80 e gelmişti, Almanya karşılamıştı , eldekileri bitirmeye çalışıyorlardı ve 22000 eur üzerine m paket navi vs ile 46600 eur ödemiştim. %60 ötv ile.

Bugün g20 dizel değil benzinli 1,5 çıplak fiyatı 22 bin değil 23 bin olsa ( fazla fazla yazdım, 2 kasa geçti üstünden )

23000* 1,6 * 1,18 = 43500 eur yapar.

Bahsedildiği gibi 380 binden başlaması için aracın çıplak fiyatının g30 dan pahalı olması falan lazım. Ama Borusan bu, ilk partide bekleyen kitleyi avlar.

Erciftçiye de katılıyorum , zaman değişti ortam değişti , şartlar çok değişti. O zamanki volümde sipariş vermesi imkansız Borusan’ın. Alabileceği indirim aynı olamaz , kredi faizleri çok farklı durumda. Çerez gibi satılmaz artık.

Bizim ülkede her an herşey olabilir. 31 Temmuz’da ne olacak kim bilir , şahsen ileriye yönelik kapora vermeyi düşünmüyorum. Önümüzü görelim ondan sonra hazırda gördüğümüzü alırız.
    Hocam olayi super ozetlemissin
    Oyle peynir ekmek gibi araba satma olayi yok
    Fiat egea 10.000 euroya satiliyor o bile peynir ekmek gibi satmiyor
    3.20 i m paket tas catlasa 300.000 olur benim gozumde onun ustunu kimse cat diye arabaya baglamaz

• quote:

çok sattığı için mi hala 2018 leri satıyor.
    Bu sene cogu firmanin elinde 2018 araba var
    Mercedes
    Bmw
    Audi
    Jaguar
    Premium markalarin durumu cok kotu

• Ben de takipteyim, içime sinen iki üç araçtan birisi. Alıp 5 sene arkama bakmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.